Benim burun tıkanıklığı burun akıntısı hafif eklem ağrısıyla başladı biz gripten şüphelenmiştik ama doktor her ihtimale karşı testte istedi pozitif çıktı belirtiler değişmiş biraz galiba o yüzden herkes grip sanıyo ama aslında covid anlamıyo
Ben de burun akıntısı Çeşme gibi, hapşırma, gözüm akıyordu oldu 2 gün. Şimdi iyiyim hafif geniz akıntısı var burnumu temizleyince geçiyor. Baş ağrısı eklem ağrısı halsizlik hiç olmadı. Test yaptırmadım kötüleşmedim diye. Ya nezleyim ya da covid
Geçen sene korona oldum ilk başlarken ciddi baş ağrısı halsizlik oldu, sonrasında burun akıntısı falan olmadı doğrudan koku tat kaybı olmuştu. Vücudumda ağrı vardı.
Şimdi farklı gösteriyorsa belirtiler bilmiyorum . Büyük ihtimalle yarına hiç bir şeyim kalmaz.
Marka nasıl bilmiyorum ama tesadufen gördüm bu markayı cok cici seyler gorunuyor. Bu markanın kalitesini bilen var mi? Kız bebisler icin boyle birsey dusunulebilir bence cok tatlı fikir olsun RROSEE34
bugüne kadar aldığım kıyafetleri paylaşıyorum çoğu ebebek indiriminden tulumlar 35 5li takımlar 50-60₺ zıbınlar ve patikli altların tanesi 10-12 ₺ indirimdeyken almayı tercih ettim tekrardan yasaklar gelirse mağazaya falan gidemem diye erkenden aldım. 2 tane 75er ₺ lik carters tulum var. hm den de bir salopet bir de dışı pamuk olan astronot tulum aldım. doğuma yakın da yenidoğan ya da 0-3 ay uzun kollu zıbınlar alırım 6-7 daha yeter sanırım
ilk bebeğim kızım çok aşırı kusan bir bebekti 6 ay reflü geçmedi o sebeple ikinciye fazla fazla alıyorum.
canım benim de erkek ben de önce 16+5te hissettim sonra 1 hafta 10 gün hissetmedim sonra bi küçük hissettim sonra yine gitti fln şimdi 20+3üm bazen hala tüm gün hissetmediğim oluyo şuan yeri çok bazen arkaya kaçıyolar ya da benimki mesela her ultrasonda poposu bize dönük çıkıyo belki ondan tekmeyi karnıma doğru atmıyo rahat ol henüz çok küçük seninki de
Ben de burun akıntısı Çeşme gibi, hapşırma, gözüm akıyordu oldu 2 gün. Şimdi iyiyim hafif geniz akıntısı var burnumu temizleyince geçiyor. Baş ağrısı eklem ağrısı halsizlik hiç olmadı. Test yaptırmadım kötüleşmedim diye. Ya nezleyim ya da covid
Geçen sene korona oldum ilk başlarken ciddi baş ağrısı halsizlik oldu, sonrasında burun akıntısı falan olmadı doğrudan koku tat kaybı olmuştu. Vücudumda ağrı vardı.
Şimdi farklı gösteriyorsa belirtiler bilmiyorum . Büyük ihtimalle yarına hiç bir şeyim kalmaz.
Aslında şöyle oldu. Cumartesi kanamam oldu ve apar topar hastaneye yattım. Kadın doğum doktoruma söyledm pazartesi günü böyle böyle eklem ağrım var diye çünkü uyutmuyodu artık. Oda test istemiş hastanedeyken. Üstüne testm pozitif geldi. Enfeksiyondan kanaman oldu muhtemelen dedi.
Çoğaldı evet. Boğaz ağrım arttı. Eklem ağrım arttı. Sonra koku gitti mesela ve hala yok
Dün gece çok fenalastim burnum tikandi geniz akıntısı baş ağrısı kemiklerim ağrıyordu gece çok ağladım ağrıdan bugün çok şükür düne göre dha iyiyim kemiklerim batıyor hafif baş ağrısı var sadece ceyranda mi kaldım acaba diyorum
Benim burun tıkanıklığı burun akıntısı hafif eklem ağrısıyla başladı biz gripten şüphelenmiştik ama doktor her ihtimale karşı testte istedi pozitif çıktı belirtiler değişmiş biraz galiba o yüzden herkes grip sanıyo ama aslında covid anlamıyo
Burun tıkanıklığı kemik batması var hafif baş ağrım var bnimde düne göre dha iyiyim ama inanılmaz terliyorum covid olmasa insan Korkmaz bugün bir kendimi gozlemlicem eğer yarına da başka şeyler varsa hastaneye gitcem size de çok geçmiş olsun inşallah sağ salim atlatirsinix bu sureci
Ben aşı olmamıştım. Olsaydım belki daha hafif geçirirdim. İlaç kullanmadım sadece ağrım olduğunda parol içtm. Onun haricinde sıkı beslendm. İnşallah hiçbir hamile hafif olsa bile geçirmez. Sanada geçmiş olsun son gün yakalanmak kötü olmuş bi 14 gün daha karantinada kalmışsındr
Kızlar ben de bunları aldım oğluma babymall’da indirim var bayağı sadece e-bebeğe bakmayın derim 4 yaşında bir de kızım var, ondan kalan çok güzel tulumlar, zıbınlar da var, bir de çok hızlı büyüdükleri için tecrübeliyim bu sefer çok almıyorum
Çok geçmiş olsun cnm şimdi iyimisin peki kanaman falan yok dimi sağ salim şu süreci atlatiriz hepimiz insallah
Dün gece çok fenalastim burnum tikandi geniz akıntısı baş ağrısı kemiklerim ağrıyordu gece çok ağladım ağrıdan bugün çok şükür düne göre dha iyiyim kemiklerim batıyor hafif baş ağrısı var sadece ceyranda mi kaldım acaba diyorum
Burun tıkanıklığı kemik batması var hafif baş ağrım var bnimde düne göre dha iyiyim ama inanılmaz terliyorum covid olmasa insan Korkmaz bugün bir kendimi gozlemlicem eğer yarına da başka şeyler varsa hastaneye gitcem size de çok geçmiş olsun inşallah sağ salim atlatirsinix bu sureci
Kızlar bugün 2.doz Sinovac aşımı olup artık covid aşı dosyasını kapatıp gelecek ay sonu tetanoza geçiyorum yan etkileri yarın yaşarım gibi, ilk dozdan sonraki gün kemik ağrısı ve grip belirtileri yaşamıştım hafif. Pazartesinin resmi tatil olması iyi oldu işe gitmemek açısından, evde geçiririm bir yan etki olursa
Sağol canım bütün hastalara rabbim şifa versin. Şimdi bilemiyorum gerçekten çok kararsızım. Antikor oluştu diye düşünüyorum zaten 1 ay olamıyorum covid geçirdiğim için. Tetanozlarımı olmadım daha. Sen olmuşmuydun aşı?
O zmn bende de yakında başlar takvimin doğru ultrason da 1 hafta önde hatta. Eşime söylüyorum bu bebek hiç hareket etmiyor diye bana çekmiş uyumayı seviyor diyor
Yok şükür rabbim bidaha yaşatmaz inşallah teşekkür ederim. İnşallah sende sadece üşütmüşsündür
Sağol canım bütün hastalara rabbim şifa versin. Şimdi bilemiyorum gerçekten çok kararsızım. Antikor oluştu diye düşünüyorum zaten 1 ay olamıyorum covid geçirdiğim için. Tetanozlarımı olmadım daha. Sen olmuşmuydun aşı?
Herkese merhaba Covid olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Bende 4 gündür çok kötüyüm size danışmak istedim 4 gün önce sadece kemik ağrısı ile başladı dinlenince geçmişti 2 gündür ateş eşlik ediyor ağrılara dün geceyi çok zor geçirdim ateşim hiç düşmedi. Başka hiçbir belirti yok sizce Covid olabilir miyim teste gitmeli miyim? Covid geçirenler yardımcı olursa sevinirim
Herkese merhaba Covid olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Bende 4 gündür çok kötüyüm size danışmak istedim 4 gün önce sadece kemik ağrısı ile başladı dinlenince geçmişti 2 gündür ateş eşlik ediyor ağrılara dün geceyi çok zor geçirdim ateşim hiç düşmedi. Başka hiçbir belirti yok sizce Covid olabilir miyim teste gitmeli miyim? Covid geçirenler yardımcı olursa sevinirim