2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar 16+5 günlük hamileyim 5 gün önde gidiyormuş bebek cinsiyet 12 haftalık demişti hala aynı kız dedi ayrıntılı da değişen oldu mu hiç hazırlık yapsam diyorum ama sürpriz yaşamam değil mi başına gelen oldu mu duydunuz mu yada

T tulperde canım inş güzel haberler alırsın, aklım sende kaldı. Nasıl hissediyorsun kendini? Sakın üzülme rabbim inş kucağımıza sağlıcakla bebişlerimizi almayı nasip eder Başka doktordan randevu aldın mı? Hangi ildesin? Ona göre burdan doktor önerisi alabilirsin.

Tecrübeli anneler ikinci gebelikte kaçıncı haftada hareketleri hissettiniz.
14.haftadan itibaren net ama. Ben 12den itibaren biraz erken hissettim minik minik ama tekme olarak 17 anca gibi geliyor bu tekmeden ziyade degişik bir his doktorumda ikinci gebelikte böyle olur dedi

Merhaba canım merak ettim uzun zamandır yokum mesajlardada bulamadım tulperde nerde bir sorun mu var ?

Amin canım inşallah sen erken öğrenmişsin benim haftaya randevum meraktan çatliyorum
Ay merak ettim bende şimdi ne hissediyorsun sen canım evet ya 12haftalıkken %85 dedi 14olsun gel dedi gittim göstermedi çikolataydı şuydu idrara sıkışmaydı sonunda açtı komple al bakın bakın dedi sanırım pes etti doktor çok oynadı çünkü karnımla oda sinirlendi herhalde yerini bozdu diye

Canım en başta erkek hissediyordum kocamın bütün sülalesi erkek olduğu için sonra geçen ay ultrason da 6 gün büyük çıktı şimdi hiç bir şey hissetmiyorum. Gönlümden geçende kız her ne olursa da ilk çocuğum

Kızlar ben hala tekme falan hissedemedim. Arada çok minik pıtı pıtı bir şeyler oluyor gibi o kadar Normaldir herhalde değil mi ?

benim 2. gebeliğim 18 haftadayım sanki yeni yeni içinde birşeyler oluyor gibi:)
Bende 17+3 um daha hissetmedim tekmelerini falan herkes erkenden hissetmiş acaba sorunmu var diye düşünmekten kendimi alamıyorum 15 gün önce kontrol e gittim birdahaki kontrol ayın sonunda zaman geçmiyor . Ama ara ara seyirme tarzında oluyor onu saymiyorum

Bende sizn gibiyim, 12 ve 16 da kız dedi ama yinede 20. Haftayı beklicem alışverişe başlamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…