2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
valla ben internetten her şeyi aldım giyimle alakalı. başka bir şey almayı düşünmüyorum şimdilik. biraz aceleci davrandım sanırım ama evde küçük cocuğum var ağırlaştıkça zor olur diye düşündüm

doğallık tabi ki en iyisi ama artık hayatlarımız pek doğal olmadığı için takviyelere de ihtiyaç duyuyoruz:) hangimiz köyde dağ havasında yaşayıp etini sütünü tanıdığı bildiği hayvandan tüketebiliyor ki... bunu yapabilenlerin tabi ihtiyacı olmaz ilaca vitamine:) keşke mümkün olsa.

benim babaannem de doktorsuz 9 çocuk doğurmuş ikisini kaybetmiş, eşimin babannesi 13 çocuk doğurmuş 3ünü kaybetmiş. doktor yokmuş ama bebek ölümleri her ailede üçer beşer oluyormuş ecel deyip geçiliyormuş tabi ne bi inceleme ne bi test. hiç istemezdim valla açıkçası o çağda yaşamayı bilim candır.

Sütünü içtiğimiz hayvanların bile yediği yemler doğal değil o kadar acayip bir zincir var ki . Annem köyde yasiyor yazın, kışın şehre geliyor köyde doğal yetiştiriyor güya ama tohumları alıp seneye ettiğinde verim düşüyor .Kimisi zirai ilaç kullanıyor verim yüksek olsun diye doğal olan bile doğal değil artık ama yine doğal diyip yiyoruz

o yüzden günümüzde kanser vs grip gibi türedi.. valla içler acısı ne yazık ki

Bende en azından hastane çıkışı falan alayım diyorum indirimde buldukça. Yoksa birden çok pahalıya denk gelecek. Bebek arabası falan karar vereyim de onu 7. Aydan sonra indirime girdiği an alacam.

Bu haftalarda rahim buyumeye devam ettigi icin kasik batmalari normal sayiliyor ancak elbette doktora danismakta fayda var

Siz kaç haftalıksınız? Evet biraz hızlı davranmışsınız ama hergün zam geldiği için mantıklı da yaptığınız. Benim daha önceden düşüğüm olduğu için biraz tedirginim

Merhaba. Ben aceleci olanlardanim aslinda daha cok esim acele ediyor bir oglum var suan kiz bebek bekliyoruz onun hevesiyle ne gorse yapisiyor tabiri caizse sallanir bez besik 1 takim kiyafet 1 adet hastane cikisi corap agiz mendili gibi ufak tefek seyleri aldik ona kalsa herseyini hazir edecek zor durduruyorum iyi degil diye diye oglumda bende cok heyecanliydim 17. H da bir cok seyi hazir bekliyordu ama bu sefer daha agirdan aliyorum

Siz kaç haftalıksınız? Evet biraz hızlı davranmışsınız ama hergün zam geldiği için mantıklı da yaptığınız. Benim daha önceden düşüğüm olduğu için biraz tedirginim
19. haftadayım, aslında 25ten önce önermiyolar alışveriş ama işte ben de trendyolda falan denk geldikçe zıbınlar hastane çıkışları parça parça hep attım sepete. indirim oldukça aldım hep. büyük tutarlı bir şey (oda bebek arabası vs) almayacağım zaten oğlumdan kalanları kullanıcam, kıyafet de ilk ihtyaçlar bitti şimdilik. çok beğendiğim bir şey olmadıkça almam artık

şu next alışverişimiz hayırlıısıyla gelseydi inşallah:...Gmrükten mesaj geldi mi size

Merhaba, acaba hamilelikte bacaklarında varis oluşan var mı? Normalde hiç yokken 16. haftadan sonra varis olmaya başladı bende. Doktor genellikle doğumdan sonra azalıyor ve geçiyor, gün içinde bacaklarını yukarı kaldırıp uzan başka şeye gerek yok, dedi. Önceki hamileliklerinde veya şimdi benzer şey yaşayan var mı, bir önlem filan aldınız mı merak ettim.

Ben de henüz hiçbir şey almadım 21 haftaya girdim. Aslında son aylara kadar almam diyordum ama youtube'da oda düzeni, yenidoğan alışverişi videoları izleyince alasım gelmeye başladı. Yine de biraz daha bekleyeceğim. En karar veremediğim ise oda konusu. Çevredekiler bebek doğduktan sonra yap odasını, şimdilik bir beşik yeter diye tavsiye ediyor. Ben de şimdi erken ama 7-8 aylıkken filan güzelce odasını hazırlamak istiyor gibiyim. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz bebek odasıyla ilgili?

ben oğlumda doğmadan hazır etmiştim, çünkü eşyalarını vs koyacağım bir dolaba da ihtiyacım olacaktı, iyi ki de öyle yapmışım çünkü 5 aylıkken kendi odasında yatırmaya başladım. çok da rahat oldu onun için de bizim için de

Valla test oluncada insanların kafaları karışmaya başladı zaten ölüme bi kulp bulunca ölüm değişmiyorkı Allah nefes almasını isteseydi alırdı ecel demişler doğru demısler şimdi benim arkadaşımında 8,5 aylık bebegı karnında öldü doktorun cevabı ben bılıyordum ölceğini mantıga bak doktorlarda herşeyı bılıyormuş gibi yapıyor bılıyorsan neden 8.5ay bekledın sebebi ise belli değil yok cocuk ozurluydude ondan öldü yok anne karnında boğulmuş ölünce arkasından salladı doktor ne dıcekti baska herkes kendının doktoru olmalı önce biz neden buraya yazıyor şöyle bı sıkıntımız var böyle sıkıntımız var dıye bırbırmızden destek alıyoruz .

Benimde ilk bebeğim olacak. Oda almak istiyorum hem 5-6 aylık olunca ayırmak için, hem de eşya düzeni olsun oyun alanı olsun diye

Bende almadım almadım smdı sepete ekleğim ürünler indirime girceğine fıyatları cıktı almaya başlıcam kış ayı anası olmakta zormuş

Aktara sordumda ankara istanbul oralarda var dedi Arabistandan gelıyormuş internetten bi bakıcam ordan alıp yapanda var onlarınkıde iyi gelmiş .

Ben de öyle yapacağım sanırım. Bebeğin birçok ihtiyacı oluyor, onları koymak için bir dolap ve/veya şifonyer her halükarda lazım olur. Onları almışken bir de beşik veya yatak alınca zaten odası tamam oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…