2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım cok klasik ama su iç bol bol, salatalık ye o da sudan ibaret. Bir de tuz kullanıyorsan baya bi azalt bence. Tatlı ihtyacı için de meyve yiyebilirsin. Geceleri okadar sıcak olmuyosa geceleri yürümeyi dene bence

Merhaba kızlar iyi haftalar nasılsınız bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda hala kesin olmamakla beraber erkek dedi doktor nasıl kesin değil dediğimde kordon bazen geliyor bir dha ki kontrolde kesin derim dedi :) hayırlısı sağlıklı olsunda sizler nasilsiniz

Sanki ben yazdım bu mesajı aynı durumdayim kızımın hep süslü puslu diyorum sıfırdan herşeyi almam evdeyiz giydiririm ne yapayım :)
OMEGA 3 varya regenesis kahverengi li hap çok midemi bulandırıyor
Benimde aynı sorun wardi ben gece yatarken omega 3u almaya başladım çok şükür kusmam geçti prilami da artık içmiyorum ama bulantı ara ara oluyor soğan salça ikilisinden nefret ettim :))

Yumurta yiyince bulantım o gün mutlaka oluyor doktoruma söylediğimde bir süre yemesen birşey olmaz dedi

Kızlarr disim kırıldı her hamilelikte bir dişim gitti
Bu kadar erken gider mi ya:/
Hamileyken dolgu yapılabiliyor muydu?

Yok ya galiba onu dolduruyorlar gibime geliyor hamdinin yanına ek isim ne katarsan kat diyor
Offf bizde sürtüşmeden isim bulabiliriz ins
Oglumda boyle olmustu ve koydurmamıştım sonunda
Allah yardımcımız olsun
Ortak herkesi memnun eden isimler buluruz ins

Yumurta yiyince bulantım o gün mutlaka oluyor doktoruma söylediğimde bir süre yemesen birşey olmaz dedi
Patatesli yumurta yumurtalı ekmek falan yesen oda mi bulandırıyor cnm ben daha hiç kilo almamışım bugün tartıldım kilom fazla inşallah az alırım sonra veremiyorum bir türlü cunku

Bende 18. Haftadayım deterjan ve parfüm koku hassasiyetim geçmedi. Çamaşır asmak toplamak eziyet oluyor

Doktor bana 4-5 kilo alman gerekirdi dedi ben hiç almamışım. Bebeğimin kilosu normal
hiç almamanız ne güzel, doktor niye öyle demiş anlamadım normalde zaten beklenen şeydir ilk dört ay kilo almamak. ben ne yazık ki aldım bu gebeliğimde şimdiden

İlk gebeliğimde 20.haftaya kadar hiç kilo almamıştım hatta 1 kilo vermiştim ama çok dikkat ediyordum.
Bunda şimdiden 4 kilo aldım hiç dikkat etmiyorum çünkü yediklerime.
Aman veririz ya

Sanki ben yazdım bu mesajı aynı durumdayim kızımın hep süslü puslu diyorum sıfırdan herşeyi almam evdeyiz giydiririm ne yapayım :)

Giysinler ya nolcak.. bebek zaten anlamaz cinsiyet karmaşası yaşayacak değil ya
Kızımın artık giymediği 4 ortaboy hurç kıyafetleri var, bi ara ayıklayıp aylara göre ayırıcam. Zaten içinde beyazlar, sarılar, yeşiller hatta maviler bile var.. giydiririm ben.

Kabak cekirdegi yerken en buyuk azi dişimin bir kısmı
Geçmiş olsun canım..
12.haftadan sonra diş tedavisi yaptırabiliyoruz diye biliyorum.
Her hamilelik bir diş kaybı der eskiler..
Benim de ilk gebeliğimde değil de kızımı sütten kestikten sonra bir dişimi kaybettim. 2 yıl emdi kalsiyum mu dayanır ona

Bende oyle diyordumda giydiremedim kimse görmese bile ben görünce bi degisik geliyodu
Beyaz sari giydirilir niye giydirilmesin
Beyaz tulunlari vardi unisex onlari giydi mesela
Diger hic biseyi giydiremedim
Alttan bazen

Benim ikisindede birer tane gitti
Hem agiz sagligima
Hem peynir yogurt bu sefer cok dikkatli olucam dedim
Sonuca bak
Kanal tedavisi gerekebilir ice dogru kırılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…