Merhaba arkadaşlar,herkese sağlıklı günler dilerim bugün doktora gittim,idrar yolu enfeksiyonu çıktı ,benim gibi olan var mı acaba,doktorum üroday şase diye bir ilaç verdi kullanan var mı acaba , Ttulperde
beni de ekleyebilir misin, yasim 30 ,ikinci gebeliğim , tahmini doğum tarihim 18 Ocak , 15+1 gebelik haftam
Merhaba değerli anne adayları..
Hoş geldiniz..
Hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz..
Gebeliğinizi öğrendikten sonra, aşağıdaki bilgileri eksiksiz ve tek gönderi halinde, beni etiketleyerek yazarsanız sizi tabloya ekleyebilirim..
Hepimize sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik sürecinin ardından, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum.. :)
1. Yaş
2. Tahmini doğum tarihi
3. Kaçıncı çocuk
Cinsiyeti belli olduktan sonra yine beni etiketleyerek yazarsanız tabloda güncelleme yapabilirim..
Kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye basladiniz mi acaba benim bugün 14+1 arada bir kipirti oluyor 2.gebeligim.ama eminde olamiyorum endise ediyorum sizde durumlar nasil acaba
Kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye basladiniz mi acaba benim bugün 14+1 arada bir kipirti oluyor 2.gebeligim.ama eminde olamiyorum endise ediyorum sizde durumlar nasil acaba
14+5 im hergün nerdeyse hissediyorum ikinci gebelık ondan mı bilmiyorum 12 haftadan beri hissediyorum hafif bir pıt pıt yapıyor ayaklarıyla benım hissettiğim o
Sola yatınca plasentadan kan akışı daha kolay oluyormuş. Bu da bebeğin daha konforlu beslenmesi ve oksijen alımı demek. Sağa ya da sırtüstü falan yatınca kan akışı yavaşlayabiliyormuş, hem annede daha fazla ödem yapabiliyormuş.
Doktorum bu şekilde açıklamıştı. Ama özellikle 20.haftadan sonra dikkat et demişti.
merhaba. bende bunu okumuştum. bene yatarken solda uyuyakalıyorum ama tabi geceleri sağa sırt üstü falanda yatıyorum. uyandığımda farkedip tekrar sola yatıyorum. yalnız 2 defadır şunu farkettim sola yatıp ve gece uyandığımda hala solda uyuyorsan ve sırt üstüne döndüğümde karnımın sol tarafı sertleşmiş ve sağ tarafı yumuşak oluyor. bana bu durum garip geldi. siz böyle birşey yaşadınız mı ?