2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
ben ilkinde ilk 5 ay hiç kilo almamıştım bunda ilk üç ay 4 kilo aldım. ilkini 18 kilo ile tamamlamıştım bunda bakalım hayırlısı

Kız benimde tuzlu tuzlu çekirdek ve cips canım çekiyor bazen dayanamayıp yiyorum ya

Kuzum bol su iç günlük mutlaka 30 dk yürü bakalım şişkinlik belki gider

benim ikinci gebelik, ikincide daha hızlı çıkıyormuş gerçekten. baya 6 aylık gibi şuan benim gobek
Benim ilk hamileligim geçen gün akrabamız aynı 5 aylık gibi olmuşsun dedi ama umrumda bile değil doktora söyledim şuana kadar 3 kg aldım diye gayet iyi bundan sonra ayda 1 kg almaya çalış dedi şuan 81.7 kg yum

Benim 12.haftadan sonra çıkmaya başladı şimdi 15 im baya herkes anlıyor hamile olduğumu karnım top gibi duruyor oysaki çocuğum daha 50 gr

Bizde eşimle isime karar verdik sağ salim kucağımıza gelirse inşallah Yiğit Buğra koyucaz inşallah
Banada baskı başladı ne isim olursa olsun yanına mutlaka kayinbabamin ismini katmak gerekiyormuş katmam diye kaç kere dedim hala aynı şeyi yapıyorlar sinirden delirecem

Günaydın herkese 17 hafta bitip bulantısı bitmeyenler var mı ben gibi
Ben malesef.. azaldi baya ama tam bitmedi. Acliga dayanamiyorm ama canim da hicbisey yemek istemio. Ekmek peynir ya da makarna gbi seyler yiyorm bu da kilo yapiyo. Normalde hic sevmem ekmek makarna cok cok az yerdim. Insallah daha saglikli beslnmeye baslariz

Günaydın herkese 17 hafta bitip bulantısı bitmeyenler var mı ben gibi
17 içindeyim gün aşırı kusuyorum bulantı az ama öğğ öğğ diye dolanıyorum kokulara aşırı hassasiyet var hala geçmedi parfüm, yumuşatıcı, sucuk, sigara, kavrulmuş soğan, tuvalet banyo lavobolara bakamıyorum direk yüzüme yakın konuşanların nefesi artık tanıdıklar başlarını başka tarafa çevirip konuşuyorlar kokulara aşırı duyarlıydım 10 kat arttı galiba doğumdan sonra geçecek.

Arkadaşlar 18.haftadayim bebegim çok hareketli güzel bı duygu ama çok hareket etmesi normal mi tecrübeli anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…