Gyno ferro sanol ben de gece yatmadan içiyorum, aç karna alınması gerektiği için, sabah midemde yumruk hisiyle uyanıyorum,ve gün içinde sürekli geğiriyorum,bulantılarım devam ediyor hiç kesilmedi, arada rennie duo şurup içiyorum ferahlatıyor, mideyi çok yorduğu kesin, ama kullanmama şansımız yok sanırım, doktor zamanla miden alışır demişti fakat pek bir ilerleme yok. Eger aletrnatifi varsa lütfen beni de haberdar eder misin ama sanmıyorum, demir demirdir sonuçta..Herkese merhaba , cinsiyetleri öğrenen anneler hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnaklar.
Gyno Ferro sanol adli ilaca başladım, perişan etti benigebeliğin ilk zamanları gibi midem kaynıyor, bulanıyor.Kullananlarda da öyle mi acep tek bana mı özgü oldu bu.Gerci prospektüste yazıyordu bulantı filan
Benim ilk ay olup geçmişti öğrendiğim de hafif hafif yine başladı uçlarında ama sadece dokununca acıyor niyeyse9. Aya kadar çekecek miyim peki?
Canım ben onu duydum da şimdi değil doğum esnasında kullanılıyormuşMerhaba kızlar meryem ana otunu deneyen varmı ? Fatma ana eli otuda deniliyor doğumu hızlandırdıgını ve açılmanın oldugunu duydum.
Hamilelikte ben bitkisel şeyleri duymadım hiç ya dikkatli olmak lazım iyi araştırın kullanacaksanız da benceMerhaba kızlar meryem ana otunu deneyen varmı ? Fatma ana eli otuda deniliyor doğumu hızlandırdıgını ve açılmanın oldugunu duydum.
Yok canım benim göğüsüm değil kaburgalarımın olduğu yer acıyor sanki dedm ya yara varmışta o sızlıyomş gibi yada ateş varmış gibiBenim ilk ay olup geçmişti öğrendiğim de hafif hafif yine başladı uçlarında ama sadece dokununca acıyor niyeyse
Yok sana özgü değil maalesef benide perişan ediyor aşırı midemi bulandırıyor hatta ağrıtıyor ağır geliyor benm demirim düşük sabah aç karnına içilecek dedi doktorum emilim için kabus gibi geçiyor günlerim... Bana yaptığı peklik cabası tabi...Herkese merhaba , cinsiyetleri öğrenen anneler hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnaklar.
Gyno Ferro sanol adli ilaca başladım, perişan etti benigebeliğin ilk zamanları gibi midem kaynıyor, bulanıyor.Kullananlarda da öyle mi acep tek bana mı özgü oldu bu.Gerci prospektüste yazıyordu bulantı filan
Bende var canım. Troidim yüksek cikti. İki aydır kullanıyordum ilaç. Geçen hafta tekrar test yapti doktorum troidim normal değerler arasında ama doktor ilacı kullanmaya doğuma kadar devam edeceksin dedi.Kızlat tiroit problemi olan var mı?
Benmde 2.gebigim 19+1 oldum ama hala hissetmiyorum suan daha erken ama bi kac hafta icinde hissederiz insYa kızlar ikinci gebeliğim 18 +3 um ama hissetmiyorum varmı benim gibi doktora gitmeli miyim 15 gün sonra randevum
İçime su serptiniz çok teşekkürlerBenmde 2.gebigim 19+1 oldum ama hala hissetmiyorum suan daha erken ama bi kac hafta icinde hissederiz ins
Smdi ilk defa karnimin sol tarafinda bole bi kac kez pit pit bisey atti gibi oldu ama cok hafifdi zaten suan erken oldugu icin hissetmememiz normal dun kntrolum vardi dktor dediki hareketleirni hissediyormusun yok dedim sonrada daha erken zaten suan hissetmezsin demisdi ama 2 haftaya kadar muhtemelen hissederiz benmde 4 yil olmadi snradan kendiliginden hamle kaldim smdide dikkat edyoduk ama gene hamle kalmisim ins hepimiz hayirlisiyla kucagmza alirizİçime su serptiniz çok teşekkürler.ilk kizim 8 yıl sonra tüp Bebekle oldu yaşına girdi ikinci kızıma hamile olduğumu öğrendim kendiliğinden oldu mucizem ikiside Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Gyno ferro sanol ben de gece yatmadan içiyorum, aç karna alınması gerektiği için, sabah midemde yumruk hisiyle uyanıyorum,ve gün içinde sürekli geğiriyorum,bulantılarım devam ediyor hiç kesilmedi, arada rennie duo şurup içiyorum ferahlatıyor, mideyi çok yorduğu kesin, ama kullanmama şansımız yok sanırım, doktor zamanla miden alışır demişti fakat pek bir ilerleme yok. Eger aletrnatifi varsa lütfen beni de haberdar eder misin ama sanmıyorum, demir demirdir sonuçta..
Benim 4. Ay gibi başlamıştı, sol göğsümün içeri bakan tarafında olmuştu, ara ara çok oluyordu ama ne kadar sürdü tam hatırlamıyorum, ama son aylarda böyle Bi ağrı hatırlamıyorum, gebeliğin 3. Kısmında geçmişti sanırım9. Aya kadar çekecek miyim peki?
Karın büyüdükçe kaburgalarda da 2-3 parmak kadar ayrılma oluyor, o da ağrı yapıyor, şimdi siz yazınca aklıma geldiYok canım benim göğüsüm değil kaburgalarımın olduğu yer acıyor sanki dedm ya yara varmışta o sızlıyomş gibi yada ateş varmış gibi
Bende dün demiştim sırtım ağrıyor diye göğus kemiğinde de ağrı hissediyorum demekki bu yuzdenKarın büyüdükçe kaburgalarda da 2-3 parmak kadar ayrılma oluyor, o da ağrı yapıyor, şimdi siz yazınca aklıma geldi
Selam yaa, ilk doğumum normal oldu , şimdi neyle karşılaşacağımı yani sancı süresi, vb bildiğim için biraz daha korkuyorum, inşallah daha rahat, kolay, sağlıkla kucağımiza alalımİlki normalse, ikinci normallerin daha kolay olduğu söyleniyor aslında. Benim de çok dikişim vardı ama ben normalde ısrarcıyım bunda da, riskli bir durum olup sezaryene mecbur kalmadığım sürece tabii.
Ben ilkinde sabah doğum yapıp akşam eve çıkmıştım, ertesi günde ayaklanmıştım hemen.
Kayınvalidem baya kızmıştı hatta, sana yatak hazırlayalım kalkmaman lazım falan diye de, doğum yaptım ben hasta değilim ki falan demiştim
İlkinde ben de çok korkuyordum ama kızım gelmek bilmeyince korku yerini artık meraka bırakmıştı bende.Selam yaa, ilk doğumum normal oldu , şimdi neyle karşılaşacağımı yani sancı süresi, vb bildiğim için biraz daha korkuyorum, inşallah daha rahat, kolay, sağlıkla kucağımiza alalımyani buraya açıkça yazmicam ama benim için zor geçmişti
Evet ben duydm annem beni dogururken kullanmislar gercekten 5 dakikada dogmusum. Kayinvalidem de umreden bana almisti gecen sene ama benim sezeryan olunca deneyemedkMerhaba kızlar meryem ana otunu deneyen varmı ? Fatma ana eli otuda deniliyor doğumu hızlandırdıgını ve açılmanın oldugunu duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?