2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba ben İstanbul'dayım bildiğim kadarıyla devlet olarak sadece Zeynep Kamil bakıyor daha önce yaptırmıştım önce normal kadın doguma randevu alıyosun oradan kayıt açıyorlar perinatologa sonra oradan randevu alıp gidiyorsun direk perinatologa rendevu alamiyorsun

Kızlar selamlar. Benim karnımın bazen. sağ tarafı daha şişkin oluyor bazen sol tarafı. Bildiğiniz yamuk duruyor çok garipsiyorum. Sizlerde de böyle mi

Kızlar selamlar. Benim karnımın bazen. sağ tarafı daha şişkin oluyor bazen sol tarafı. Bildiğiniz yamuk duruyor çok garipsiyorum. Sizlerde de böyle mi
Bu genelde 24 haftadan sonra olur bebek bir tarafa toplanır kasılmalar dan oluyor. Sizde erkenmi başladı acaba.

İlk kızımı 20 haftada hissettim tekmelerini. Bunda 18 haftaya girecek hala tık yok halbuki ikincide erken hissedersin demişlerdi. Bir hissetsem her gün dinlesem her şey yolunda olduğunu anlasam.Hisseden varmı arkadaslar

Benimde sezeryan olacak, son gittiğimde doktora sordum bende, 2 hafta önce 38. Hafta dedi, bende yılbaşına denk geliyor dedim, ben onu ayarlarım dedi, artık öncesimi olur sonrasını bilemiyorum
bizim seninle haftalarımız aynıymış benim de 11 ocak görünüyor beklenen tarih. Bakalım artık Allah o günleri göstersin inşallah sağlıkla

İlk kızımı 20 haftada hissettim tekmelerini. Bunda 18 haftaya girecek hala tık yok halbuki ikincide erken hissedersin demişlerdi. Bir hissetsem her gün dinlesem her şey yolunda olduğunu anlasam.Hisseden varmı arkadaslar
valla benim de ikinci, 16+5te bi hissettim tatlı tatlı tekmeledi sonra bişey olmadı. Ben de çok evhamlıyım rüyamda karnım düzleşiyodu mesela sürekli bilinçaltımda böyle şeyler=( en son geçen cuma gittim bir dahaki 31 ağustosta randevum o zamana kdr stres gerçi benimki tekmelese de stres bitmez

18 deyim epeydir hissediyorum. İlk hebelikte de 16 da hissetmiştim. Nedeni bilemiyorum ama dr a sorabilirsiniz

Kızlar hiçç enerjim yok ayakta duramıyorum et tavuk yersem biraz iyi hissediyorum kendimi oda hergün yenmiyor bana iyi gelecek vitamin hapı önerirmisiniz

Bende kızımı 37+2 de dünyaya getirdim...Rutin kontrole gittim doktor bi muayne edeyim dedi ve açıklığım vardı 3 cm kadar akşama hastaneye giriş yaparsın dedi 5 cm ile giriş yaptım:)...Suyun gelme süresi uzattı doğumu ama son 2 saat dışında zorlanmadım umarım 2. De öyle olur benimki gibi de bir doğum dilerim normal düşünenelere...Ve tavsiyem şu ki özellıkle normal dogum dusunen anneler zihninizi olumsuz kötü sonlu hikayeleri okuyarak dinleyerek kirletmeyelim...Hepimizin süreci bambaşka olacaktır sonuçta sağlıklı kavuşmak en önemlisi ama zihni olumlu tutmak çok önemli...

Özellikle sabahları bende aynıyım canım zaten bebek baştan beri hep sağımda neredeyse göbeğimle eşit yerde mandalina mı desem portakalmı desem bilemedim ama sanki oraya yuvarlak bir şekilde toplanıyor, bende ilk kez bu sabah hissettim oynadığını

Doktora da gidemedim korkudan. En son bayramdan önceki hafta gittim. Sonra bayram tatili. Sonra da perinatologa 2 hafta kaldı diye başka doktora gitmeye korktum.

Ben de sağ tarafta yatsam göbeğim oraya yatıyor sola yatsam sola yatıyor sanki o da yatakda yatiyormuş gibi çok komik rahatsız oluyorum sırt üstü yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…