2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar günaydın, iyi hafta sonları
Benim sağ göğsümün altı içerde sanki yara varmış gibi acıyo yanıyo. İçerdem derim mi açılıyor acaba ondan olabilir mi?

Kızlar bizde kontrolden geldik 18+1 deyiz normalde biri 19+4 biri 19+6 çıktı kızlarımın 290 küsür de gramları var inşallah böyle devam ederler muz ve kaşar etkisiyle baya kilolanmışlar
Yaa maaşallah Senin karnın kocaman olmuştur herhalde bi de ikiz olunca

Baya büyüdü evet gören soruyor hamile misin diye artık ama normalde zayıf olduğum için sadece karnım çıktı kollar yüzümde de fazla bişey yık şuan için inşallah oralara almam
Bana tek bebeyle 10.haftadan beri soruyorlar herkes anlıyor maaşallah bi de kaç kilo aldın ikizlerde çok alınıyomuş

Merhaba kızlar benim gebeliğim ilk haftalarından beri gaz şikayetim var, afedersiniz mide bulantım olduğunda sadece gaz öğürüyordum başka hiç birşey çıkmıyordu doktora söylemiştim Rennie Duo şurup vermişti, bu hafta itibarıyla bulantılarım azaldı fakat mide yanması başladı sizlerde böyle sorunlar varmı? Acaba hamilelikten mi yoksa midemde bir şikayetmi var anlamadım (18+1)

Ve Su içmeye de alisiyorsunuz ,şimdi ben az içsem hemen duduaklarim kuruyor,en az 16-17 bardak içiyorum . Bence gebelik içinde saglikli
Bu gebeligimk cok cok isteyerek yptik ama dun gece neredeyse agliyacaktim tum yasadiklarinizin aynisini yasiyorum ins kisa surer tabi yavrumun cani sagolsunda yine katlanirim

Ben de hem tek kullanımlık kullandım bugünde antibiyotik bitti bakalım sürekli su içiyorum arada da limonlu su. İnşallah geçer

Ben de hem tek kullanımlık kullandım bugünde antibiyotik bitti bakalım sürekli su içiyorum arada da limonlu su. İnşallah geçer

Ben de şase kullandım tek kullanımlık 1-2 ay. Rahatsızlığım devam etti.
Şu an şikayetim yok. Çok su içtiğim için ya geçti ya da sürekli suyla attığım için rahatsızlığını hissetmiyorum.
Tek çaresi su içmek olduğunu anladım . 2.5 litrenin altına düşmüyorum .

Kime sorsam erkek olacak maşallah maşallah benimde oğlum olacak hayırlısı ile Çin takvimi erkek diyordu zaten bende en basından beri erkek diyordum nifty testi ile erkenden öğrenmiştik biz

Merhaba kızlar meryem ana otunu deneyen varmı ? Fatma ana eli otuda deniliyor doğumu hızlandırdıgını ve açılmanın oldugunu duydum.

Herkese merhaba , cinsiyetleri öğrenen anneler hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnaklar.

Gyno Ferro sanol adli ilaca başladım, perişan etti beni gebeliğin ilk zamanları gibi midem kaynıyor, bulanıyor.Kullananlarda da öyle mi acep tek bana mı özgü oldu bu.Gerci prospektüste yazıyordu bulantı filan

O da bende çıktı hamilelikte ilac kullanıyordum ama bitti acaba surekli kullanacak miyiz? Carsamba dr a gidecegim ama bugun alıp kullanmaya devam etsem iyi olacak galiba
Aa evet kafanıza göre bırakmayın beni her ay çağırdı bu ay gidemedim ondan endişeliyim. 10 gün sonra gelcek dr da izindeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…