2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
katılmıyorum malesef, aşı toplum sağlığını da korur ve mazeretsiz aşı yaptırmamak toplum sağlığına karşı sorumsuzluktur diye düşünüyorum. sözüm hamileleri kapsamıyor tabi ki

Bende alcam ama emin olamamıştım. Nerden aldınız özelden falan yazsanız da alsam bende

Kesinlikle katılıyorum. Hamile olmasam bende düşünmezdm.
Trendyoldan aldım ben ,hamile destek yastığı yazarsanız çıkar ,e bebekde de var ama o biraz sert gibi geldi bana, yumuşak olması lazım ki rahat edebilesiniz, resmen hayat kalitemi artırdı yastık çok memnunum

katılmıyorum malesef, aşı toplum sağlığını da korur ve mazeretsiz aşı yaptırmamak toplum sağlığına karşı sorumsuzluktur diye düşünüyorum. sözüm hamileleri kapsamıyor tabi ki
Fahrettin koca kendiniz için oluyorsunuz dedi. Kendim için oluyorsam nasıl toplumsal sağlıkla alakalı bir durum olur?. Aşıya rağmen İsrail ve ingilterede vaka sayısı arttı. Bu demek oluyor ki sürekli mutasyona uğrayan bir virüsü Aşı bitiremez . Neyse ben bu konuyu tartışmıyorum. Sonu yok çünkü. Sadece insanları rahat bırakmaları taraftarıyım. Ölüm oranları öylede böylede bağışıklık aşılılardada aşısızlardada geliştiği için azalıyor. Bilimsellikse oda bilimsellik. Halâ covid geçirenler 5 sene sonra ne gibi sonuçlar doğuracağı belli değil diye ortalık kışkırtılıyor. Avrupa ayağa kalktı gerçi bizim toplum sindirilmeye alıştı artık. O kadar önemli bişey olsaydı maç gibi sinema gibi saçma sapan yerlere yasak gelmezdi. Neyseki şuan var sayımlarla korkutularak söylentilerle konuşuluyor .

valla ben demiyorum bizzat fahrettin kocanın cümlesi: "Birinci önceliğimiz, tüm vatandaşlarımızın sorumluluk alarak, sorumlu birey olarak tedbirlerini alması ve aşı olarak topluma karşı ödevini yerine getirmesidir. Kısıtlama günlerine geri dönmeyi istemiyoruz."
sürekli mutasyona uğraması zaten en temel sorun, o da aşı olmayan ülkelerden gelen insanlardan geldi delta vs israile. bkz: hindistan 28. dünya ülkesi neyse bu konuyu tabi ki tartışacak değiliz. sizin için de çevreniz için de en hayırlı kararı kendiniz verirsiniz elbette

Demir ilacı olarak ne alıyorsunuz ? Bugün hemogram verdim kırmızı kan hucre sayısı düşük ,beyaz kan hücresi yüksek vücutta enfeksiyon var gibi ama öyle bir rahatsizligim yok açlık şekeri normal çıkmış çok şükür .Solgar kullaniyodum ama değiştirecem sanirim.

doktor bana gyno ferro sanol vermiş onu kullanıyorum ama öncesinde kan tahlili istemedi. İlk gebeliği öğrendiğimde yapılan kan testiyle duruyorum

ben maltofer flakon kullanıyorum 12 çıkmıştı hemoglobin, doktor bundan sonra daha da düşer diyerekten doğrudan maltofer verdi 100lük

doktor bana gyno ferro sanol vermiş onu kullanıyorum ama öncesinde kan tahlili istemedi. İlk gebeliği öğrendiğimde yapılan kan testiyle duruyorum

Bende o zaman yaptırmıştım normaldi değerler şimdi düşmüş ilaç kullanmama rağmen ama bende Ferro sanol gyno alacam sanırım .Doktor yaZdi esasen ama kullandığım var diyince onu kullan dedi.Belki de düşmesi normal içerdeki minnak besleniyor ama depo dolması lazım benim de

Düşmesi normal demek ki hemoglobin değeri de 11.8 sınırın az üstü o bile düşük sağlıklı beslenmeyle böyle oluyorsa artık
benim hamilelik öncesi değerim 15 falan bi de, yani doktorlar genelde bi tahlile bakar bi bana bakar şoka girer ona rağmen ilk hamileliğimde 10a düşmüştü ve demir takviyesi yapmama rağmen...o zaman sidefer kullanıyodurm sonra maltofere geçmiştik 10a düşünce

Bende değiştirip değiştirip kan tahlili yaptırayım bari hangisi iyi gelirse

Sağlık ocağı arayıp kan testi istiyor. Sizi takip etmiyorlar mı?
beni takip ediyor tetanoz aşısı için gittim sadece tansiyonuma baktılar bir şey istemediler. Şeker yüklemesi yaptırmıcam hemoglabin ile açlık ve tokluk baktırıcam sağlık ocağında o haftada demir işini de aradan çıkartırım :)

Anladım. Tetanoz için çağırdılar aç gel kan tahlili de yapılacak dediler. 15 gün sonra gideceğim .
Demirim benim dedüşük. Doktor kabızım diye vermiyor ilaç. Bu ay başlayacağım sanırım.

Benim doktorum da giç demir takviyesinden bahsetmedi bana decavit devam dedi az kilo aldığımı düşündüğü için ama ben 4 kilo aldım tartısının bozuk olduğunu düşündüğümden onu da kullanmadım

Bizimkinin tartısı da bozuk sanki ya 2 kilo fazla cıkıyo.Acaba evde ki mi bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…