2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
T tulperde nasılsın canım doktora kontrole gidebildinmi ? Aklım sende kaldı. İnşallah her şey yolundadır bebekde turp gibidir
Salı günü gideceğim canım aslında hiç gidesim yok.. geçen kontrolden sonra travma oldu bende korkuyorum yine kötü şeyler duyacağım diye.
Ama bi yandan da artık bi sonuca varılsın istiyorum. Bakalım Allah büyük

Allah sabır versin çok zor beklemek az kalmış 2 gün sonra gidip inşallah rahatlayıp gelirsin. En azından kötü şeyler duyacağım diye beklemektense gidip rahatlaman daha iyi. İnşallah her şey yolundadır güzel haberlerle çıkarsın

Canım belirsizlik daha çok yoruyor insanı . Öyle de böyle de kabulün zaten minnak kuzu.En azından sonuç bilinir.Belki de umduğun gibi olmayacak .

Canım belirsizlik daha çok yoruyor insanı . Öyle de böyle de kabulün zaten minnak kuzu.En azından sonuç bilinir.Belki de umduğun gibi olmayacak .
İnşallah dediğiniz gibi olur ama benim pek umudum yok.. yoruldum duyduğumdan beri araştırmadığım yazı kalmadı. Yabancı kaynakları bile didik didik ettim. Benim durumumda olanlar genelde trizomi 18 belirtisiymiş o da pek yaşamla bağdaşmıyormuş.. sanırım amniyosentezi kabul edeceğim bu doktor da isterse.

İnşallah canım inşallah. Bende de aynı korkular var. Kendimi pozitif düşünmeye itiyorum ama düşüncelerime engel olamıyorum. Çok şükür seninki biraz daha kilolu doğmuş ve kuveze ihtiyacı olmamış inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canim.swn iğne ve hapini birinci hamileliğinde ilk zamanlar mi kullanmaya başlamıştın canim.

Ben üç tane kayıp ettim canım üçüncü de hap ve iğne başlandı ama iğnenin dozu düşük tutuldu onuda kaybettim o ara genetik testlerim yapılmıştı sonuç genetik pıhtılaşma sorunum olduğu çıktı 4.gebeligim yani kızımda hap ve daha yüksek doz iğneye başladık çok şükür kucağımıza aldık ama kucağıma alana kadar asla sevinmedim sevinmedik bir türlü bişey olacak diye bunda nedense rahatım olacaga çare yok diye düşünüyorum yiyecek ekmeği varsa her türlü doğup hayata tutunuyor kızım yasitlarini geçti bile boy kilo da maşallah ben nasıl büyüyecek diyordum ama hiç korkma sende nasipten öte köy Yok. Keseyi görür görmez iğneye başladım cnm ben hemen

Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın .Aşı olmuş muydun acaba? Zencefil bal öksürük için iyi geliyor ama gebelikte zencefil tüketilir mi bilmiyorum
Dr bana zencefil cayi mide bulantılarına iyi gelir icebilirsin ara ara demisti
Kelebekmadam cok gecmis olsun
Yine de dr una danışarak icebilirsin bence
Bian önce atlatırsın ins

İyi geceler ben birseyi merak ediyorum. 16.haftadayım. Bebeğimin hareketini ağrı olarak duyuyor olabilir miyim? Kasıkta batma kasılma gibi yoksa altında yatan başka sebep mi vardır önümüzdeki cumartesi benm kontrolüm daha önce mi gitsem bilemedim yasayan var mı?

Peki nerden aldınız ? İnşallah bende denicem

Aynen öyle çok örnek duyunca merak ettim yapan varmı dıye bende denicem inşallah

Önceden doktormu varmış benım annem tuvaleti geldi sanmış abımı tuvalette doğurmuş hala yaşıyor dana gbi 37yasında sizin aılelerde büyüklerdede vardır böyle şeyler sakınan göze çöp batar valla fazla kasmayın doğallıktan daha iyi birşey varmı . Ve her zaman bitkisel şeylerle iyi olmuşumdur ilaç iğne aşı hap bunları sevmıyorum zorda kalmadıkçada içmiyorum kullanmıyorum

Kasıkta batma genelde fıtık olarak bılınıyor ama sen genede bi doktoruna danış . Daha yeni kuzenımın başına geldı ilkten doktor damar tıkanıklıgı dedi sonra başka doktora sevk etti fıtık varmıs .

Bu haftada dr rahim yukarı ayrılıyor demişti gerginlikten olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…