- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Kızlar merhaba ilk kan sonucum 48,05 çıktı sonra 88,05 çıktı şimdi bir daha gideceğim ne olur dua edin
Bionteck oldumHangi aşıyı oldunuz öğrenebilir miyim ?
Bu baş ağrıları hormonlardan kaynaklanmıyor mu ? Benim daha önce böyle bir ağrım olmadığı için hamilelikle alakalı olduğunu düşündüm ve çok önemsemedim. 3 günde bir ağrı saplanıyor dayanamadığım noktada parol içiyorum. O da çoğu zaman iyi geliyor. Bunun dışında endişelenmeyi gerektirecek bir durum yoktur inşallah. Bir de az su içmekle alakalı olabilir. Ben az su içtiğimde daha çok ağrı çekiyorum.Merhaba, ben 10. Hafta ile 15. Hafta arasında en az 2 günde 1 baş ağrısı çektim, bazen hergün, hala tekrar başlayacak diye korkuyorum. Parol ara ara kullandım ama fayda etmedi, bulantıkesicilerden zofer baş ağrımı arada kesiyordu onu da tabi sürekli kullanmadım, 4 ,5 kere acilde serum aldım. Bunu çok sık yasadım, ve sonunda bulantı kusma da eslik ettiği için doktor Emar cektirdi, birsey cıkmadıÖstrojen den kaynaklandığını düşündüler, bazı hamilelerde böyle bir durum oluyormuş maalesef. Tavsiye edebileceğim, arada işime yarayan yaptığım şeyler şöyle,
Ağrı başlangıcında bir tane Türk kahvesi, normalde alışkanlığım yok , ama bir kaç defa ağrımı bastırdı.
Bana hep soğuk suya kafamı sokmamı söylediler, bu ben de işe yaramadı, ağrım kaş ve göz üzerine yoğunlaşıyordu, ben de tam tersi ağrıyan bölgelere sıcak su tuttuğumda daha iyi hissettin. Bir de ağrıdan ağladığım zamanlarda ordaki ağrımın azaldığını gördüm, sinüzitle mi alakalı , yoksa ağlayarak gerginliği mi attım , yoksa o anda zaten ağrı mı geçecekti zaten bilmiyorum.
Baş ağrısı için botox gebelikte yapılamıyormuş, akupunktur diyorlar denemedim, bir nörolog iğneyle hormon bezine mudahele etmekten bahsetti , güvenemedim. Kısacası hmilelikte bazı kadınların hormonla baş ağrısı artıyor ama , benim gibi çok ağrıması durumunda doktorlar endişelenip , emara bakmak isteyebiliyorlar. Bunu doktorunuzun kararvermesi lazım. Çünkü önce annenin sağlığı önemli.
son olarak bir nörologa gitmeden önce , ağrınızın yeri şiddeti uzunluğu hakkında bin birçeşit soru soruluyor. Size tavsiyem hemen baş ağrısı günlüğü tutun, hatta bu soruları internette de bulabilirsiniz. Ben artık tutuyorum. Ağrı nasıl başladı şiddeti, yayıldı mı ne tarafa geçti aynı yerde mi bunlar tanı için çok önemli, umarım atlatırsnız
Ben olamadım bir doktor ol diyor diğeri sana kalmış diyor. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Önemli olan ben de yan etki yapması değil ama çocuk doğduktan sonra bir anomali yapar mı bunu kimse bilmiyor.Kızlar aşı olan var mı? Çok merak ediyorum. Herhangi bir yan etki yapar mı?
BEnde yarın yada salı gidicem sorcaktım doktoraBenim de oluyor .Ben korkup doktora gittim .Yorgunluktan dinlen dedi canım.
Ben dün sinovac 1.doz oldum. Kronik bir rahatsızlığım vs yok ama covidi de zor atlatmak istemiyorum. Bende hiç yan etki yapmadı. 2.dozu da hamileyken olacağım. Doğumdan sonra da emzirme dönemimde güçlendirici doz olarak biontech düşünüyorumKızlar aşı olan var mı? Çok merak ediyorum. Herhangi bir yan etki yapar mı?
Benimki haftada 1 falan demişti. Zaten açıkçası çok da için rahat olmuyor o esnada. Hamile olmadığım zamanlar gibi değil malesef ama sorun etmiyoruzKızlar doktorlarınız cinsel hayatla ilgili ne söylüyolar benim doktorum gayet rahat devam edin diyor ama insan tabi tedirgin zaten şu an 13.haftadayım bu zamana kadar hep ağrılar kanamalarla geçti ama şimdi iyiyim şükür korkmama gerek var mı
Benimki ilk 3 ay riskli, yasak demişti. Sonrası için bişey demedi, biz de devamkeeKızlar doktorlarınız cinsel hayatla ilgili ne söylüyolar benim doktorum gayet rahat devam edin diyor ama insan tabi tedirgin zaten şu an 13.haftadayım bu zamana kadar hep ağrılar kanamalarla geçti ama şimdi iyiyim şükür korkmama gerek var mı
Kızımda son güne kadar rahat bir şekilde devamdı fakat bunda tamamen yasaklandı düşük ve enfeksiyon riskimden doktor serbest dediyse gönül rahatlıgıyla devam edebilirsin canım ama yinede seninde durum benle aynıysa daha dikkatli olmanda yinede fayda vardır saglıkla kucagına al inşallahKızlar doktorlarınız cinsel hayatla ilgili ne söylüyolar benim doktorum gayet rahat devam edin diyor ama insan tabi tedirgin zaten şu an 13.haftadayım bu zamana kadar hep ağrılar kanamalarla geçti ama şimdi iyiyim şükür korkmama gerek var mı
Malesef aynı durum bendede söz konusu 4 gün rahatsam 2 gün kusuyorum geçecek diyorum ama malesef banamısın demiyor bende yoruldum bogazım tahriş oldu sürekli kan geliyor artıkVallahi cildiricam. Sonunda gececek bulantilar derken az once dutduk yere istifra ettim... of ki of
Bende sol kalça ağrısı çekiyorum koltuktan kalkarken canım yanıyor resmen zor kalkıyorum herhalde ilk grbelik diye düşündümKızlar sanirim bende bu round ligament dedikleri yuvarlak bag agrisi basladi. Cok keskin bicak saplanır gibi bir agri sag tarafta oluyor genelde. Bu haftalarda bu kadar hissetmek normal mi acaba ilk gebelik diye mi?
Ben geceleri yatmadan 1 tane içtiğim halde kusuyordum, baktım engellemiyor, mide bulantımda geçmiş içmeyi bıraktım. Sana fayda ediyorsa içmeye devam et.. Kaç tane içiyorsun? Hala kusuyorum akşamları, yediklerim midemi rahatsız ediyor çünkü sindirmiyor tek sıkıntım buGünaydın kızlarprilam dr yi bıraktığım an kusmaya başlıyorum yine uyutmadı beni bı kusmalar.. siz nasıl baş ediyorsunuz? Artık bitmesi gerekmez mi bu kusmaların
bıraktım canım ben sorun olmadı çok şükür, sanırım 9. haftadaydım iğneyi bıraktığımda. coraspini daha önce bıraktırdı. istersen yine de için rahat etsin coraspin ilk üç ay kullanabilir miyim diye bi sor doktorunaSelam canım benimde 3 genim heterozigot, tüp bebek ile hamile kaldım. Doktorum banada bıraktırmak istiyor ama benim daha önce düşüğüm olduğu için korkuyorum. Kan sulandırıcı iğneyi bıraktıktan sonra bebeğine bişey olmadı dimi? Heterozigot hastalarda Her doktorun uygulaması farklı kimisi bıraktırıyor kimisi ileri haftalara kadar kullandırıyor.
Vallahi cildiricam. Sonunda gececek bulantilar derken az once dutduk yere istifra ettim... of ki of
Malesef aynı durum bendede söz konusu 4 gün rahatsam 2 gün kusuyorum geçecek diyorum ama malesef banamısın demiyor bende yoruldum bogazım tahriş oldu sürekli kan geliyor artık
Günaydın tam aynı şeyleri yazacaktım ki bnmle aynı durumda olanlar varmış sanki bu hafta daha da arttı bulantılarım prilam içiyorum akşamları iki tane ama gün içinde gene bulantı oluyor her koku rahatsız ediyor ne zmn gececek kusma da bir kez oluyor en az ilacı bırakınca günlerim zehir oluyor bu ilaçta uyku yapıyor bütün gün sersem gibiyim geçmesi gerekmez miydi şimdiye kadarGünaydın kızlarprilam dr yi bıraktığım an kusmaya başlıyorum yine uyutmadı beni bı kusmalar.. siz nasıl baş ediyorsunuz? Artık bitmesi gerekmez mi bu kusmaların
Günaydınn bahsettigin kas ağrısına benziyor hiç korkmaGünaydın kızlar benimde 2 gündür kalbime bıçak saplanır gibi ağrı giriyo asla sol tarafıma yatamıyorum ağrıdan bazen nefes alırkende oluyo acaba hamilelikten mi arada olurdu ama geçerdi hemen 2 gündür hiç geçmedi başına gelen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?