2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Bazı araştırma hastanelerinde ve kadın doğum hastanelerinde yapılıyor.(Genetik merkezi olanlar) Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul Zeynep Kamil kadın doğum hastanesi bu konuda iyi genetik merkezleri var .Özel hastanelerde de yapılıyor fakat tahliller kendi bünyesinde değil yine belli başlı merkezlerde çalışılıyor.Mesela Acıbadem Hastanesi'nin tahlillerini çalışan merkezlerden biri Genox.Hastane üzerinden yapıldığında ücret yükseliyor .

Devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz ama yoğunluk , sonuç çıkma süresi ve prosedür olayı var mıdır bilgim yok .

Ben düşünmüyorum . İleri de ne olur bilemiyorum belki 3.yü isterim ki 2.yi bile istemeyiz diyoduk :)

Kızlar selamlar. Öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. 13+3 teyiz biz. Öğrenemedik. Siz bir tahmin eder misiniz ben de merak ediyorum

Eklentiler

• IMG20210727184828.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG20210727184842.webp
    22 KB · Görüntüleme: 41
Bayanlar ilk doğum normaldi baya dikişim vardı. İkinciyi sezaryan istiyorum. Deneyimleyen varsa yazabilir mi? Kışa geleceği için de ayrı tedirginim. Küçük bir ilçede yaşıyorum. Zamanı önceden belli olursa 1 saatlik ile gitmem daha rahat olur. Ancak bana bakacak kimse de yok. Sezeryan çok mu zor olur? Kendi yemeğimi nezaman yapabilirim.

Normal doğum deneyimim yok ama sezeryandan ben memnun kaldım.3-4 gün sonra hafif hafif işimi gücümü yapmaya başlamıştım.Tamamiyle iyileşme için 20-25 gün zaman gerek .

Ben sezeryandan operasyon olarak memnun kalmistim. Tam tembel isi:) Sonrasinda da sikinti yasamadim ama yemek yapabilir miydim bilmiyorum inan cunku etrafimda cok insan vardi bana kalmadi. Nacizane onerim bebek ve kendi sagligin icin dogrusunu tercih etmen. Doktorun hangisi uygun derse ona gore karar vermek gerek sanki. Yemek isini bir sekilde insallah cozersiniz. Bir de sahsen normal dogum yapma sansim olsa onu tercih ederdim. Son ana kadar bekledim ama normal dogum yapamadim yani ben mecburen sezeryan oldum.

Kızlar merhaba bebeği hisseden varmı daha doğrusu nasıl hislerle hissedılıyor ben hala hissedemedim 17.haftadayım benım oğlan iyice uyuşuk cıktı
İlk gebelikse daha hissetmemen normal canım. Benim ikinci olmasına rağmen hissetmiyorum hala.

Peki sonuç ne çıktı cinsiyet degiştimi dogru muydu yoksa çok. Merak ediyorum
Bimiyorum henüz canım ikili testte perinatolog bakmıştı...Bu cuma kadın doğumcumda randevum var o net bişiler söyler umarım ister istemez merak ediyor insan:)...Az daha sabredelim napalım sağlıklı olsunlar da...

İlki normalse, ikinci normallerin daha kolay olduğu söyleniyor aslında. Benim de çok dikişim vardı ama ben normalde ısrarcıyım bunda da, riskli bir durum olup sezaryene mecbur kalmadığım sürece tabii.
Ben ilkinde sabah doğum yapıp akşam eve çıkmıştım, ertesi günde ayaklanmıştım hemen.
Kayınvalidem baya kızmıştı hatta, sana yatak hazırlayalım kalkmaman lazım falan diye de, doğum yaptım ben hasta değilim ki falan demiştim

Kızlar benm ikili test sonucum bu şekilde çıkmış değerlendirenilcek olan var mı ben anlamadım oran falan yok

Eklentiler

• B445C59A-B66B-4553-AA5A-DAEA84ADAC79.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…