Dolaptan alın dedıler arkadaşlarım hep 6ay kullanıldıgından temız faturalı olanlar oluyor dedi ordan bakıyorum bende dolap uygulamasından sonuçta 6 aylık birşeye o kadar cok para vermek bende istemıyorum ordan aldı bir kaçı memnun ıkıncı cocukta bıle kullanmayı düşünüyorlar bana satın dedımde satmadılar
Benimde ilk çocuğum olduğu için herşeyi yeni olsun istiyorum bi yandan Sende alırsın napcan kullanırsın bir daha olursa Birde otomatik sallanırlı beşik var. Bunu düşündüm bide evde iş yaparken oturma odasında mutfakta durur. Hafifmiş taşıması kolaymış. Kolay toplanıyomş. Hem daha uzun kullanır diye düşündüm
Kızlar 18.haftalık olduk fakat 1 hafta önce tekmeleri flan hissediyor gibiydim şimdi hiç yok sizde tekme durumu nedir doktora gitmeli miyim aceba kontrolüm 6sında ondan öncesinde randevu alsammı diye düşünmeye başladım şimdi.
Valla al benden de o kadar canım bazen hiç gelmiyo pıt korkuyorum sonra gelince acaba o mu karnımda gaz mıydı ya falan diyorum biraz endişeli geçicek sanırım ama ben hemen gidiyim diye düşünmedm erken ya daha normal hissedip hissetmemek diye düşünüyorum senin ne kadar benm 17+4
canım benim de erkek ben de önce 16+5te hissettim sonra 1 hafta 10 gün hissetmedim sonra bi küçük hissettim sonra yine gitti fln şimdi 20+3üm bazen hala tüm gün hissetmediğim oluyo şuan yeri çok bazen arkaya kaçıyolar ya da benimki mesela her ultrasonda poposu bize dönük çıkıyo belki ondan tekmeyi karnıma doğru atmıyo rahat ol henüz çok küçük seninki de
Valla al benden de o kadar canım bazen hiç gelmiyo pıt korkuyorum sonra gelince acaba o mu karnımda gaz mıydı ya falan diyorum biraz endişeli geçicek sanırım ama ben hemen gidiyim diye düşünmedm erken ya daha normal hissedip hissetmemek diye düşünüyorum senin ne kadar benm 17+4
Benim 18+1 işin Aslı ben farkında bile değildim önemsemedim ya çevremde soru soruldu annem gil arkadaşlar yeni doğum yapanlar flan bende yok flan diyince ne rahatsın hiç mi korkmuyorsun flan moduna girdiler bende korktum haliyle ben mi tuhafım gitmedim dedim
Merhabalar anne adayları bende keisnlikşe doğumdan sonra olurum diyordum aşıyı ama fikrimi değiştirmek üzereyim, kendimi korusamda okullar açılınca çok zor olacak. 22. Haftadayız. Size hangi aşıyı önerdiler, hiçbir konuda bu kadar tereddüt yaşamadım. Çocuğa bir etki yapar diye çok korkuyorum.
Kaç gün sonunda tekrar test olunuyor canım. Ay ben de bugün kafayı bozmuş durumdayım KEŞKE aşı olsaydım. Kendimi koruyordum, çevremde aşılı kimse de belirti göstermedi. Tek başımayım.. 1 ay sonra olabiliyormuşum aşı. Hemen olacağım.
Benimde ilk çocuğum olduğu için herşeyi yeni olsun istiyorum bi yandan Sende alırsın napcan kullanırsın bir daha olursa Birde otomatik sallanırlı beşik var. Bunu düşündüm bide evde iş yaparken oturma odasında mutfakta durur. Hafifmiş taşıması kolaymış. Kolay toplanıyomş. Hem daha uzun kullanır diye düşündüm
Kaç gün sonunda tekrar test olunuyor canım. Ay ben de bugün kafayı bozmuş durumdayım KEŞKE aşı olsaydım. Kendimi koruyordum, çevremde aşılı kimse de belirti göstermedi. Tek başımayım.. 1 ay sonra olabiliyormuşum aşı. Hemen olacağım.
Ben hastaneye kendim gittim canım yoksa filyasyon ekibi eve gelmiyormuş artık. Hamileyim covid testi yaptrcam dedm. Pozitif çıktıktan 10 gün sonra test verdm ben. 1 ay sonra oluyoruz evet. Bende olmayı düşünüyorum bir daha yakalanmak istemiyorum. Sen nasılsın?
10. Günümde test verdim1 haftada bitti canım belirti ama bitti dediysemde koku ve tat daha gelmedi. Öksürük az az devam ediyor. Geniz akıntım var hissediyorum oda öksürük yapıyor. Sesim daha tam düzelmedi. Zamanla gelecek hepsi diye düşünüyorum Bbbusraa61
10. Günümde test verdim1 haftada bitti canım belirti ama bitti dediysemde koku ve tat daha gelmedi. Öksürük az az devam ediyor. Geniz akıntım var hissediyorum oda öksürük yapıyor. Sesim daha tam düzelmedi. Zamanla gelecek hepsi diye düşünüyorum Bbbusraa61
Kızlar bu akşam kontrole gittim. Sağlıklı çok şükür Doktor bana rahmin dar dedi erken doğum olabilir dedi. Böyle birşey başına gelen ya da tanıdığı olan var mı? Ne kadar erken dedim onu ilerde söyleyebiliriö dedi. Bak mesela kafasını sıkıştırmış dedi, dar olduğu için. Kafası yukarda ayakları aşağıdaydı. Dönemez mi acaba öyle mi durucak hep