Bende yüzüstü yatanlardanim geçen gece bı uyandım yüzüstü yatmisim ama nasıl rahat uyumuşum yok çok dikkatli yatayım diorum o zamanda hem uyumakta çok zorlanıyorum hemde dinlenmiş hissetmiyorum çünkü çok bölük bölük uykum. Oğlum da da en zorlandigim konuydu bu neyse az kaldı diyip kendimi avutuyorum
Benim bekarligimdan beri akıntım hep çok fazladir. 5. Sınıfta bir başladı asla kesilmedi ve çok gittim doktora. Günlük ped benim işimi görmüyor yetmiyor yani direk Orkid kullanıyorum ve kesintisiz. İlk gebeligimde de böyleydi bir zararini görmedim ancak eğer akıntı artarsa doktora gidin çünkü akıntı iltihap belirtisi olabilir ve iltihap artarsa akıntı çok daha fazla artar. İlk gebeligimde bı gün öyle vi akintim oldu ki suyum geliyor sandım gittim daha 17 h lik gebeydim doktorlarda amniyon sıvı olduğunu düşündü ve hastaneye yatırdılar araştırmalar sonucu meğer benim crp 5000 olmuş doktorlar bile çok şaşırmıştı bu derece nasıl yükselebilir die neyse 1 h lik yoğun t teviden sonra normale döndü çıktım ama asla hiç bir zaman kupkuru olmadi olmuyor
Cok gecmis olsun. Tabi takip ediyorum. Renk, koku yok o yuzden simdilik normal herhalde. Ben gebelikten once yumurtlama donemlerim disinda kuruyumdur, su durum tamamen gebelikten belli ki.
Sizle bu anımı paylaşmadan edemezdimmm... : zaten 3-4 gündür bir hareket hissediyordum ama emin olamadım hiç gaz hareketleriyle o kadar aynıydı ki. Biraz önce tık tık hissettim yine ya dedim elimi koysam hisseder miyim acaba.. koydum elimi ve pıt pıtlar gayet belli. Elle hissetmeme çok şaşırdım! Sırt üstüydüm. Bi de browni yemiştim az önce sanırım harekete geçirdi miniğimi ikinci gebeliğim ve oldukça zayıfım sanırım ondan
Sizle bu anımı paylaşmadan edemezdimmm... : zaten 3-4 gündür bir hareket hissediyordum ama emin olamadım hiç gaz hareketleriyle o kadar aynıydı ki. Biraz önce tık tık hissettim yine ya dedim elimi koysam hisseder miyim acaba.. koydum elimi ve pıt pıtlar gayet belli. Elle hissetmeme çok şaşırdım! Sırt üstüydüm. Bi de browni yemiştim az önce sanırım harekete geçirdi miniğimi ikinci gebeliğim ve oldukça zayıfım sanırım ondan
Kızlar bişey sorucam gece sebepsiz yere uykuları bölünen var mı ağrı gibi bişeyle uyanmıyorum ama her gece uyanıp 2-3 saat uyanık kalıyorum gereksız tekrar uyumaya calısıyorum sonra...Son aylarda olsa anlayacagımda neden şimdiden böyle acaba...
Kızlar bişey sorucam gece sebepsiz yere uykuları bölünen var mı ağrı gibi bişeyle uyanmıyorum ama her gece uyanıp 2-3 saat uyanık kalıyorum gereksız tekrar uyumaya calısıyorum sonra...Son aylarda olsa anlayacagımda neden şimdiden böyle acaba...
Ağrı değilde idrara uyanıyorum sabahın körü uyku muyku kalmıyor sonra normalde öğlen 12-1 e kadar uyurum nöbet olmayan günlerde fırsatım var uyanıyorum şimdi de
Ben de emin olamıyordum bir türlü tam 16+0da elimle net hissettim demekki diğer hissettiklerim de bebişmiş hastasıyız tabi! Ben burdayım anacuğum diyor yoksa unutuyorum gün içinde evde 22 aylık çocuk olunca
18. Haftada cagırdı dr beni ayrıntılı ultrason ıcın.
Ben de hareket hıssedıyorum sanki ama emin olmak ıcın sureklı elim karnımda geziyorum. Kızımda 17. Haftada hissetmiştim.
Merhaba inanılmaz bir başağrısı sorunum var daha ilk aylardayım böyle problem yaşayanınız oldu mu acaba 48 saattir uyuyorum gözümü açtığım an başım çatlıyor çünkü
Kızlar sanirim bende bu round ligament dedikleri yuvarlak bag agrisi basladi. Cok keskin bicak saplanır gibi bir agri sag tarafta oluyor genelde. Bu haftalarda bu kadar hissetmek normal mi acaba ilk gebelik diye mi?