2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gyno ferro sanol ben de gece yatmadan içiyorum, aç karna alınması gerektiği için, sabah midemde yumruk hisiyle uyanıyorum,ve gün içinde sürekli geğiriyorum,bulantılarım devam ediyor hiç kesilmedi, arada rennie duo şurup içiyorum ferahlatıyor, mideyi çok yorduğu kesin, ama kullanmama şansımız yok sanırım, doktor zamanla miden alışır demişti fakat pek bir ilerleme yok. Eger aletrnatifi varsa lütfen beni de haberdar eder misin ama sanmıyorum, demir demirdir sonuçta..

Yok sana özgü değil maalesef benide perişan ediyor aşırı midemi bulandırıyor hatta ağrıtıyor ağır geliyor benm demirim düşük sabah aç karnına içilecek dedi doktorum emilim için kabus gibi geçiyor günlerim... Bana yaptığı peklik cabası tabi...

Ya kızlar ikinci gebeliğim 18 +3 um ama hissetmiyorum varmı benim gibi doktora gitmeli miyim 15 gün sonra randevum

Benmde 2.gebigim 19+1 oldum ama hala hissetmiyorum suan daha erken ama bi kac hafta icinde hissederiz ins
İçime su serptiniz çok teşekkürler .ilk kizim 8 yıl sonra tüp Bebekle oldu yaşına girdi ikinci kızıma hamile olduğumu öğrendim kendiliğinden oldu mucizem ikiside Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Smdi ilk defa karnimin sol tarafinda bole bi kac kez pit pit bisey atti gibi oldu ama cok hafifdi zaten suan erken oldugu icin hissetmememiz normal dun kntrolum vardi dktor dediki hareketleirni hissediyormusun yok dedim sonrada daha erken zaten suan hissetmezsin demisdi ama 2 haftaya kadar muhtemelen hissederiz benmde 4 yil olmadi snradan kendiliginden hamle kaldim smdide dikkat edyoduk ama gene hamle kalmisim ins hepimiz hayirlisiyla kucagmza aliriz

Solgar kullanıyordum çok ta rahattı ama işte bir kan verdim hiç fayda etmediğini gördüm .Doktorum da aslında Ferro sanol önerdi ama Solgar kullanıyorum diyince tamam demişti .Alternatif bulursam paylaşırım tabi ki beni kolay kolay ilaç sarsmaz ama bu fena ya

Selam yaa, ilk doğumum normal oldu , şimdi neyle karşılaşacağımı yani sancı süresi, vb bildiğim için biraz daha korkuyorum, inşallah daha rahat, kolay, sağlıkla kucağımiza alalım yani buraya açıkça yazmicam ama benim için zor geçmişti

Kan için Pekmez. Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce bir kaşık içince bakın nasıl kan değerleriniz yükseliyor. İlk gebeliğimde ikişer ikişer içiyordum o ferrodan asla yükselmedi eee işe yaramıyorsa içmenin bir mantığı yok. Pekmezi içince ilk aydan değerlerim yükseldi . Ben bu gebeliğimde hiç bir ilaç kullanmadım halâ kullanmıyorum kendi tercihim olarak. Kimseye kullanma diyemem. Rabbim herşeyi sunmuş önüme koymuş al kulum ben yarattım sen faydalan demiş. Bebek çok iyi bir haftadırda hissediyorum . Deli cesarti gibi gelebilir ya bişey olursa diye hiç aklımdan geçmedi. Bu hamileliğim çok rahat geçiyor elhamdülillah.

İlkinde ben de çok korkuyordum ama kızım gelmek bilmeyince korku yerini artık meraka bırakmıştı bende. 42.haftada doğdu kendisi.
Doğurgan bir canlı olarak normal doğumu tatmak istiyordum ve çok şükür nasip olmuştu.
Bunda yine normal çok istiyordum ama büyük ihtimal sezaryen olacak.
Yani şu an sadece canlı ve sağlıklı doğsun da nasıl doğarsa doğsun diye dua ediyorum.
Normal doğum holiganlığını bıraktım
Sizin az kalmış sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım..

Merhaba kızlar meryem ana otunu deneyen varmı ? Fatma ana eli otuda deniliyor doğumu hızlandırdıgını ve açılmanın oldugunu duydum.
Evet ben duydm annem beni dogururken kullanmislar gercekten 5 dakikada dogmusum. Kayinvalidem de umreden bana almisti gecen sene ama benim sezeryan olunca deneyemedk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…