2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tamam canım bilgisayar açınca eklerim hoş geldin

Yaş 36
01.01.2022
3. Çocuk
Ben ekliyim sanıyodum diilmişim

Kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye basladiniz mi acaba benim bugün 14+1 arada bir kipirti oluyor 2.gebeligim.ama eminde olamiyorum endise ediyorum sizde durumlar nasil acaba
Ben 16+2 yim bugün ilk defa hissettim. İlk gebeliğim hafif bir pıt pıt oldu içerden çok çok hafif.

Kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye basladiniz mi acaba benim bugün 14+1 arada bir kipirti oluyor 2.gebeligim.ama eminde olamiyorum endise ediyorum sizde durumlar nasil acaba
14+5 im hergün nerdeyse hissediyorum ikinci gebelık ondan mı bilmiyorum 12 haftadan beri hissediyorum hafif bir pıt pıt yapıyor ayaklarıyla benım hissettiğim o

Evet benimde 2.gebelik hatta erken hissettim bende ama kime dediysem gazdır diyor ama gaz değil minik pıt oluyor çok keyifli ama ya

merhaba. bende bunu okumuştum. bene yatarken solda uyuyakalıyorum ama tabi geceleri sağa sırt üstü falanda yatıyorum. uyandığımda farkedip tekrar sola yatıyorum. yalnız 2 defadır şunu farkettim sola yatıp ve gece uyandığımda hala solda uyuyorsan ve sırt üstüne döndüğümde karnımın sol tarafı sertleşmiş ve sağ tarafı yumuşak oluyor. bana bu durum garip geldi. siz böyle birşey yaşadınız mı ?

Enfeksıyon ıle ılgılı doktorum dedı kı hamıle kadında daha cok akıntı oluyor ıdara a akıntı gecınce lokosıt cıkıyor kultur sonunda bakteri uremıyorsa idrarda cıkan lokosıt ı kafaya takmamak lazımmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…