2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim de canim cok cips istiyor ben de oyle olunca evde kendim patates kızartması yapıp yiyorum evet çıtır çıtır olmuyor onun yerine gecmiyor ama biraz nefsimi koreltiyor

kızlar ben hiç sola yatamıyorum ya gece yatsam bile sabah kalktığımda sağa dönük veya sırtüstü oluyorum... çok bi şeye olumsuz etksi var mıymış ki bunun acaba

ben üç dört günde bir hamburger yiyorum çok canım cekiyo ama lokal hamburgercilerden, yani fast food zinciri değil ekmeği eti el yapımı
Onlar daha iyi oluyo. Tatları bile ev yapımına benziyor. Burger gibi yerlerden değilse zararlı değil bence. Bir de mayonezi falan cok sıkmazsınız
Ödem oluyor sonra

kızlar ben hiç sola yatamıyorum ya gece yatsam bile sabah kalktığımda sağa dönük veya sırtüstü oluyorum... çok bi şeye olumsuz etksi var mıymış ki bunun acaba
Hiç duymadım, ben de hiç ama hiç sola yatamam.
Yatsam bile 2 sn sonra sağa dönerim
Ne gibi etkisi oluyormuş ki?

ben hep yüzüstü yatıyorum diye eşim beni şikayet etmişti. yatak zaten vücudumun şeklini aldığı için şimdilik rahatsız olmuyorum. doktor da şu an istediği gibi yatabilir zaten zamanı gelince yatamaz ve anlar dedi

Ben haftada bir hamburger yiyorum . Canım çok istiyor. Çikolata da çok yedim bayramda. Çok yemeyince bir şey olmaz herhalde

A
Ben haftada bir hamburger yiyorum . Canım çok istiyor. Çikolata da çok yedim bayramda. Çok yemeyince bir şey olmaz herhalde
Arada yiyorum ben de çikolata cips falan kola da içiyorum.
Hergün hergün yemedikten sonra zararı olmaz diye düşünüyorum. tabi en güzeli tamamen sağlıklı beslenmek ama canım hep sağlıksız şeyler istiyor

Ben de hamur işi istiyor canım başka da bir şey istemiyor. Ev yemeklerini sadece sağlıklı bir şey gitsin diye istemeyerek yiyorum

Ben de hamur işi istiyor canım başka da bir şey istemiyor. Ev yemeklerini sadece sağlıklı bir şey gitsin diye istemeyerek yiyorum
Ben de öyle. Günde 3 öğün pişi olsa yerim o derece
Ev yemeği de yiyorum, yumurta da, sebze meyve de.
Sağlıklı şeyler de yiyorum sağlıksız şeyler de dengeliyodur sanırım ya

Sola yatınca plasentadan kan akışı daha kolay oluyormuş. Bu da bebeğin daha konforlu beslenmesi ve oksijen alımı demek. Sağa ya da sırtüstü falan yatınca kan akışı yavaşlayabiliyormuş, hem annede daha fazla ödem yapabiliyormuş.
Doktorum bu şekilde açıklamıştı. Ama özellikle 20.haftadan sonra dikkat et demişti.

İzin bitti şimdi evimize dönüyoruz.13 gün boyunca hunharca sağlıksız beslendim anacuğum ve anneannecigim sağolsun yapmadık hamur işi birakmadi neyse ki akşamları yemedim.Simdi yeniden sağlıklı beslenme moduna geçiş yapacim

Tabi arada dalından elma dut vişne falan da yedim (züğürt tesellisi)

mis gibi ev yemeği boşver hamurişi de olsa paket gıda değil sonuçta ben gofret bile yiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…