- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Gaz aksamlari cok fena oluyo gobegimi goren masallah diyo ama sabah bi gorseler yok o gobekten eser. Bel agrisi bende de fena sol tarafa saplaniyo ben de yamuk yumuk yuruyorm diger hamilelgimde de oluyodu neden oldugunu da cozebilmis degilim.Bel ağrısı sabahları çok bende bildiğin yamuk yuruyorum bir kaç dkbenim leğen kemik bölgelerin ağrıyor bazen ve tabi gene hortlayan gaz var ...
Bel ağrısı sabahları çok bende bildiğin yamuk yuruyorum bir kaç dkbenim leğen kemik bölgelerin ağrıyor bazen ve tabi gene hortlayan gaz var ...
Benimde düşüktü 0.7 gibi tüp bebek yaptık ve çok şükür olumlu sonuçlandı şuanda oğlum 2 yaşında ve kardeş geliyo.. Kendiliğinden oluştu bu gebelik bize supriz olduInşallah güzel haberler alırsınız sağlıkla dogdu n bebisiniz sarışında bizlere inşallah herkesin derdi ayrı bende amh düşük tup bebeğe başlıcam eylülde kısmetserabbim dermansız dert vermesin
Günaydın :)gebito PZt perinatologa gidecektin biraz gergindin diye hatirliyorm. Nasil gecti yazdin mi bisey belki ben kacirdim. Umarim her sey yolundadir
bende kan tahlili yaptrıdım ve benimde tüm kolesterol değerlerim yüksekti. doktorumun açıklaması bebek olduğundan kolesterol yüksek çıkmalı zaten dedi. yoksa bebek kilo almaz gibi bir yorumda bulundu. verilen sınır değerler normal bireyler için hamileleri o şekilde değerlendirmiyoruz dedi.Ben bu hafta yeniden baktırdım kan değerlerime kolesterol biraz yüksek çıkmıştı onuda tok karnına kan verdim ondan diye düşündüm. Tek kullandığım ilaç OMEGA 3 ve kan sulandırıcı değerler iyi dedi doktorum ondan mı vermedi acaba kan ilacını ben daha hiç kilo almamışım ilk çok kustum acaba o ara zayıfladım smdi yiyorum onu mu aldım bilmiyorum
Evet akşamları gaz tavan yapıyor gerçekten deGaz aksamlari cok fena oluyo gobegimi goren masallah diyo ama sabah bi gorseler yok o gobekten eser. Bel agrisi bende de fena sol tarafa saplaniyo ben de yamuk yumuk yuruyorm diger hamilelgimde de oluyodu neden oldugunu da cozebilmis degilim.
Suprme değilde utude oluyor benim de benimde yanların ağrıyor biraz göbeğim çatlamaya başladı ondan sebeb demekkiTemizlik yapınca oluyor o bende. Bugün ütü yaptım sadece evi süpürdüm yamuldum yine. Ayakta durmak ve eğilmek iyi gelmiyor belime. Kuyruk sokumu kalça kemiklerine bağlandığı yer ağrıyor.
İns bütün testlerin güzel gelirGünaydın :)
Dün cvs yapıldı. Pazartesi ultrason çok güzel geçti, ense kalınlığı, burun kemiği, idrar kesesi hep normal dedi doktor. %95 kız dedi :)
Amniyosentez ya da cvs önerdi çünkü benim geçmişimde trizomi 22 var ve niptin bu gibi anomalilerde doğruluk oranı %30 civarındaymış.
Önce yaptırmayacaktım hiç bir test, sonra içime huzur doldu yaptırmakla ilgili, kendimi çok rahat hissettim. Dün öğlen yapıldı, çok şükür rahat geçti. Şimdi istirahat ediyorum. Sonuçların da bir kısmı yarın bir kısmı iki hafta sonra gelecek.
çok teşekkürler ilginiz için :)
MaslalahBenimde düşüktü 0.7 gibi tüp bebek yaptık ve çok şükür olumlu sonuçlandı şuanda oğlum 2 yaşında ve kardeş geliyo.. Kendiliğinden oluştu bu gebelik bize supriz olduinşallah sende güzel haberler alırsin
Günaydın :)
Dün cvs yapıldı. Pazartesi ultrason çok güzel geçti, ense kalınlığı, burun kemiği, idrar kesesi hep normal dedi doktor. %95 kız dedi :)
Amniyosentez ya da cvs önerdi çünkü benim geçmişimde trizomi 22 var ve niptin bu gibi anomalilerde doğruluk oranı %30 civarındaymış.
Önce yaptırmayacaktım hiç bir test, sonra içime huzur doldu yaptırmakla ilgili, kendimi çok rahat hissettim. Dün öğlen yapıldı, çok şükür rahat geçti. Şimdi istirahat ediyorum. Sonuçların da bir kısmı yarın bir kısmı iki hafta sonra gelecek.
Bana da link verebilir misinizÇok mennun kalırsınız eminim ,o kadar rahatladım ki ,sabah uyandığımda ağrısız uyanıyorum , gece çok rahat ediyorum ,insalaah sizde memnun kalırsınız
İns bütün testlerin güzel gelir
İnşallah :)Hadi gözün aydın inşallah güzel sonuçlar alırsıniz.
insan hiç bişeye olmaz dememeli benim de oğlum tüp bebekle 2 yılın sonunda oldu 1 başarısız tüp bebek 1 başarısız aşılama ne kadar yıpranmış ve yorulmuştum anlatamam depresyondaydım resmen. çok şükür ki tüp bebekle oğlumu kucağıma aldım. oğlum daha 1 yaşındayken süpriz bir şekilde (ve hiç ama hiç aklımda yokken, hiç bir şeye dikkat etmiyorken vs) hamile olduğumu öğrendim. hepimiz şoka girdik:) rabbim inşallah isteyen hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın... isteyip de olmaması ne kadar yıpratıcı bir süreç en iyi yaşayanlar bilir...Maslalahne güzel
benimde amh 0.13 çok şükür tüp bebekle hamileyim şimdi ins benimde bebeğime kardeşi peşine kendiliğinden gelir yıllardır beklenen olunca beklemek istemiyor insan sağlıkla kucagima alayim ins da cumlemizde inan
Rabbimin hediyesi olmuş ikinci bebek sizeinsan hiç bişeye olmaz dememeli benim de oğlum tüp bebekle 2 yılın sonunda oldu 1 başarısız tüp bebek 1 başarısız aşılama ne kadar yıpranmış ve yorulmuştum anlatamam depresyondaydım resmen. çok şükür ki tüp bebekle oğlumu kucağıma aldım. oğlum daha 1 yaşındayken süpriz bir şekilde (ve hiç ama hiç aklımda yokken, hiç bir şeye dikkat etmiyorken vs) hamile olduğumu öğrendim. hepimiz şoka girdik:) rabbim inşallah isteyen hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın... isteyip de olmaması ne kadar yıpratıcı bir süreç en iyi yaşayanlar bilir...
Günaydın, içinin rahat etmesine çok sevindim. Sonuçların iyi geleceğine inanıyorum ben. Güzel haberlerini alırız inşallahGünaydın :)
hayırlı olsunn. bence daha hediye fln da gelir belki, ztn daha 5 ay var yetmez gibi olursa daha alırsın. bence yavaşlakızlar ben şimdiden alışverişi tamamladım gibi bişey ya, acele ettim galiba gaza gelip.. oğlumdan tecrübelerimle 0-3 ay için 6 -7 tane, ,3-6 ay için 5 tane, 6-9 için 5 tane çıtçıtlı body hepsi kolsuz, ikişer üçer tane uzun kol aldım kışa denk gelenlere, üç tane hastane çıkışı aldım biri onlu ikisi beşli. dört beş parça da yenidoğan çorap aldım. bir de 6-9 arası birkaç cicili bicili elbise aldımyeterli olur heralde bu kadar ilk aşamada. ihtiyaç olursa eşimi hemencik ebebeğe yollarım napim. hastanede yetmezse diye korkuyorm en cok, çok kusuyolar kaka yapıp sızdırıyolar ya yenidoğanken.. neyse yeter ya heralde
Buyur sana başka bir bebeğini kaybetmiş anne tecrübesi: son ana kadar hep mide bulantım vardı, etten tiksinmem vardı, dr kalp atışı yok deyince dedim nasıl yanialın size tam bi daha önce bebeğini kaybetmiş hamile derdi. Mide bulantım 2 3 gündür nerdeyse yok. aslında daha pazar günü kusmuştum. Bebeği de çok hissedemediğim için iyi mi değil mi anlamıyorum. Ya kalbi durduysa şimdi de bu korku geldi. Bulantının olmaması süper bişey ama işte bu gibi korkular da yapıyor... off.. yarın kusar gelirim sonra buraya pişmanım yazdıklarıma derim. Aslında bgn sabah minik bi kıpırtı hissettim gibi de geldi ama bebek mi seyirme mi bağırsak mı bilemedim o kdr küçüktü.
kızlar ben şimdiden alışverişi tamamladım gibi bişey ya, acele ettim galiba gaza gelip.. oğlumdan tecrübelerimle 0-3 ay için 6 -7 tane, ,3-6 ay için 5 tane, 6-9 için 5 tane çıtçıtlı body hepsi kolsuz, ikişer üçer tane uzun kol aldım kışa denk gelenlere, üç tane hastane çıkışı aldım biri onlu ikisi beşli. dört beş parça da yenidoğan çorap aldım. bir de 6-9 arası birkaç cicili bicili elbise aldımyeterli olur heralde bu kadar ilk aşamada. ihtiyaç olursa eşimi hemencik ebebeğe yollarım napim. hastanede yetmezse diye korkuyorm en cok, çok kusuyolar kaka yapıp sızdırıyolar ya yenidoğanken.. neyse yeter ya heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?