2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hiç geçmeyecek gibi geliyor valla en sevdiğim şeyleri yiyemez oldum

ben daha demir ilacına başlamadım kızlar en son 14 haftadaydı kontrol, bu hafta tekrar gidicem bakalım. siz ne zaman başladınız ve hangi ilaç?

Banada baskı başladı ne isim olursa olsun yanına mutlaka kayinbabamin ismini katmak gerekiyormuş katmam diye kaç kere dedim hala aynı şeyi yapıyorlar sinirden delirecem
Eşimle ben en baştan zaten konuşmuştuk ailede olmayan bir isim düşünüyorduk ama büyüklerde bekliyor koymamızı onlara da uygun bir dille söyledik

ben daha demir ilacına başlamadım kızlar en son 14 haftadaydı kontrol, bu hafta tekrar gidicem bakalım. siz ne zaman başladınız ve hangi ilaç?

Ben Solgar in kullaniyorum .12.haftada vermişti doktor şu an 17.haftanin içindeyim kan değerlerim sınırdaydı erken başladı.

Eşimle ben en baştan zaten konuşmuştuk ailede olmayan bir isim düşünüyorduk ama büyüklerde bekliyor koymamızı onlara da uygun bir dille söyledik
Ben kaç kere söyledim hala aynı şey işte birde adı Hamdi yeni doğan bebeğe katılacak isim mi bu koca herif ismi gibi yaniNa ne isterseniz katın diyor kulağa okutalin ama kimliğe yazdirmam diyorum yok yine aynı konu bu yüzden eşimle aram bozulacak veya Allah korusun çocuğa birşey olacak diye korkuyorum

Neden diretirler böyle anlamıyorum .Bir aileye ikinci bir Hamdi bin gereği ne mesela ? Bayılıyorlar böyle işlere ya .Sakin ol ama tavrını da koy alınan küsen küssün.

Kızlar bu arada hamile kaldığımdan bu yana 3.5-4 kg gibi bir kilo almışım hesaba vurunca aya 1 kg yapıyor ama tartidaki fazlalık kilo mu ödem mi tam bilemiyorum yani ayaklarimi ve bacaklarimi görseniz inanılmaz şiş .Nasıl indirecem ben bu ayakları.Yuruyus yapacaktım havalar çok sıcak gidiyor

Canım kiloyu takma ben tüp bebek ile hamile kaldım kanama alanım oldu yattım haplar iğneler derken 16 haftalık hamileyim 8 kilo aldım bile üzücü çok almam ama son aylar inşallah az alırız etrafımda çok başta hızlı alıp sonrs yavaş alan akşamları yürüyüş falan yaparız kanamam azaldı tam bitsin plates de yaparım diyorum inşallah tabiki

Tabi Allah sağlık versin de çok almasak iyi olacak tabi bende akşam geç saatler cikip bir iki tur atsam iyi olacak yaz mevsiminin dezavantajları işte.Sansimza en sıcak günler bunlar.

Banada baskı başladı ne isim olursa olsun yanına mutlaka kayinbabamin ismini katmak gerekiyormuş katmam diye kaç kere dedim hala aynı şeyi yapıyorlar sinirden delirecem
Bu muhabbetler bizde de oldu canım eşinle konuşun bence o söylesin benim eşim direk önlerini kesti iki taraftanda isim olmıcak dedi şimdi kimse ses etmiyo zaten kızımız olacak ama erkekte olsa koymam bende çok haklısın

cocuğa isim koymak karnında dokuz ay taşıyanın hakkıdır de gülerek şaka yollu. herkes anlasın koydurmayacağını. anlamıyorum şu insanları gerçekten ya

Bende dün itibariyle başladım tamam yine kendimi pek durduramiyorum yiyorum ama yinede ödem atmak ve hareket için 30 dk yürüyeceğim akşam saat 7 de gideceğim güneş pek gitmesede bari gölge yer bulurum diye

cocuğa isim koymak karnında dokuz ay taşıyanın hakkıdır de gülerek şaka yollu. herkes anlasın koydurmayacağını. anlamıyorum şu insanları gerçekten ya
Kız neler neler dedim anlamıyorlar ya büyük kavga edip koymuyorum diuecehim yada doğumdan çıkar çıkmaz ameliyatliyim demeyip o halimle gidip hemen yazdiracagim nüfus ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…