Ben bu markayi ilk kez duyuyorumhastane çıkışı next de de var ama ben oran almadım.Kitikateden aldım yumusacık organık bir kumaşı var ekru ve mavi var erkeğe bak istersen hoşuna gider belki..
Sende negatife dönersin inşallah en yakın zamandaBanada sağlık ocağı doktoru verdi ama 5 gündü daha fazla kullanmak istemedim ben idare etmeye çalışıyorum
İnşallah canımSende negatife dönersin inşallah en yakın zamanda
Sende negatife dönersin inşallah en yakın zamanda
Kızlar ikinize de çok geçmiş olsunİnşallah canım
Valla bana da rahmin kalp şeklinde demişti canim. İlk hamileliğin mi?Kızlar bu akşam kontrole gittim. Sağlıklı çok şükürDoktor bana rahmin dar dedi erken doğum olabilir dedi. Böyle birşey başına gelen ya da tanıdığı olan var mı? Ne kadar erken dedim onu ilerde söyleyebiliriö dedi. Bak mesela kafasını sıkıştırmış dedi, dar olduğu için. Kafası yukarda ayakları aşağıdaydı. Dönemez mi acaba öyle mi durucak hep
Teşekkür ederim canım ben 2. Kez oldum ama bunu hafif geçirdim soğuk algınlığı gibi hiç ateş öksürük falan olmadı ilaç kullanmadım sadece vitaminlerime devam ettim o kadar aşı olmamıştım iyi ki olmuşsun çünkü çok vaka var özellikle hamile ve çocuklarda çok dikkat etmek lazımKızlar ikinize de çok geçmiş olsunben de ekim ayında covid geçirmiştim. Eşimden geçmişti, karantinamın 14.gününde yakalandım şaka gibi 10 günde tamamen iyileşmiştim. Ben de tat koku kaybı olmamıştı ve sadece 1 gece ateşlendim. Düşmeyen bir ateşti ama resmen 2-3 kere duş aldığım halde 10 dak sonra tekrar 38-39 oluyordu. Siz hamileyken geçirdiniz, nasıl oldu, ilaç kullandınız mı ? Ben de tekrar hele hamileyken bunları yaşamamak için bugün ilk doz aşımı oldum,biontech. Siz aşı olmuş muydunuz ?
Ben hastaneye kendim gittim canım yoksa filyasyon ekibi eve gelmiyormuş artık. Hamileyim covid testi yaptrcam dedm. Pozitif çıktıktan 10 gün sonra test verdm ben. 1 ay sonra oluyoruz evet. Bende olmayı düşünüyorum bir daha yakalanmak istemiyorum. Sen nasılsın?
Bunu en azından bir yaşına kadr kullanır ya
Merhaba kızlar hepinize çok geçmiş olsun benim size sorum olacak ilk belirtileriniz nelerdi nasıl gidip test vermeye karar verdinizBende 14. Günümde vericem inşallah benimde negatife döner sesim falan düzelmedi benim de burun tıkanıklığım devam ediyo
Merhaba canım. Teşekkür ederimMerhaba kızlar hepinize çok geçmiş olsun benim size sorum olacak ilk belirtileriniz nelerdi nasıl gidip test vermeye karar verdiniz
Kaçıncı gün test vermeye karar verdin cnm grip değil bu korona kesin dedin mi? Kusura bakma çok soru sordum bugün kendjmi iyi hissetmiyorum acaba mi dedim ondanMerhaba canım. Teşekkür ederimboğaz ağrısı, burun tıkanıklığı ve eklem ağrısı idi benm ilk belirtim
Canım geçmiş olsun.Belirtilerin neydi ??Ben de geçen yaz geçirdim covid .Birkaç gündür içten yanma ,sanki bir kez ateşim çıktı .Kemiklerde sızlama gibi ağrı ,geniz akıntısı ,burun tikanikligi ve boğaz ağrısı var .Korkuyorum ben de .Haftasonu kayinvalideme köye gitttik .Orası da çok serin.Hava değişimi mi dedim ama kaç gün sürdü senin canım .Ne zaman test yaptırdın?Teşekkür ederim canım ben 2. Kez oldum ama bunu hafif geçirdim soğuk algınlığı gibi hiç ateş öksürük falan olmadı ilaç kullanmadım sadece vitaminlerime devam ettim o kadar aşı olmamıştım iyi ki olmuşsun çünkü çok vaka var özellikle hamile ve çocuklarda çok dikkat etmek lazım
Anladım canım, hafif geçirmene çok sevindim…Teşekkür ederim canım ben 2. Kez oldum ama bunu hafif geçirdim soğuk algınlığı gibi hiç ateş öksürük falan olmadı ilaç kullanmadım sadece vitaminlerime devam ettim o kadar aşı olmamıştım iyi ki olmuşsun çünkü çok vaka var özellikle hamile ve çocuklarda çok dikkat etmek lazım
Birde ilk gün bu belirtiler ikinci gün çoğaldı mi azaldı mı cnm yarın kendime bakayım birMerhaba canım. Teşekkür ederimboğaz ağrısı, burun tıkanıklığı ve eklem ağrısı idi benm ilk belirtim
Ben aşı olmamıştım. Olsaydım belki daha hafif geçirirdim. İlaç kullanmadım sadece ağrım olduğunda parol içtm. Onun haricinde sıkı beslendm. İnşallah hiçbir hamile hafif olsa bile geçirmez. Sanada geçmiş olsun son gün yakalanmak kötü olmuş bi 14 gün daha karantinada kalmışsındrKızlar ikinize de çok geçmiş olsunben de ekim ayında covid geçirmiştim. Eşimden geçmişti, karantinamın 14.gününde yakalandım şaka gibi 10 günde tamamen iyileşmiştim. Ben de tat koku kaybı olmamıştı ve sadece 1 gece ateşlendim. Düşmeyen bir ateşti ama resmen 2-3 kere duş aldığım halde 10 dak sonra tekrar 38-39 oluyordu. Siz hamileyken geçirdiniz, nasıl oldu, ilaç kullandınız mı ? Ben de tekrar hele hamileyken bunları yaşamamak için bugün ilk doz aşımı oldum,biontech. Siz aşı olmuş muydunuz ?
Aslında şöyle oldu. Cumartesi kanamam oldu ve apar topar hastaneye yattım. Kadın doğum doktoruma söyledm pazartesi günü böyle böyle eklem ağrım var diye çünkü uyutmuyodu artık. Oda test istemiş hastanedeyken. Üstüne testm pozitif geldi. Enfeksiyondan kanaman oldu muhtemelen dedi.Kaçıncı gün test vermeye karar verdin cnm grip değil bu korona kesin dedin mi? Kusura bakma çok soru sordum bugün kendjmi iyi hissetmiyorum acaba mi dedim ondan
Çoğaldı evet. Boğaz ağrım arttı. Eklem ağrım arttı. Sonra koku gitti mesela ve hala yokBirde ilk gün bu belirtiler ikinci gün çoğaldı mi azaldı mı cnm yarın kendime bakayım bir
Sen de ne belirtisi varda şüpheleniyorsun? İnşallah değilsindirBirde ilk gün bu belirtiler ikinci gün çoğaldı mi azaldı mı cnm yarın kendime bakayım bir
Güzelce bitiririz inşallah şu süreci valla yıldım artık neyse bu haftadan sonra işe gitmeme kararı aldım küçük çocuk falan da yok evde artık 3-4 ay izole hayat yapacak bişey yokYalnız değilsin bende yaptırmadımyaptırmayıda düşünmüyorum doktorumda kendini korumaya çalış dedi o yüzden herkesin kendi kararı
Benim burun tıkanıklığı burun akıntısı hafif eklem ağrısıyla başladı biz gripten şüphelenmiştik ama doktor her ihtimale karşı testte istedi pozitif çıktı belirtiler değişmiş biraz galiba o yüzden herkes grip sanıyo ama aslında covid anlamıyoMerhaba kızlar hepinize çok geçmiş olsun benim size sorum olacak ilk belirtileriniz nelerdi nasıl gidip test vermeye karar verdiniz
bugüne kadar aldığım kıyafetleri paylaşıyorum çoğu ebebek indiriminden tulumlar 35 5li takımlar 50-60₺ zıbınlar ve patikli altların tanesi 10-12 ₺ indirimdeyken almayı tercih ettim tekrardan yasaklar gelirse mağazaya falan gidemem diye erkenden aldım. 2 tane 75er ₺ lik carters tulum var. hm den de bir salopet bir de dışı pamuk olan astronot tulum aldım. doğuma yakın da yenidoğan ya da 0-3 ay uzun kollu zıbınlar alırım 6-7 daha yeter sanırım
ilk bebeğim kızım çok aşırı kusan bir bebekti 6 ay reflü geçmedi o sebeple ikinciye fazla fazla alıyorum.
bende doğum sonrası aşı olmayı düşünüyordum. hatta doktoruma konusunu bile açmıyordum ol demesin diye :)) ama bende bugün ayrıntılı için perintoloğa gittim. ve o biontech ol dedi. sonra kendi doktorumlada görüştüm oda olmamı ve ilk tercih biontech dedi ve direk gittim oldum. hatta birazda nezle gibiydim ama sorun olmaz dediler. virüsün varyantları sıkıntılı gibi sanki. son dönem hem gebelerde çok sorun olduğunu duydum. etrafımda herkes aşılı ama onlar ya bana taşırsa diye düşündüm. birde oğlum kreşe başladı onunda taşıma durumu olabilir.
Canım benim burun tıkanıklığı burun akıntısı hafif eklem ağrısıyla başladı 2. Gün test verdim pozitif çıktı ama belirtiler artmadı hiç aynı grip gibi geçirdimCanım geçmiş olsun.Belirtilerin neydi ??Ben de geçen yaz geçirdim covid .Birkaç gündür içten yanma ,sanki bir kez ateşim çıktı .Kemiklerde sızlama gibi ağrı ,geniz akıntısı ,burun tikanikligi ve boğaz ağrısı var .Korkuyorum ben de .Haftasonu kayinvalideme köye gitttik .Orası da çok serin.Hava değişimi mi dedim ama kaç gün sürdü senin canım .Ne zaman test yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?