2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
aynen bende senin gibi bildiğimden ilacımı yükseltin dedim ama yükseltmedi. bende başka bir endokrin doktoru bulacağım :)

Covid olan herkese geçmiş olsun iyi tarafınfan bakmak gerekirse antikorlandınız muhtemelen. Ya da bir ihtimal.. son triemster ı risksiz atlatabilirsiniz belki. İlk belirtileriniz neydi merak ediyorum.

Merhabalar bayadır yoktumbugün tetanoz aşımızı olduk biraz kol ağrısı var olur o kadar da. 1 ay sonra 2.doz için çağırdılar. Ben ve bebeğin keyfi yerinde çok şükür 19 haftadan beri tekmelerini net hissetmeye başladım çok şükür ❤27 ağustos içinde ayrıntılı ultrason randevusu aldım sizler nasılsınız

Arkadaşlar merhaba. İki hafta üst üste ultrasona girmek zorunda kaldım. Bebeğe zararı olmaz değil mi? Bu hafta içi de girebilirim hatta tedirgin oldum o sebeple..

Merhabalar hamileligim berbat geçiyor desem abartmış olmam sanırım, şeker düşüklügü tansiyon düşüklügü yanı sıra vitamin eksiklikleri, bulantı kusma baş dönmesi kaşık ve karın agrısı derken 16+4 olduk fakat günden güne yeni sorunlar çıkıyor doktorumda gıcık olmaya başladım tam net bişey demiyor, bi kaç gündür hafif öksürükte dahi kasıklarıma ve karnıma şiddetli agrılar saplanıyor başına gelen var mı aceba böyle durumları yaşıyan

Kızlar tekmeleri ne sıklıkta hissediyorsunuz? Ne kadar süre hissetmezsek endişelenmek lazım?

Bu arada mide bulantısı şikayeti devam eden ve halen benim gibi ilaç kullanan kaç kişiyiz onu merak ettim?
Aynı durumdayız canım geçmiyor ne yapsam da en mantıklı bulduğum kendimce çözümler. Kuş kadar ye anında uzan ama kolunun altına yastık bacagına ve kafana yan yat,tekrar kalk biraz beslen geri aynı şekilde herşeyi yudum yudum sakin sakin içiyorum
Daha çok galeta, tuzlu çubuk kraker kurtarıyor özellikle uyanınca sabah hemen ağzıma atmazsam kendime gelemiyorum kusma bulantıdan, yanı sıra zencefilli limonlu çay yada zencefil yogurt doktorum önermişti Buda fayda etti

birde en büyük en en en mükemmeli iyi gelen en azından soda, ama hala kuş kadar beslen yat, dinlen ye olarak yiyorum korkarak yoksa sonum kötü oluyor

Kızlar tekmeleri ne sıklıkta hissediyorsunuz? Ne kadar süre hissetmezsek endişelenmek lazım?
İlk hamileliğim, Ben 19. Haftada hissetmeye başladım, hatta ilk gaz herhalde dedim , hiç ihtimal vermedim, ama arka arkaya olunca, dedim herhalde bu sekilde oluyor. Hatta bugün cımbızla göbeğimin üstünde çıkan bi kaç tüyü alırken her cımbız cekişimde tepki verdi, ben de devam etmedim artık , rahatsız ediyorumdur belki diye..

Bu arada mide bulantısı şikayeti devam eden ve halen benim gibi ilaç kullanan kaç kişiyiz onu merak ettim?
20. Haftaya bu sabah kusarak giriş yaptım, ilaç kullanmıyorum ama cuma randevum var konuşucam, bebeğin kilosunu boyunu çok merak ediyorum, beslenebiliyor mu acaba ?
Meyve, kabak cekirdeği, yoğurt süt aralarda ne bulursam kalori almaya çalışıyorum. Bazı günler rahatım ama işte arada böyle vuruyor. Sana tavsiyem yemeğinden önce ayran şalgam suyu turşu böyle bulantıyı bastıracak bir tatla başlaman , yemeğe hiç öyle direk giriş yapamıyorum ben..turşu yemeğin tadını baya bastırıyor.

Merhaba canım tekrar hoşgeldin. Bebeğin iyi olmasına sevindim en önceliğimiz onlar şuanda. Bana da tetanoz aşısı önerdi doktor sağlık ocağını ariycam 18 hafta yaklaşsin . Birde ayrıntılı ultrason için doktorum iki yerin adresini verdi biri perinatolog Altan Çebeci ikinjiside Ultramed görüntüleme merkezi ikisindende bilgi aldım İstanbul deki arkadaşlar siz nereye gidiyorsunuz?

Merhaba canım Kağan Kocatepenin videosunu izlemiştim o tansiyon düşüklüğü hamilelikte olması gerektiğini söyledi. Kasık ve karın ağrısı da rahmin büyüdüğü için olurmuş doktorum öyle demişti ara sıra saniyelik ağrılar giriyor. Vitamin eksikliği içinde doktorun multivitamin vermesi lazım. Bulantı ve kusmalarda bünyeden bünyeye göre değişebilir demekki sen hassassin canım . Kafaya takicak bişey yok rahat ol

Merhaba annisler bende bayadir dr a gitmedim hicbisey hissetmiyorum karnimda bulantilarimda birden zink diye kesildi. Valla korkuyorm bisey mi oldu diye. Bu psikolojiyi nasil duzeltebilirim. Sizlerdede oluyormu kuruntular hiç keyifli mutlu hissedemiyorm hep bir korku halindeyim ben

Aynen az az yiyip uzanıyorum ama iş yerinde bunu yapamıyorum maalesef. İlaç kullanmadığım gün zehir gibi geçiyor. Sürekli kusuyorum. Keşke bende ilaçsız dayanabilseydim. İlaç benim tüm günümü kurtarıyor çok şükür. O olmazsa ne yapardım. Turşu tarzı şeyler ben yiyemiyorum maalesef. Doktor ılık birşeylerle başla yemeğe iyi gelir demişti ama herşeyi denedim maalesef ilaçsız her türlü kusuyorum yediklerim kusmamı arttırıyor sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…