2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Herkesin en rahatlama dönemi 14 15 haftalar değilmi ? Ben bugün hamileliğimin ilk kusmasını yaşadım şakamı anlamadım yani resmen kahvaltımı yapamadım bir anda kusmaya başladım inanılmaz kötüydü ya ağladım bir ton ya hep böyle devam ederse

Kızlar artık bulantılar azaldimi? Benim baya azaldı 2 gündür iyiyim . Bu arada ikinci bebeğine tecrübeli olanlar yazsın çatlamamak için ney yapalım
çatlağa çok meyillli bir cildim var bacaklarım kalçam çatlak dolu ama ilk gebeliğimde hiç çatlamadım
hergün lierac sürdüm her banyodan sonra biooil yağ sürdüm migrostan var. ve hiç çatlamadım 18 kilo almıştım.
bunda malesef ilki kadar dikkat edemiyorum malum ev iş çocuk derken ama her banyodan sonra bolca yağlanıyorum emsin diye atlet tişört giymeden bekliyorum saçımı başımı yaparken.

Bende ilk kusmamı 14. Haftada yaşadım, toplam 3 kez çıkardım sonuncusu dündü en kötüsüdür yüzüme benek benek kan oturdu,

Ayyy ne güzel canım demekki sürdüklerin fayda etmiş bunda daha olmaz belki ilk gebelik den vücut alışık olduğu için

Bazı gebelikler de ikinci dönem başlıyormuş kusma canım. Çok geçmiş olsun çok kötü his ben ilk zamanlar kusunca ağlıyordum bogazimdeki hissiyata şimdide gülüyorum o günlere

Bulantım geçmesine rağmen hala kusuyorum, yiyemiyorum midem kabul etmiyor rahatsız her zaman. Bi lokma yesem hep bi doluluk hissi kötüyüm yani.. Dün akşam bi balık yiyeyim dedim arkasından çıkardım biraz zaman geçti küçük bir armut yiyeyim dedim yok çıkardım başka türlü olmuyor. Bazen akşamları yemiyorum bile, gündüz desen eh işte yediklerim. Bebeğim ne alemde bilmiyorum besleniyor mu küçük mü kaldı, yarın gideceğim kontrole. Hamile kaldığım kilodayım. Boğazımda ve midemde sürekli bir doluluk hissi nasıl geçicek bilmiyorum

Son düzenleme:
Selam kızlarr
Az önce öğrendik biz de cinsiyeti erkekmiş
T tulperde beni de tabloya ekler misin canım?
Yaş 27 tahmini doğum 7.1.22 ilk gebelik

eveeet gelelim şimdi teorilere
çin takvimi: tuttu
Nub teorisi: tutmadı
Ramzi: tuttu
Yüzük testi: tuttu
Kesenin şekli: ortada biseydi kesem ne fasulye ne de yuvarlaktı
Hep tuzlu eksi seyler istedim ve yedim tatlılarla hiç işim yoktu

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğluşlar
Bende de
Çin tutmadı
Rus tutmadı
Nub tuttu ( T tulperde bildi)
Ramzi tuttu
Yüzük tuttu
Brn de ekşi şeyler yedim en başta tatlı hiç istemedim:)

Ç
Bende de
Çin tutmadı
Rus tutmadı
Ramzi tuttu
Yüzük tuttu
Çin takvimi güvenirliliğini iyice sarstı bence.. doğruluk oranı artık %60 larda falan.
Çok teşekkürler umarım sağlıkla gelirler dünyaya ve kucaklarımıza

Ç

Çin takvimi güvenirliliğini iyice sarstı bence.. doğruluk oranı artık %60 larda falan.
Çok teşekkürler umarım sağlıkla gelirler dünyaya ve kucaklarımıza

Hadi gözünüz aydın .Bende hiç bir cinsiyet belirleme yöntemi tutmadı yüzükte dahil tek tutan ramziydi .Yarın gidicem artık doktorumda söyler sanırım cinsiyetini zira genetik test sonucu öğrenmiştik henüz USG de görünmedi

Bende de
Çin tutmadı
Rus tutmadı
Ramzi tuttu
Yüzük tuttu
hayırlı olsun sizin bayağı şaibeli gel gitli oldu sonunda öğrenmişsiniz sağlıkla gelsin minik darısı benim başıma inşallah yarın:)

Hamişler benim arada sanki rahmime biri vuruyomuş gibi 1 2 saniyelik bişey oluyor. Bişey saplanıyor sağ tarafımada çok oluyor bu aralar. Endişelenmeli miyim?

Hamişler benim arada sanki rahmime biri vuruyomuş gibi 1 2 saniyelik bişey oluyor. Bişey saplanıyor sağ tarafımada çok oluyor bu aralar. Endişelenmeli miyim?
Bebek hareketidir belki hafif falansa bana da çok oluyordu sağımda bebeğin birinin kafasının olduğu yermiş tam ultrasonda baktık doktorla rahimime de çok baskı vardı yine kontrol günü diğerinin kafasıda Rahime ağzına doğruydu pozisyona bağlı bebeğin olabiliyor korkulacak bişey değil bence

Kızlar dünde sordum yazan olmadı afp testi sonucu baktıran oldumu doktora gittim ameliyattaydı benim 12 küsür çıktı yaptıranlar ne olur yazın bu değer nasıl

Evet İstanbula ayak basmış durumdayım. İstanbulda olanlara Allah sabır versin zar zor randevu buldum istediğim doktora bu her işde böyle olucak sanırım. Bize 13+3 de erkek dediydi doktor. Kesin değil diye işaretlemedim gideyimde netleştireyim. Ücretten korkmuştum ama beklediğimden uygunmuş muayene ücreti onada mutlu oldum

Hoş geldin çokta sıcak bugün ve bundan sonra bir kaç gün daha sıcak olacak böyle .Nerde yaşıyorsun ki İstanbul'a doktor için mi geldin sadece .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…