2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hani bayramdan sonra cinsiyet haberleriyle dolacaktı burası nerdesinizz

Nifty de raporda yazmıyor içeriden bilgi vermeleri gerek geçen de söylediğim gibi yasal değil ama söyleyen söylüyor.Gozun aydın bu arada

Nifty de raporda yazmıyor içeriden bilgi vermeleri gerek geçen de söylediğim gibi yasal değil ama söyleyen söylüyor.Gozun aydın bu arada
Tesekkurler canim cok sukur. Kan alan hemsire doktorla paylasiyoruz sadece demisti. Benim doktor bana da vermediler diyor. 16 haftayi beklicem heralde yasal bir sekilde

Neden yasal değil? Kürtaj 8. Haftaya kadar yasal değil mi? Ben daha önce panorama yaptırdım bebeğin kromozom yapısı raporda yazıyordu.

Neden yasal değil? Kürtaj 8. Haftaya kadar yasal değil mi? Ben daha önce panorama yaptırdım bebeğin kromozom yapısı raporda yazıyordu.

Nifty de bu bilgi paylaşılmiyor,yurt dışından gelen testlerde yazılıyor ama onu da Türkiye kısmı siliyormus direk laboratuvardan aldığım bilgi .Yasal ya da yasal olmayan yollara başvuru olmasın diye sanırım öyle söylemişlerdi yani içeriden.
Diğer genetik testler hakkında bilgim yok .

Ya ben saglik konusuna cok takmistim kafayi, gecen sefer doktora muayenede sormayi bile unuttum. Saglikli oldugunu cok sukur ogrenince merak basladi haliyle
Çok haklısınız, ben testi ilk yaptırdığım zaman o kadar emindim ki sağlığından, hiç endişem yoktu, sadece yaşadığım ülkede cinsiyet 20. haftada öğreniliyor diye, erken öğrenmek için yaptırdım. Sonuç kötü geldi. Şimdi ise o kadar gerginim ki doktora gitmeye bile cesaretim yok, 13. Haftada perinatoga gidip cvs yaptıracağım. Eşim yanıma yeni geldi, bebeği hiç görmedi henüz, yarın doktora gidelim mi dedi, hayır dedim. Yarın doktor olumsuz bir şey söylerse 2 hafta daha perinatologa gidene kadar içim içimi yer.

Arkadaşlar merhaba. İkili test sonucum riskli çıktı maalesef. 1/136 down riski görünüyor. Dün akşam sonucu öğrendiğimden beri moralim çok bozuk. Bugün dra sonucu görüşmek için gittim. Fetal DNA testi ya da amniyosentez önerdi. Tecrübeli arkadaşlar bana yol gösterir misiniz lütfen ne yapayım?

Çok geçmiş olsun. Ben olsam kısa vadede yanıt bulabilmek için nipt yaptırırdım en kısa zamanda. Sonra nipt sonucuna göre amniyosentez de yapılabilir. Amniyosentez bebeği ufak da olsa bir riske atıyor o nedenle ilk etapta, risksiz, güvenilirlik oranı yüksek nipti tercih ederdim. Umarım temiz çıkar sonuçlarınız. İkili test çok güvenilir değil o nedenle kalbinizi karartmayın.

Insallah her sey yolundadir, saglikla kavusursunuz. Sonucta bunlar tani testi degil. Risk hesapliyor. Hep tersini dusunsek de aslinda iyi seyler kotu seylerden daha cok oluyor her zaman. Cvs sonucu temiz gelsin insallah. Kafaniz rahat olur doguma kadar

Teşekkür ederim. Yurt içi ve yurt dışı iki seçenek varmış nipt test için. Fiyat 300 TL oynuyor sadece. Yurtdışı mı daha çok tercih ediliyor? Diğeri Yeditepe üniversitesnde yapılıyor dedi ilgili kişi.

Yasiniz kac acaba, yastan dolayi mi yuksek yoksa olcum ve biokimyasal mi yuksek geldi acaba?

Sanırım kaçırdım.Ne gibi bir sıkıntı olusmutu ki sende inşallah güzel şeyler duyarsin
Fetal DNA sonrasında gerek olursa amniyosentez yapılır .Yurt dışı ve Ankara'da çalışılan tahlilleri var . Parametre bazlı çalışılan yer değişiyor.Firma ile görüşün direk onlar size uygun testi söyler ona göre yaptirirsiniz .Genox ve Eurofins bu konuda iyi laboratuvarlardan .Bulunduğunuz yerden alıyorlar kanı . Hastane üstünden yapıldığında ücret çok yüksek oluyor .Ben bu testi yaptırdım kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…