2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar doktor bana vitamin vermedi, demir ilacı vermedi. kan testi isteyen de yok, değerlerim nasıl bir fikrim yok. Ay sonu gideceğim kontrole ben mi bir sorsam
Bana da vermedi ilk baştaki değerlerim iyiydi herhalde ona güvendi. Çok da tecrübeli bir doktor ama bu sefer de demir takviyesiyle ilgili bişey demezse ben sorucam

Omega 3 ve kan sulandırıcılarimi kullanıyorum sadece cnm bu demir kan seviyesi falan mı normal hayatımda da kan olarak vücudum fazla olduğu için düzenli kan bagisi veriyordum ben tam demir ne bilmiyorum ama yarın sağlık ocağında asi randewum War onlara soracağım birdha ki ayda kontrolde mutlaka doktora soracağım teşekkür ederim

Kan sulandırıcı olarak ne kullanıyorsun canim. Ve neden kullanıyorsun. Doktorum bana da kan sulandırıcı asprin verdi de.

İdrar enfeksiyonu, mantar enfeksiyonu, ayakta uyuşma kendimi çok kötü hissediyorum.

Demir takviyesini kan tablosu iyi bile olsa belli haftadan sonra veriyorlar.Çünkü illa ihtiyaç duyuyor vücut .Bebekler besleniyor ama annenin depolarınin dolması gerek. Hatta doğumdan sonra da belli süre kullanmıştım ilk gebelikte.Benim de kan tablom başta iyiydi ,ona rağmen takviye aldım ve takviyeye rağmen belli miktar düşmüş yine de.

Kan sulandırıcı olarak ne kullanıyorsun canim. Ve neden kullanıyorsun. Doktorum bana da kan sulandırıcı asprin verdi de.
Coraspirin ve oksapar iğne kullanıyorum cnm 6binlik kan pıhtılaşma sorunum var ondan dolayı kullanıyorum ben gebeliklerim de kayıplar var sonradan fark edildi ve kızımı bunları kullanarak kucağıma aldım bu hamileliğim de de öğrenir öğrenmez hemen başladık iğneye hapı gebelik planladığım için üç ay öncesinden başlamıştım icmeye

Merhaba kızlar meryem ana otunu deneyen varmı ? Fatma ana eli otuda deniliyor doğumu hızlandırdıgını ve açılmanın oldugunu duydum.
Evet ilk doğumumda getirttim Umreye giden tanıdığımızdan ben şifasına etkisine inananlardanım doğumum kolaylaştırdı bence...

Kızlar nasılsınız ? Birkaç gün girmedim yine bir sürü şey konuşmuşsunuz Normal doğum konuşmaları geçmiş. Ben de normal doğum istiyorum. Bu özgüven nerden geliyor bilmiyorum ama sanki çok rahat doğuracakmışım gibi hissediyorum Ergenliğimden beri adet sancılarım çok şiddetli olur. Kaç kere hastanelik olduğumu bilirim. Lisedeyken iki hafta sürdüğü olurdu Ne rezillikler çektim O yüzden sanki bana koymaz gibi geliyor kızlar

merhaba fetal dna yaptırdınız mı sonucunuz ne geldi

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de rahmimde damarlarimdan biri darmis dolayısıyla az kan akışı oluyor. Bu sebeple doktorum ecopirin verdi her gün kullanıyorum. Zaten birinci çocuğumda da öyle bir sorun vardı ama cookk geç anladı doktorlar ve çocuğum karnımda kilo almadı iki kilo dogdu iki hafta kuvezde kaldı.... Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Çok kötü malesef öksürük var öksürrükçe kasıklarım dahada ağrıyor birde kas ağrım var
Çok geçmiş olsun cnm Allah sifversin bol bol c vitamini almaya çalış umarım hemen atlatırsın
Amin inşallah cnm hepimiz alırız sağ salim kucağımıza. Bnm kızım da da kullanmama rağmen son ay hiç kilo almamıştı bir hafta mühlet vermişti doktor gene almayınca acil sezeryan ile alındı kan akışı sağlanmiyor artik diye 2650 doğdu bnm kızım çok şükür kuvezde kalmadı bnde sasirmistim ignemi hapimi kullanmama rağmen hala nasıl böyle oluyor diye inşallah bunda olmaz ikimizde yaşamayız o sorunu küçük doğduğu için çok korkuyordum ben parmaklarını sayiyordum sürekli sanki eksilecek ama işte o kafa başka korkuyordum her an biyerine bsey olacak diye Allah bidha yaşatmasın braz toplu dogsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…