2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bende geceden beri sağ kasığımda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor gün içinde de ara ara geldi gitti. Sizce telaşlanmalı mıyım?
Benim de oluyor bir gün boyunca devam ediyor bir iki gün sonra karnım dahada çıkmış oluyor rahim göbek seviyesinden yukarı çıkıyor artık, oradaki kaslar da gerildiği için ağrı oluyor ben seviniyorum o ağrı olunca bebek büyüyor diye

Yaaa ben de bilmediğimden bir şey oldu sanıyorum üzülüyorum kendi kendime. Aynı ağrıdan bahsediyoruzdur inşaallah. bakayım bakayım benim de karnım büyüyecek mi

Yaaa ben de bilmediğimden bir şey oldu sanıyorum üzülüyorum kendi kendime. Aynı ağrıdan bahsediyoruzdur inşaallah. bakayım bakayım benim de karnım büyüyecek mi
Kasığa girip çıkan batma gibi ama bazen sert ve rahatsız edici bazende bel ve kalça kemiği bacağa kadar vuran Bi ağrı

sırt üstü yattığım gecelerin sabahında bende de oluyo

benim ilk cocuk erkek, kıza benziyor dedi ikinci için. valla cok bir şey almıycam mavi mavi giyecek çünkü çoook hızlı büyüyolar. e zaten pandemi nedeniyle ziyaretçi falan da pek olmayacak. belli başlı güzel şeyler alacağım. evde de oğlanın eskilerini giyecek. gerçi allahtan çoğu şeyini beyaz almıştım oğlumun

Benim oğlan da pembe pembe giyecek mecbur
Kızımda gereksiz bir sürü kıyafet almışım hiç giymeden büyüdükleri bile var, acemilik işte.. bunda aynı hataya düşmicem

Benim oğlan da pembe pembe giyecek mecbur
Kızımda gereksiz bir sürü kıyafet almışım hiç giymeden büyüdükleri bile var, acemilik işte.. bunda aynı hataya düşmicem
valla aynen öyle bir iki tane yenidoğan beşli set alırım diyorum, biraz çıtçıtlı body o kadar.

benim ikinci gebelik, ikincide daha hızlı çıkıyormuş gerçekten. baya 6 aylık gibi şuan benim gobek
Benimde çıktı 3 haftadır izindeydim ise döndüm bilmeyenler fark etmeye başladı
Bende diyorum erken çıktı bir tek bendemi böyle neden erken çıktı genelde 4 aydan sonra çıkacağını söylerler o yüzden erken zannediyorum. Bide bulantım azaldı kilo almaya başladım bir taraftan korkuyorum almam gerekenin fazlasını alırsam diye . 16 temmuz da randevum vardı o günden bu güne 2 kilo almışım

Dikkatli olmak gerek artık bu haftalardan sonra hızlı kilo alışı oluyor.

Benim de kocaman göbek 2.gebelik ondan mı bilmiyorum ama hiç 17 haftalık göbek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…