Bende diyorum erken çıktı bir tek bendemi böyle neden erken çıktı genelde 4 aydan sonra çıkacağını söylerler o yüzden erken zannediyorum. Bide bulantım azaldı kilo almaya başladım bir taraftan korkuyorum almam gerekenin fazlasını alırsam diye . 16 temmuz da randevum vardı o günden bu güne 2 kilo almışım
Ben bugün dr gittim, bebeğim durgundu, uyuyordu fazla hareket etmiyordu.. cinsiyet öğrenicektik, hareket etmediği için dr göremedi..
Tatlı, şeker falan cok mu yiyorsun dedi bana.. bebek şişmiş dedi
Dün gece cips yemiştim, sanırım vücudum ve bebişim yoruldu. Vicdan azabı çektim.
Yarın tekrar gel yine bakalım dedi, bol bol su içmen lazım ve o gıdaları kısıtlaman lazım dedi.
Bilginiz olsun arkadaslar..
Kilosu değil de karnı falan şişik görünüyordu sanırım..
Bana da dedi senin karnın da şişmiş falan diye. Bir de susuzluk hareket ettirmiyormuş fazla sanırım. Cok dikkat etmek gerekliymiş. Aman korktum bir daha ağzıma sürmiycem cips falan.
Benim de canim cok cips istiyor ben de oyle olunca evde kendim patates kızartması yapıp yiyorum evet çıtır çıtır olmuyor onun yerine gecmiyor ama biraz nefsimi koreltiyor
Benim ilk hamileligim geçen gün akrabamız aynı 5 aylık gibi olmuşsun dedi ama umrumda bile değil doktora söyledim şuana kadar 3 kg aldım diye gayet iyi bundan sonra ayda 1 kg almaya çalış dedi şuan 81.7 kg yum
Benim ilk hamileligim geçen gün akrabamız aynı 5 aylık gibi olmuşsun dedi ama umrumda bile değil doktora söyledim şuana kadar 3 kg aldım diye gayet iyi bundan sonra ayda 1 kg almaya çalış dedi şuan 81.7 kg yum
Kızıma herşeyi ama herşeyi ayakkabılar dahil pembe ve mor almışım bi düşün be kadın bunun arkası olur erkek olursa bunları giyemez diye yok Giydirilecek gibi değil en süssüz olanında bile kurdele sim bişey var yani
Banada baskı başladı ne isim olursa olsun yanına mutlaka kayinbabamin ismini katmak gerekiyormuş katmam diye kaç kere dedim hala aynı şeyi yapıyorlar sinirden delirecem
Ben malesef.. azaldi baya ama tam bitmedi. Acliga dayanamiyorm ama canim da hicbisey yemek istemio. Ekmek peynir ya da makarna gbi seyler yiyorm bu da kilo yapiyo. Normalde hic sevmem ekmek makarna cok cok az yerdim. Insallah daha saglikli beslnmeye baslariz
17 içindeyim gün aşırı kusuyorum bulantı az ama öğğ öğğ diye dolanıyorum kokulara aşırı hassasiyet var hala geçmedi parfüm, yumuşatıcı, sucuk, sigara, kavrulmuş soğan, tuvalet banyo lavobolara bakamıyorum direk yüzüme yakın konuşanların nefesi artık tanıdıklar başlarını başka tarafa çevirip konuşuyorlar kokulara aşırı duyarlıydım 10 kat arttı galiba doğumdan sonra geçecek.