2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar artık bulantılar azaldimi? Benim baya azaldı 2 gündür iyiyim . Bu arada ikinci bebeğine tecrübeli olanlar yazsın çatlamamak için ney yapalım

Sevgili anneler şu an çok panik oldum. Solante acnes güneş kremi kullanıyordum. Bilmeden bebeğime bir zarar mı verdim

Kızlar artık bulantılar azaldimi? Benim baya azaldı 2 gündür iyiyim . Bu arada ikinci bebeğine tecrübeli olanlar yazsın çatlamamak için ney yapalım

Hiç birşey yapmana gerek yok çatlayacak göbek çatlıyor ama banyodan sonra ya da aklına her geldiğinde her hangi bir şey sürsen yeterli olur.Ben bebe yağı , hindistan cevizi yağı bazen zeytin yağı sürüyorum .
Sevgili anneler şu an çok panik oldum. Solante acnes güneş kremi kullanıyordum. Bilmeden bebeğime bir zarar mı verdim

Hamilelerin kullanabileceği ürünler var bende la Roche kullanıyorum,solante de vardı içlerinde ama hangi ürünü bilmiyorum.

Canım ben lieractan memnun kalanlardanım hiç çatlama olmadı düzenli sürdüm...Duş esnasında da bebe yağı...Cildi Nemli tutmakta fayda var

Hiç pahalı kremlere gerek yok bence. Ben ilk gebeliğimde hindistan cevizi yağı kullandım sabah akşam, sadece göbek deliğimin etrafında belli belirsiz ince çatlaklarım oldu.
Bunda bu sefer sabah hindistan cevizi yağı gece de kakao çekirdeği yağı sürmeye başladım ama düzenli sabah akşam kullanmak şart
Ve bol da su içmek gerekiyor içten de beslemek lazım sonuçta
Ama şöyle de bir şey var cildin çatlamaya yatkınsa bunlarla önleyemezsin anca azaltabilirsin.

Teşekkür ederim doktorum lierac önerdi onu kullanıyorum kullananlar memnun bakalım fayda edicekmi

Bilmiyorum cildim kuruda çok meyillimi onuda bilmiyorum sonuçları bekleyip gorucem lierac yanına bioil almayı düşünüyorum onuda çok övüyorlar

Merhaba arkadaşlar,herkese sağlıklı günler dilerim bugün doktora gittim,idrar yolu enfeksiyonu çıktı ,benim gibi olan var mı acaba,doktorum üroday şase diye bir ilaç verdi kullanan var mı acaba , T tulperde beni de ekleyebilir misin, yasim 30 ,ikinci gebeliğim , tahmini doğum tarihim 18 Ocak , 15+1 gebelik haftam

Merhaba,
O markadan değil ama şase kullandım. Tekrar oluşuyor bol su içmeyi ihmal etmeyin.

Bilmiyorum cildim kuruda çok meyillimi onuda bilmiyorum sonuçları bekleyip gorucem lierac yanına bioil almayı düşünüyorum onuda çok övüyorlar
Benim de cildim çok kuru. Bioil aldım. Kalçamda yeni kırmızı çatlak vardı iyi geldi ama içeriğinin çok iyi olmadığını söylüyorlar . Daha çok doğum sonrası için öneriyorlar.
Yine de arada sürüyorum iyi nemlendiriyor.
Her gün lierac sürüyorum.

Ben haftada bir hamburger yiyorum . Canım çok istiyor. Çikolata da çok yedim bayramda. Çok yemeyince bir şey olmaz herhalde
Ben de bu ara ev taşıdım mecbur hep dışardan yedik. Çok canım sıkıldı ama ne yapayım Bir şey olmaz merak etmeyin. Millet sigara içiyor yine çocukları sağlıklı doğuyor. Ama çikolatayı abartmayın yine de genel olarak da şeker sağlıklı bir şey değil zaten. Ben onun yerine meyve yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…