2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba kızlar meryem ana otunu deneyen varmı ? Fatma ana eli otuda deniliyor doğumu hızlandırdıgını ve açılmanın oldugunu duydum.
Arkadaşın bahsettiği ot yenilen ya da çay yapıp içilen bir ot değil arkadaşlar..
Eskiden doğum başladığında suyun içine koyulup doğum yapılan odada tutulurmuş.
Doğumu hızlandırdığı ve kolaylaştırdığına dair inanç var.

Arkadaşlar bacağında uyuşma olan var mı? Bugün sol dizimden aşağısı uyuşmaya başladı . Her gün yeni bir şey çıkıyor. Yürüdüm masaj yaptım ama halen uyuşuyor

Prema vidiosunda bahsetmiş ti ne kadar doğru bilmiyorum.

Canım rabbim en iyisini bilir. Yazamadım malum tayin şeyi bide halâ ev bulamadık ama aklımdasın dualarımdasın. Sağlıkla hayırlısıyla gelsin tüm bebişlerimiz .

Allah bağışlasın. Ben doktora bırakmıştım devlet Hastanesi'ydi zaten, sağlıklı, hayırlı dogsunlar da, ben de tutturmadim normal doğum şeklini, inşallah Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

Merhaba kızlar meryem ana otunu deneyen varmı ? Fatma ana eli otuda deniliyor doğumu hızlandırdıgını ve açılmanın oldugunu duydum.
Merhaba, ben denemiştim kızımda, şükür faydalı oldu, annem suya koymuştu hastanede. Meryem süresini okudu, çok detayını bilmiyorum ama faydası oluyor şimdi ki doğumda da faydalı olacak inşallah ayrıca her gün okumak da faydalı.

Kime sorsam erkek olacak maşallah maşallah benimde oğlum olacak hayırlısı ile Çin takvimi erkek diyordu zaten bende en basından beri erkek diyordum nifty testi ile erkenden öğrenmiştik biz
Benimde içime ilk hamile kaldığından berli erkek doğdu . Çok istiyorum bir kızım daha olsun . Allahtan Ümit kesilmez miş doğuma kadar beklicem yinede

Bende var canım. Troidim yüksek cikti. İki aydır kullanıyordum ilaç. Geçen hafta tekrar test yapti doktorum troidim normal değerler arasında ama doktor ilacı kullanmaya doğuma kadar devam edeceksin dedi.
Ben zatrn tıroıd hastasıyım hamıle kaldıgım dan beri rezalet degerlerım 3nhaftada bir gıdıyorum sureklı doz ayarlıyorlar 2.5 un altında olmalı tsh ıhmal etmeyelım

Otu kullanmadık biz ama bana da meryem suresini okudular. ben de onun bana iyi geldiğine inanıyorum.
Sancı+doğum hastanedeki sürem 4 saat civarı sürmüştü ilk doğum olmasına rağmen.
Allah herkese benimki gibi kolay ve hızlı doğum nasip etsin inşallah

Cnm birşey sorcam her hamile bu demir ilacını kullanmasi mi gerekiyor doktorum bana yazmadı kan testini yeni tekrarladık bütün değerler çok iyi bı kolesterol yüksek çıktı oda normal dedi bn mi hatırlarsam acaba demir ilacı baslamayacakmiyiz diye

Ben zatrn tıroıd hastasıyım hamıle kaldıgım dan beri rezalet degerlerım 3nhaftada bir gıdıyorum sureklı doz ayarlıyorlar 2.5 un altında olmalı tsh ıhmal etmeyelım
Sizin değerler kaç?

İnşallah amin yaa, çok heyecanlı bir süreç benim için , Allah yardımcımiz olsun

Benim bildim bileli demir alt sınırda canım, normalde kullanmıyorum ama gebeliklerde kullanıyorum. Bir de bebek büyüdükçe demir ihtiyacı artıyor, bebek senden her türlü alır alacağını ama senin depolarını eksiltebilir sanırım bu yüzden düşük olsun olmasın kullandırıyor doktorlar.
Senin değerlerin şimdilik iyiyse, multivitamin kullanıyosan onun içinde de oluyor bir miktar demir belki doktorun onu yeterli bulmuştur senin için.
Ama ben senin yerinde olsam bir sonraki kontrolde yine de sorardım doktoruma.

Bir de doğumdan sonra emzirirken demirin düşükse bebeğe de sütünden yeterli miktar demir geçmemiş olur. O yüzden depoların dolu olması her yönden iyidir bence.

Dünden beri sol bacağımda uyuşma var acaba normal mi bunlar. Daha yeni doktora gittim 3 haftaya ancak giderim.

Kızlar doktor bana vitamin vermedi, demir ilacı vermedi. kan testi isteyen de yok, değerlerim nasıl bir fikrim yok. Ay sonu gideceğim kontrole ben mi bir sorsam

10 du 7 oldu sonra degerlerın cok altına düştü suan 3.30 doz ayarlıyorlar sureklı 2.5 un altında istiyorlar degerı
Allah sağ salim kucağımıza aldırsın bu gebeliğim benim dr hep bir şeyler çıkarak geçiyor hayrolsun. Benim şimdi 1.65

Kızlar doktor bana vitamin vermedi, demir ilacı vermedi. kan testi isteyen de yok, değerlerim nasıl bir fikrim yok. Ay sonu gideceğim kontrole ben mi bir sorsam
Hatırlatın 3 ay bittikten sonra rutin veriyorlar test yapmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…