2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Düşmesi normal demek ki hemoglobin değeri de 11.8 sınırın az üstü o bile düşük sağlıklı beslenmeyle böyle oluyorsa artık

Ahaha valla orda tartılıyorum farklı eve geliyorum 2 kilo gitmis hep öyle
Ben bu hafta yeniden baktırdım kan değerlerime kolesterol biraz yüksek çıkmıştı onuda tok karnına kan verdim ondan diye düşündüm. Tek kullandığım ilaç OMEGA 3 ve kan sulandırıcı değerler iyi dedi doktorum ondan mı vermedi acaba kan ilacını ben daha hiç kilo almamışım ilk çok kustum acaba o ara zayıfladım smdi yiyorum onu mu aldım bilmiyorum

Bana da 2 hafta önce falan gittiğimde daha demire daha başlamayalım dedi. Neden acaba? Herkes bu zamanlarda başlamıyor muydu vitamin kullanıyorum sadece regenesis max

Bana da 2 hafta önce falan gittiğimde daha demire daha başlamayalım dedi. Neden acaba? Herkes bu zamanlarda başlamıyor muydu vitamin kullanıyorum sadece regenesis max
Okuduğum kadarıyla herkes 3.ay bitimi başlamış ben de anlamadım doktorum lafını bile etmedi. Tekrar tahlil vs de yapmadı sen tekrar tahlil verdin mi?

Benim demirim düşük diye kan ilacına başladı 12.hafta bittikce sağlık ocağından yazdır dedi doğuma kadar

Benim doktor da beni kilo olarak az yaziyor. Kiyafetlerden dolayi imis. Bana gore dort kilo aldim doktora göre 2 kilo

Ben 12 haftadan beri feramat diye kan ilacı kullanıyorum bir defa kan verdim ondan sonra istemedi Dr. Hala devam ediyorum ayrıntılı ultrason haftası belki değiştirir yada biraktirip bilmiyorum simdilik

Okuduğum kadarıyla herkes 3.ay bitimi başlamış ben de anlamadım doktorum lafını bile etmedi. Tekrar tahlil vs de yapmadı sen tekrar tahlil verdin mi?

Ya benimkini isteyen sağlık ocağı hani pzt günü gidip eli boş döndüğüm sonra mesaj atıp bunlari yaptırır misin demişti hemşire arkidiş hadi yaptırayım bari dedim kendi doktorum a gitmeme çok var o zaman ister mi bilmiyorum tahlil

Ben maltofer kullanıyorum

Hatırladım senin o gününü bende bi de eser miktar enfeksiyon çıkmıştı ona bile tekrar bakmadı. Buralara göre iyi bi doktor benimki ama şimdi bi düşündüm de sanki tekrar bakması gerekirdi

Ben de yaptırmadım tahlil, sanırım daha erken olduğunu düşündü anlamadım ki Yarın sorucam demir takviyesi meselesini bakalım ne diycek. Kontrolume daha var çünkü

Benimki de tahlil mahlil istemeden birinci trimester bitince feramat verdi. Genel olarak oyle rutin kan tahlili istemiyor. Sadece benim kan sekeri mevzum var talep ettigimde seker ve tiroid degerlerine baktiriyor. Sağlık ocagindan da hemsire aradi hersey yolunda mi hastaneye nereye gidiyorsunuz takviye falan verdiler mi dedi ozel hastaneye gidiyorum deyince kan tahlili yapalım falan demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…