2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
benim öyle bi şansım da yok malesef doğurana kdr işe gelicem heralde. Özel sektör ve kendi işimiz babamın yanındaym, dayım da bizimle. Üstelik dayım rahatsızlandığı için bir süre işe gelemeyecek o sırada da benden başka destek olabilecek kimse yok. Doğumdan sonra uzun süre olmayacağım için öncesinde çok uzaklaşmak istemiyorum.

Yolundadır Allah’ın izniyle. Sen kontrole gittiğinde yine sor bence. Benim de o dolanmayı öğrendiğim iyi oldu dikkat ederim bundan sonra

Sarımsak bence de çok iyi doğal antibiyotik gerçekten.Başım ağrıyo alıyorum bir tane hemen kesiyo

Merhaba arkadaşlar. Çin takvimi tutmadı bende. Yüzük tuttu. Oğlum olacakmış ama birtakım sıkıntılarım var. Rahminde damarlardan biri dar mis bu sebeple aspirin kullancam. Zaten birinci çocuğumda da bebeğime benden kan akışı gitmiyordu ve iki kilo dogdu iki hafta da kuvezde kalmıştı. İnsalalh bunda daha erken tanı konulduğu için öyle bir sonuç olamz. Sağlıkla kucağıma alirim.

O zaman yapacak bişey yok nasıl bir iş bilmiyorum ama çok temas kuruyorsanız insanlarla aşı mecbur gibi sizin

Hamilelik bence yeterli mazeret herşeyde ayrı tutuluyor zaten hamilelik. Dünya tarihinde talidomit faciası gibi birşey varken hiç bir ülkenin hamilelere bir ilaç için direteceğini sanmıyorum ben şahsen. Hamile olmasam bi sn düşünmezdim aşı için

Bende alcam ama emin olamamıştım. Nerden aldınız özelden falan yazsanız da alsam bende
Kesinlikle katılıyorum. Hamile olmasam bende düşünmezdm.

Aşı kişinin kendisini korur. Aşı olanlarda bulaştırabilir dendi. O zaman olmayanlar kendilerine zarar vermiş olur. Olsada olmasada bulaştırıyor işte. Herkesin kendi vücudu neden bu kadar büyütülüyor altından ne gibi kokular çıkıcak zamanla görücez. Sindirilme politikası böyle başlicak. Her şeyi tehtid ederek elde edicekler istediklerini. Bu bunun zemini başka bişey aklıma gelmiyor. Ufak görünsede çok büyüyecek bu mevzu.

evet ama toplumun %80i aşılanmadığı sürece toplum bağışıklığı kazanılmayacak virüs yeniden mutasyon geçirip bu sefer aşıya da dayanıklı olacak aşılananlar da yeniden hastaneye yatmaya başlar bu böyle sürüp gider. Şuanki varyantlar bile aşı olmayan ülkelerden dünyaya yayıldı. Ben sizin kdr komplike düşünmüyorum aşıda bişey olsa önce israil ve amerika yapmazdı. Şuan 3. dünya ülkeleri aşı bulamıyor. Genelde dünyadaki pislikler önce 3. dünya ülkelerine sokulur. Mesela gdo'lu gıdalar, ya da uğruna ata tohumumuzdan vazgeçtiğimiz israil tohumları. Biz de aşıyı bulanlar türk olmasa pfizeri belki bukdr erken alamazdık. Yani ben hamile olmasam bir saniye düşünmez olurdum. Sadece aşının doğan bebeklere de bişey yapmadığından emin olmak istiyorum. şuan bir çok hamile aşılandı hamileylen sıkıntı olmadığına inanıyorm ama o bebekler doğunca da bişey olmadığını görmek isterim. Önceden kaybım olmasa yine olurdum ama plasenta durumu da beni endişelendiriyor aşı pıhtılaşmaya yöneltir mi vücudu diye endişe ediyorum biraz. Doktorum kendi hastalarının olduğunu söyledi ama ben bişey yaşarsam bu sefer aşıya bağlarım diye beklemeye karar verdik. Hala eylülde olurum belki diyorum. Belki ilk iki doz sinovac olup doğumdan sonra biontech olurum. Çok kafamı kurcalıyor bu durum. Bu arada hamilelerin özellikle 3. trimesterde Allah korusun yoğun bakıma yatma riskleri 3 4 kat artıyormuş. Bu durumu bizzat sağlıkçılar söylüyor. Benim doktorum da şahit. Yani iki ucu boklu değnek kısacası

Gitmeyeceğiz heralde bir yere. Bitseydi bu süreç gerçekten olmakta olamamkta strese sokuyor.

Zaten bönreklerim ağrıyor enfeksiyondan antibiyotikte içiyorum. Nedense zor oldu her şey. Allah sağlıcakla kucağımıza aldırsın.

bazı doktorlar çok çekimser şaşırıyorum. benim doktorum gözüm kapalı öneriyorum dedi, üç dört farklı profesöre danışarak oldum bir tanesi amerikada doktor, kesinlikle ama kesinlikle öneriyorum dedi hepsi. hele ki ülkenizde delta hızlanırken mutlaka olmalısın dedi. tabi ki herkesin kişisel tercihi. ben biontech oldum, cuma ikinci dozu olucam

aşı konusunda tarih boyunca her yeni aşıda bu tarz spekülasyonlar olmuş, en basiti hala çocukluk aşılarına karşı bi kesim var ve onlar yüzünden şuan çocuk felci tekrar hortlamaya başladı. Kesinlikle katılıyorum size. oncelikle ısrail ve amerika yaş tahtaya basmazdı. kaldı ki virüsün kendisinin vucutta ne gibi etkiler bırakacağı konusunda bir bilgileri var mı acaba aşı karşıtlarının... sağlık bakanı bile geçenlerde dedi bu virüse yakalanıp atlattım diye düşünenlerde beş sene sonra on sene sonra neler olacağını bilmiyoruz diye. virüsü vucuda almamızı engelleyen bir aşıdan bu kadar korkup da canlı canlı virüsü vucuduna almaktan korkmayanlara akıl erdiremiyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…