Cıstus antivirüs pastilHangisini yazdı acaba bende eczaneye sorayım
benim öyle bi şansım da yok malesef doğurana kdr işe gelicem heralde. Özel sektör ve kendi işimiz babamın yanındaym, dayım da bizimle. Üstelik dayım rahatsızlandığı için bir süre işe gelemeyecek o sırada da benden başka destek olabilecek kimse yok. Doğumdan sonra uzun süre olmayacağım için öncesinde çok uzaklaşmak istemiyorum.5 ay kaldı ya sıkın dişinizi bende 24. Haftayı iple çekiyorum işten bi ayrılsam kafamı çıkarmıcam evden sosyal alana falan zaten girmiyorum daha önce bir kere covit geçirdim ağır geçirmememe rağmen psikolojisi yetmişti ama aşı olarak da bebeklerimi riske atmak istemiyorum ileriye dönük ne olacağını bilmiyorum böyle bir riske girmektense kalan sürede evde geçiririm daha iyi benim de geçen hafta düğünü vardı kuzenimin keşke öyle bir yasak olsaydı da gitmeseydim bahanem olurdu bir n azından mecbur gittim ertesi hafta faranjit oldum
Yolundadır Allah’ın izniyle. Sen kontrole gittiğinde yine sor bence. Benim de o dolanmayı öğrendiğim iyi oldu dikkat ederim bundan sonraNormal ise biraz rahatladım canım bebek büyüdüğü zaman biz sağa sola döndüğümüzde dikkat etmemiz gerekiyormuş bebeğin kordonu kendi etrafında dolanabiliyormuş . Sırt üstü yatmamayi bilmiyordum oysa en çok öyle rahat ediyordum. Cevabın için teşekkür ederim. Cuma kontrolüm var bi gidip görsem her şey yolunda olduğunu rahatliycam.
Sarımsak bence de çok iyi doğal antibiyotik gerçekten.Başım ağrıyo alıyorum bir tane hemen kesiyogeçen hafta bende aşırı derece de kötüydüm sarımsak yedim çiğ 1 diş anında geçirdi aynı gün çok şaşırdım bende pastil falan kullanacaktım şükür gerek kalmadı hiç bişey kullanmadan geçirdim sarımsak sayesinde mideme biraz dokundu ama değdi
TeşekkürlerCıstus antivirüs pastil
O zaman yapacak bişey yok nasıl bir iş bilmiyorum ama çok temas kuruyorsanız insanlarla aşı mecbur gibi sizinbenim öyle bi şansım da yok malesef doğurana kdr işe gelicem heralde. Özel sektör ve kendi işimiz babamın yanındaym, dayım da bizimle. Üstelik dayım rahatsızlandığı için bir süre işe gelemeyecek o sırada da benden başka destek olabilecek kimse yok. Doğumdan sonra uzun süre olmayacağım için öncesinde çok uzaklaşmak istemiyorum.
Uçuğumu falan da geçirdi benim gerçekten bu kadar beklemiyordum bende herşeye gidiyor nasıl bişeyseSarımsak bence de çok iyi doğal antibiyotik gerçekten.Başım ağrıyo alıyorum bir tane hemen kesiyo
Hamilelik bence yeterli mazeret herşeyde ayrı tutuluyor zaten hamilelik. Dünya tarihinde talidomit faciası gibi birşey varken hiç bir ülkenin hamilelere bir ilaç için direteceğini sanmıyorum ben şahsen. Hamile olmasam bi sn düşünmezdim aşı içinyani sonuçta aşı olmayanların hem kendi sağlığı tehlikede hem de başkalarını tehlikeye atıyolar diye böyle bi yasak düşünülüyo mazaretten dolayı olmayanlara ayrıcalık tanınması saçma olur. Neticede dsö de sağlık bakanlığı da hamilelikte aşıyı öneriyor
Bende alcam ama emin olamamıştım. Nerden aldınız özelden falan yazsanız da alsam bendeKizlar merhabalar , şu hamile destek yastıkları var ben onlardan aldım ve muhteşem rahat bişey , önceden benim bel ve karın ağrım çok oluyordu sabah uyandigimda ,bide acaba sırt üstü mü uyuyorum diye kaygilaniyordum gece sık sık uyaniyordum ,bu yastığı aldım o kadar konforlu ki çok tavsiye ederim kesinlikle,hiç belim agrimiyor çok rahat uyuyorum. İlerde bebeği de yatirabilir siniz içine , sırt üstü mü yattım acaba diye kayginizda kalmiyor
Kesinlikle katılıyorum. Hamile olmasam bende düşünmezdm.Hamilelik bence yeterli mazeret herşeyde ayrı tutuluyor zaten hamilelik. Dünya tarihinde talidomit faciası gibi birşey varken hiç bir ülkenin hamilelere bir ilaç için direteceğini sanmıyorum ben şahsen. Hamile olmasam bi sn düşünmezdim aşı için
Aşı kişinin kendisini korur. Aşı olanlarda bulaştırabilir dendi. O zaman olmayanlar kendilerine zarar vermiş olur. Olsada olmasada bulaştırıyor işte. Herkesin kendi vücudu neden bu kadar büyütülüyor altından ne gibi kokular çıkıcak zamanla görücez. Sindirilme politikası böyle başlicak. Her şeyi tehtid ederek elde edicekler istediklerini. Bu bunun zemini başka bişey aklıma gelmiyor. Ufak görünsede çok büyüyecek bu mevzu.yani sonuçta aşı olmayanların hem kendi sağlığı tehlikede hem de başkalarını tehlikeye atıyolar diye böyle bi yasak düşünülüyo mazaretten dolayı olmayanlara ayrıcalık tanınması saçma olur. Neticede dsö de sağlık bakanlığı da hamilelikte aşıyı öneriyor
Başağrısı için bütün olarak mı yutuyorsunuzSarımsak bence de çok iyi doğal antibiyotik gerçekten.Başım ağrıyo alıyorum bir tane hemen kesiyo
Evet ama 1 taneyi bölüp suyla iciyorum yoksa boğulurum mazallahBaşağrısı için bütün olarak mı yutuyorsunuz
evet ama toplumun %80i aşılanmadığı sürece toplum bağışıklığı kazanılmayacak virüs yeniden mutasyon geçirip bu sefer aşıya da dayanıklı olacak aşılananlar da yeniden hastaneye yatmaya başlar bu böyle sürüp gider. Şuanki varyantlar bile aşı olmayan ülkelerden dünyaya yayıldı. Ben sizin kdr komplike düşünmüyorum aşıda bişey olsa önce israil ve amerika yapmazdı. Şuan 3. dünya ülkeleri aşı bulamıyor. Genelde dünyadaki pislikler önce 3. dünya ülkelerine sokulur. Mesela gdo'lu gıdalar, ya da uğruna ata tohumumuzdan vazgeçtiğimiz israil tohumları. Biz de aşıyı bulanlar türk olmasa pfizeri belki bukdr erken alamazdık. Yani ben hamile olmasam bir saniye düşünmez olurdum. Sadece aşının doğan bebeklere de bişey yapmadığından emin olmak istiyorum. şuan bir çok hamile aşılandı hamileylen sıkıntı olmadığına inanıyorm ama o bebekler doğunca da bişey olmadığını görmek isterim. Önceden kaybım olmasa yine olurdum ama plasenta durumu da beni endişelendiriyor aşı pıhtılaşmaya yöneltir mi vücudu diye endişe ediyorum biraz. Doktorum kendi hastalarının olduğunu söyledi ama ben bişey yaşarsam bu sefer aşıya bağlarım diye beklemeye karar verdik. Hala eylülde olurum belki diyorum. Belki ilk iki doz sinovac olup doğumdan sonra biontech olurum. Çok kafamı kurcalıyor bu durum. Bu arada hamilelerin özellikle 3. trimesterde Allah korusun yoğun bakıma yatma riskleri 3 4 kat artıyormuş. Bu durumu bizzat sağlıkçılar söylüyor. Benim doktorum da şahit. Yani iki ucu boklu değnek kısacasıAşı kişinin kendisini korur. Aşı olanlarda bulaştırabilir dendi. O zaman olmayanlar kendilerine zarar vermiş olur. Olsada olmasada bulaştırıyor işte. Herkesin kendi vücudu neden bu kadar büyütülüyor altından ne gibi kokular çıkıcak zamanla görücez. Sindirilme politikası böyle başlicak. Her şeyi tehtid ederek elde edicekler istediklerini. Bu bunun zemini başka bişey aklıma gelmiyor. Ufak görünsede çok büyüyecek bu mevzu.
Gitmeyeceğiz heralde bir yere. Bitseydi bu süreç gerçekten olmakta olamamkta strese sokuyor.Benim gibi aşı olmayan gebeler, eylülden itibaren aşısız bazı mekanlara alınmayacağı yönünde dedikodular var şuan. Ne diyosunuz buna? Benim bi de yasaklar olmazsa kasımda kuzenimin düğünü var her türlü kapalı alanda olacak. İyice şiştim şu aşı meselesinden. Ne yapacağız
Bende aldım kaç saat arayla içiyordunCıstus antivirüs pastil
bazı doktorlar çok çekimser şaşırıyorum. benim doktorum gözüm kapalı öneriyorum dedi, üç dört farklı profesöre danışarak oldum bir tanesi amerikada doktor, kesinlikle ama kesinlikle öneriyorum dedi hepsi. hele ki ülkenizde delta hızlanırken mutlaka olmalısın dedi. tabi ki herkesin kişisel tercihi. ben biontech oldum, cuma ikinci dozu olucamDaha dün doktora gittim bagısıklık yetmezlıgı rahatsızlıgım ıcın aşı konusunu konustum yıne asılar cok yenı hıcbır dr ol ya da olma demez sızın tercihiz dedı ama rahatsızlugımdan dolayı olacaksam sınnovak onerdı ler. Cok karısıgım yınesınovac etkili degıl diyorlar napacagımı sasırdım
Ben sabah öğle aksam kullandım içeriğinde yazıyo canım ne kadar ve ne zaman kullanacağınBende aldım kaç saat arayla içiyordun
aşı konusunda tarih boyunca her yeni aşıda bu tarz spekülasyonlar olmuş, en basiti hala çocukluk aşılarına karşı bi kesim var ve onlar yüzünden şuan çocuk felci tekrar hortlamaya başladı. Kesinlikle katılıyorum size. oncelikle ısrail ve amerika yaş tahtaya basmazdı. kaldı ki virüsün kendisinin vucutta ne gibi etkiler bırakacağı konusunda bir bilgileri var mı acaba aşı karşıtlarının... sağlık bakanı bile geçenlerde dedi bu virüse yakalanıp atlattım diye düşünenlerde beş sene sonra on sene sonra neler olacağını bilmiyoruz diye. virüsü vucuda almamızı engelleyen bir aşıdan bu kadar korkup da canlı canlı virüsü vucuduna almaktan korkmayanlara akıl erdiremiyorum ben de.evet ama toplumun %80i aşılanmadığı sürece toplum bağışıklığı kazanılmayacak virüs yeniden mutasyon geçirip bu sefer aşıya da dayanıklı olacak aşılananlar da yeniden hastaneye yatmaya başlar bu böyle sürüp gider. Şuanki varyantlar bile aşı olmayan ülkelerden dünyaya yayıldı. Ben sizin kdr komplike düşünmüyorum aşıda bişey olsa önce israil ve amerika yapmazdı. Şuan 3. dünya ülkeleri aşı bulamıyor. Genelde dünyadaki pislikler önce 3. dünya ülkelerine sokulur. Mesela gdo'lu gıdalar, ya da uğruna ata tohumumuzdan vazgeçtiğimiz israil tohumları. Biz de aşıyı bulanlar türk olmasa pfizeri belki bukdr erken alamazdık. Yani ben hamile olmasam bir saniye düşünmez olurdum. Sadece aşının doğan bebeklere de bişey yapmadığından emin olmak istiyorum. şuan bir çok hamile aşılandı hamileylen sıkıntı olmadığına inanıyorm ama o bebekler doğunca da bişey olmadığını görmek isterim. Önceden kaybım olmasa yine olurdum ama plasenta durumu da beni endişelendiriyor aşı pıhtılaşmaya yöneltir mi vücudu diye endişe ediyorum biraz. Doktorum kendi hastalarının olduğunu söyledi ama ben bişey yaşarsam bu sefer aşıya bağlarım diye beklemeye karar verdik. Hala eylülde olurum belki diyorum. Belki ilk iki doz sinovac olup doğumdan sonra biontech olurum. Çok kafamı kurcalıyor bu durum. Bu arada hamilelerin özellikle 3. trimesterde Allah korusun yoğun bakıma yatma riskleri 3 4 kat artıyormuş. Bu durumu bizzat sağlıkçılar söylüyor. Benim doktorum da şahit. Yani iki ucu boklu değnek kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?