2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Peki montessori yatak ve beşik konusunda ne düşünüyorsunuz? Bu aralar çoğu kişi yatak öneriyor. Anne yanında kullanılacak olan dışında ikinci bir beşiğe gerek yok gibi düşünülüyor sanırım. 6. aydan sonra yere yakın olan o montessori tipi yataklar kullanışlı oluyor mu acaba?

Bende venöz yetmezlik çıktı. Hamileliğimi öğrendikten bir kaç hafta içinde çıktı. Doktor doğumdan sonra gel dedi.

allah allah ben 10 yıldır hipotiroidim ama t4e çok nadir bakarlar, hep tsh ye göre doz ayarlaması yapyor benim doktorlarım
aslında birçok endokrin doktoru T4 daha önemli olduğunu vurguluyor. benim doktorum yeşim erbil. internetten bakabilirsin kendisini uzmanlık alanı. bende 15 yıldır öyleyim ama son zamanlarda farklı farklı şeyler söyleniyor. aklım çok takıldı.

aslında benimde hep kontrollü gidiyor ama bu sefer benimde kafam karıştı. endokrin doktorum TSH değerinden önemli T4 değerin diyor. bu yüzden beklediğimden farklı bir yorum yaptı. olmadı başka bir doktorada görüneceğim.

Bende venöz yetmezlik çıktı. Hamileliğimi öğrendikten bir kaç hafta içinde çıktı. Doktor doğumdan sonra gel dedi.
Geçmiş olsun. Kalp damar cerrahisi bölümüne mi gittiniz? Kadın doğum doktoru önemsemedi ama bende de olabilir belki. Hamilelikte herhangi bir tedavi uygulanmıyor o zaman size doğumdan sonra dediklerine göre. Varis çorapları vs var ama kullanıyor musunuz siz o tür bir şey?

Çok teşekkür ederim. Kalp damar cerrahisi dedi doğumdan sonra gel diye. Ayağımı gösterince doppler çekildim, teşhis öyle kondu. Şu an ilaç veremem dedi. Varis çorabı kullanabilirsin dedi ama ben kullanmadım. Şu an ayağımda renk değişimi kalmadı ama aklımda doğumdan sonra ihmal etmeden görünücem. Kadın doğumcuma da söyledim not aldı ama bir şey demedi bana da

Ben bebek odasını bir yaşına doğru yapmayı planlıyorum. Nasıl olsa benim yanında uyuyacak bir yaşına kadar o yüzden gerek yok diye düşünüyorum. Sonrasında tabi uzun süre kullanabileceği bir oda tasarımına girecem. Bakalım inş doğru karar vermişimdir. Yaşayıp görecem

bende bugün mesajı beklıyorum inşallah %20 gibi ödediniz değil mi:)
daha herhangi bi ödeme yapmadım ama kabul ediyorum yazdım, yüzde yirmiden fazla olmayacak diye gelmişti mail. hatta bugün bi tane daha geldi yanıtım için teşekkür etmişler bi de cumaya denk gelirse diye ek süre istemişler bişiler dio ama tam da anlayamadım valla

testler olmasa kim bilir kaç anne adayı düşük yapardı ama:) mesela testle öğreniliyor kan pıhtılaşması sorununuzun olup olmadığı, ona göre kan sulandırıcı alıyorsunuz, veya halam tüm bebeklerini 7 aydan önce erken doğumla kaybetmiş rahim kısalığından, şuan öyle durumlarda ultrasonla bakılıp serklaj yapılıyor. tabi ki Allah ömür vermedikçe o bebek yaşamaz ama eskiye oranla çok çok daha iyiyiz bebek ölüm oranlarında. aman neyse güzel konulardan bahsedelim yaa

tereddüt ettim şimdi sen öyle deyince çünkü benim tsh 3,61 çıktı doz yetersiz kalmış dedi yükseltti t4 istemeden. t4e en son ne zaman baktığını bile hatırlamıyorum. ben de kontrole gittiğimde sorayım bakalım inşallah gereksiz yere yükseltilmemiştir. Ama gebelerde tsh sınırı 2,5 diyorlar, 2,5 in üstündeyse t4e bakılsın yazmıyorlar. kafamkarıştı

Ya bende onu bekliyorum gümrük parası abartı değilse ürünleri çok hoşuma gitti desen ve renk olarak. Lütfen gelince haber verin
gümrük vergisi yüzde 20ymiş toplam tutarın, ona göre hesaplayabilirsiniz. kabul ediyorum diye dönüş yaptım bir hafta on güne gelir heralde kargo bakalım:)

Bende seneye yaza oda yapmayı düşünüyorum. Evim çok küçük.
Bir odada sadece yatağım ve sifonyerim var. Diğer odada gardırop duruyor.
Şimdiden gardırobu odaya alsam bebeğin beşiğini yanıma alamam.
Bebeğe dolap almazsam eşyalarını koyacak yer yok. Her türlü sığamıyorum eve.

Aynı mailler bana da geldi...Bir sonraki aşamada 2-3 iş günü içinde türkiyede gümrüğe girecek ordayken tutarı ödeyeceksiniz yazıyordu...Herhalde daha gümrüğe gelmedi ürünler sizinde... Neyse bekleyelim sabırla henüz erken:)

kızlar başım çatlıyo ama öyle böyle değil kafamı koysam uyucam işteyim... saatler geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…