Kızlar günaydın, iyi hafta sonları
Benim sağ göğsümün altı içerde sanki yara varmış gibi acıyo yanıyo. İçerdem derim mi açılıyor acaba ondan olabilir mi?
Kızlar bizde kontrolden geldik 18+1 deyiz normalde biri 19+4 biri 19+6 çıktı kızlarımın 290 küsür de gramları var inşallah böyle devam ederler muz ve kaşar etkisiyle baya kilolanmışlar
Baya büyüdü evet gören soruyor hamile misin diye artık ama normalde zayıf olduğum için sadece karnım çıktı kollar yüzümde de fazla bişey yık şuan için inşallah oralara almam
Baya büyüdü evet gören soruyor hamile misin diye artık ama normalde zayıf olduğum için sadece karnım çıktı kollar yüzümde de fazla bişey yık şuan için inşallah oralara almam
Merhaba kızlar benim gebeliğim ilk haftalarından beri gaz şikayetim var, afedersiniz mide bulantım olduğunda sadece gaz öğürüyordum başka hiç birşey çıkmıyordu doktora söylemiştim Rennie Duo şurup vermişti, bu hafta itibarıyla bulantılarım azaldı fakat mide yanması başladı sizlerde böyle sorunlar varmı? Acaba hamilelikten mi yoksa midemde bir şikayetmi var anlamadım (18+1)
Bu gebeligimk cok cok isteyerek yptik ama dun gece neredeyse agliyacaktim tum yasadiklarinizin aynisini yasiyorum ins kisa surer tabi yavrumun cani sagolsunda yine katlanirim
Çıktı çıktı bayada coktu:/
Suan ne durumdayîm bilmiyorum tahlil tekrarlamadigi icin
Ama ben 2. Tahlili kendi istegimle yaptırmıştım kötüye gittim çünkü
Ama simdi sukur agrim sızım yok
İns sizinkide geçer
Cok gecmis olsun
Bol su önemli
Ben idrar yolu enfeksiyonu oldum canım, doktor bir şase verdi ,tek doz ,suya katıp gece içtim ve bir hafta boyunca ölçerek günde 4-5 litre su içtim ama hiç aksatmadan,evden çıkmadım çünkü çok tuvalet ihtiyacı oluyor ve bir hafta sonunda tahlil yaptırdım tertemizdi ,insan su içtim sanıyor ama olctugunuzde aslında az ictiginizi farkediyorsunuz. Size tavsiyem bu şekilde yapın, günde hiç aksatmadan 22-23 bardak su için ama hiç aksatmayin bir hafta sonu bakın enfeksiyon bitecek
Ben de şase kullandım tek kullanımlık 1-2 ay. Rahatsızlığım devam etti.
Şu an şikayetim yok. Çok su içtiğim için ya geçti ya da sürekli suyla attığım için rahatsızlığını hissetmiyorum.
Tek çaresi su içmek olduğunu anladım . 2.5 litrenin altına düşmüyorum .
Kızlar günaydın, iyi hafta sonları
Benim sağ göğsümün altı içerde sanki yara varmış gibi acıyo yanıyo. İçerdem derim mi açılıyor acaba ondan olabilir mi?
O da bende çıktı hamilelikte ilac kullanıyordum ama bitti acaba surekli kullanacak miyiz? Carsamba dr a gidecegim ama bugun alıp kullanmaya devam etsem iyi olacak galiba
Merhaba kızlar . Umarım herkes iyidir .
biz iyiyiz çok şükür . Çarşamba günü bir oğlum daha olacağını öğrendim . Ttulperde
canım Ramzi teorisine göre cinsiyet tahminin bendede tuttu . Birde Rus takvimi tuttu . Diğerleri kız gösterdi .
çok şükür ufak tefek agrılarla idare ediyorum.
Kime sorsam erkek olacak maşallah maşallah benimde oğlum olacak hayırlısı ile Çin takvimi erkek diyordu zaten bende en basından beri erkek diyordum nifty testi ile erkenden öğrenmiştik biz
Gyno Ferro sanol adli ilaca başladım, perişan etti beni gebeliğin ilk zamanları gibi midem kaynıyor, bulanıyor.Kullananlarda da öyle mi acep tek bana mı özgü oldu bu.Gerci prospektüste yazıyordu bulantı filan
O da bende çıktı hamilelikte ilac kullanıyordum ama bitti acaba surekli kullanacak miyiz? Carsamba dr a gidecegim ama bugun alıp kullanmaya devam etsem iyi olacak galiba