2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Daha önceden 1 oğlu ve 1 kızı olan arkadaslar varsa şu sorumu cevaplayabilirler mi rica etsem?
Erkekler geç mi veya tam gününde (40. Hafta) mı doğar? Kızların daha erken geldiğini duymuştum

Kiz deneyimini henüz yaşamadım ama oğlum normal dogsaydi 41-42 yi bulurdu galiba son ana kadar nst de hiç sancı çıkmadı zaten 39+ larda sezeryan oldum

Daha önceden 1 oğlu ve 1 kızı olan arkadaslar varsa şu sorumu cevaplayabilirler mi rica etsem?
Erkekler geç mi veya tam gününde (40. Hafta) mı doğar? Kızların daha erken geldiğini duymuştum
Benim kizim tam 40. Haftayi doldurmustu. Ama cevremde 38. Haftada dogum yapan cok arkadasim oldu erkek bebek. Pek cinsiyete bagli degil sanki.

Benim de çevremden gözlemim erkeklerin erken geldiği üzerine. Çevremde 3 erkek bebek 36 civarında doğdu, kızlar ise hep günlerini beklediler.

güzel isimler valla , herkeste olan isimlerden gına geldi artık bana .Bunlar hem bilinen ama az konan isimler İdil oğlumun adına biraz uygun diye hoşuma gidiyor
geçenlerde İlay duydum, anlamı da hoşuma gitti değerlendiricem :) İdil de çok güzel bu arada, çok yakın bi akrabamız koydu onu o yüzden ben koyamam ama çok zarif bir isim. Melis veya Melisa nasıl sizce ya? kime sorsam anlamsız falan diyo

kızlar bu arada ultrasonda başpopo 11 cm bacaklarıyla birlikte boyu 18 falan dedi doktorum ama kısa mı acaba ya başpopo mesafesi

Dorun olmaz değil mi artık herşeye sorgulayarak yapıyoruz hamilelikte
ben doğal kozmetik ürünler satan bir yerden alış veriş yaparken hamilelikte hangi ürünlerinizi kullanamam dediğimde naneli ürünleri önermiyoruz dedi. ama sebebini sormadım. birde ben vicks e de çok olumlu bakmıyorum. normalde hamile değilken mesela boğaz ağrısı veya burun tıkanıklığı için ayaklara sürdüğümde çok iyi geliyor, o ayağa sürelen vicksi taa burnumda hissediyordum. ama bir haberde görmüştüm 1 yaşındaki bebekte annesi kullanmış ve kötü sonuçları oldu diye. o yüzden hamilelikte ben bunlara karşıyım. ama bence doktor görüşü alabilirsiniz. sonuçta siz az burun kenarlarına süreceksiniz.

bende dün annem reyhan şerbeti kaynatmış onu içecektim ama birden çekindim sonuçta ot. bilgisi olan varmı reyhan şerbeti hamilelikte içilir mi?

hamilelikle ilgili ben de hiç bir şey hissetmiyorm sıfır hissiyat, ultrasonda doktor gösterince anlıyorum evet gerçekten de bi bebek var içerde die o derece. benim de 2 yaşında oğlum var çok hareketli, kolay değil gerçekten katılıyorum size ama öyle çok zorlandığınız anlarda iki kardeşin gülücükler saçarak oyunlar oynadığını hayal edin geçiyor:)

aynen hiç takılmayn bence illa normal illa sezeryan diye. önemli olan sağlıkla kucağa almak. illa normal doğum diye diretince annelerin psikolojisi bozuluyr bence eksik veya yetersiz gibi hissediyorlar kendilerini. ben bebeğim tombul ve pozisyon almadığı icin sezeryan yaptım. hiç de şikayetçi değilim

39da sezeryan oldum oğlum kanala girmedi içerde keyfi yerindeydi. kız bebeği olanların genelde 38de falan doğurduğunu duydum cevremde. ama pek belli olmuyo tabi. bi arkadaşımın da oğlandı 43. haftada normal doğurdu...

bence çok takılma. 12 haftada olmayabilir. benim ilk gebeliğimde hiç belirtim olmuyordu. hatta hamilelik ne güzel diye ortalarda geziniyordum. ve şükür kucağıma aldım. sonra 3 defa hamile kaldım ve hep belirtilerim vardı ama maalesef hepsi düşükle sonuçlandı. . ben bu sefer her hafta doktordaydım. belirtilerim olmadığından ama çok şükür 18. haftaya geldim. zaten belli bir haftadan sonra hcg değeri sabitlendiğinden o belirtiler olmuyor dedi doktorum bana.

Kızlar ben de mantar vardı, fitil verdi kullandım bu sefer idrar yollarım yanmaya başladı enfeksiyon oldum. Canım acıyor. Dr a mesaj attım munoral şase alabilirsin dedi. Geçirmek için ne yapmak lazım bebeğe zararı var mı? Şaseyi ancak gece atmak lazım heralde o da son çare yapayım dedim

Oğlumun adı Metehan koysaydik Melis Melisa Melda aklımdaydı :) :)

Kızlar bulantı 15.hafta da yine hortladı üstelik hiç kusmazdım ilk kez kustum normal mi acaba

Niye anlamsiz olsun ki melisa cicek adi degil mi bence guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…