2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ateş var diyorsunuz doktora gidin kesinlikle. 4 gün çok bile dayanmışsınız. Geçmiş olsun.

Benim maşallahım var gerçekten çok çabuk geçti çok şükür ateşsiz boğz ağrısız öksürüksüz. Nezleydim sadece.. zaten pozitifi görünce ona şaşırdım. Atlattık.. geçiren herkes böyle hafif atlatır umarım. biontech vurulcam direkt 1 ay sonra.

Hiç ihmal etmeyin mutlaka gidin bence 4 gün çok bile olmuş ona göre önlem alırsınız kan sulandırıcı veriyolar ben kullandığım için almadım ama size verebilirler

Bence biran önce test gidin, hem doğum uzmanınız sizi yönlendirir belki bir ilaç verir, sonuç pozitifse hem de en azından siz ve çevreniz karantinada olursunuz. eşim de aynı durumları yaşadı testi negatif çıktı ama yoğun bir tedaviye başladı ve kaynağının ne olduğunu bulamıyoruz.

Asla aşı olmam diyordum ama şimdi düşünüyorum. Sinovac mı biontech mi olunmalı size ne önerildi?
2 doz sinovac oldum, doktorum olcaksan sinovac ol çünkü aşı tetanoz gibi bir içeriğe sahip hem de biontech ağır gelirse veya alerji yaparsa sana ilaç yazamam demişti.

Kızlar karnım çatlamaya başlamış
Nasıl anladınız ben kontrol ediyorum ama anlayamıyorum ya görülüyor mu şimdi acaba? Krem falan sürdünüz mü? Ben kakao yağı vardı evde onu sürcektim adriana lima’ya arkadaşım twitterda sormuştu kakao yağıyla geçirdim hamileliği demişti ama sıcaktan onu bile süresim gelmedi hala sadece karnımı kaşımamaya ve liflememeye çalışıyorum

Liflemek çatlatıyo mu kırmızı kılcal damarlar gördüm karnıma bakıyodum aynadan. Sağ taraftan başlamışım valla. Beyaz vazelin kullanıyodum ama düzenli değildi. Sanırım düzenli kullansam iyi olacak. Benm cildim yağlı çatlamam pek diyordum ama bugün hayal kırıklığı yaşadım

Kaşımak çatlattığına göre(internette yazan bu şekilde), liflerken de kaşıyoruz bir nevi, bence çatlıyordur. Ben ondan ötürü sadece karnıma elimle nazikçe sabun sürüyorum diğer heryeri lifliyorum banyoda internette okuduğum kadarıyla bünyesi çatlamaya müsait olan çatlıyor, çatlamayan bişey sürmese bile çatlamıyormuş annemin 3 çocuğa rağmen hiç çatlaması olmamış. Zaten sorun etmeyin ilk 2 sene lazerle halloluyormuş. Kırmızı kılcal damar şeklinde mi oluyordu bilmiyordum

Bende o kafadaydım aslında çatlayan çatlar diye düşünüyorum hala ama sanırım içimi rahatlatmak için alacağım bi krem sonradan genişleyince beyaz olur diye düşünüyorum önce kırmızı olur sanırım

Lierac hakkında olumlu yorumlar okudum ondan alayıl dedm bende. Geç kalmamışımdır inşallah

Lierac da kullanıyordum 1 ayda bitti. O daha yumuşacık yapıyor yağlı his bırakmıyor.

Benim kalçam hep çatlar zaten kilo alıp verince.ilk çatlaklarım değil 50 kiloyken de çatlağım vardı.
Daha fazlası olmasın diye kullanalım geç sayılmaz .

Bende çok takacağımı sanmıyorum. Sağlıkla gelsin minişler tek Alayım bende kullanmaya başlayım inşallah teşekkür ederim

Dün oldum canım biontech 1.doz . Sadece sol kolumda hafif bir ağrı oldu, 2.dozu da olmayı düşünüyorum. Tetanoz neden olacaksın gerekli mi sence ?

Bende çok takacağımı sanmıyorum. Sağlıkla gelsin minişler tek Alayım bende kullanmaya başlayım inşallah teşekkür ederim
Lierac kızımda 4 sene önce kullanmıştım canım, sıfır çatlakla hamileliği bitirdim. Şimdi yine kullanıyorum, 2 tane 200 ml aldım, aşağı yukarı 3-4 tüp bitiyor doğuma kadar, her gün sürüyorum bir kere

Dün oldum canım biontech 1.doz . Sadece sol kolumda hafif bir ağrı oldu, 2.dozu da olmayı düşünüyorum. Tetanoz neden olacaksın gerekli mi sence ?
Benim ilk gebeliğim. Doktor ne diyosa onu yapıyorum açıkcası araştırmadım ama gereklidir diye düşünüyorum. Şifa olsun inşallah aşıların
Kesin alıyorum o zaman

İyi akşamlar kızlar ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim liste yapıyorum da sizce bebek bakım seti olarak hangi markayı önerirsiniz tırnak seyleri olsun şampuan olsun bir sürü marka farklı fiyatlar kafam çok karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim

İyi akşamlar cnm ben ilk kızımda mustela şampuan kullandım wee ninde tırnak bakım setini almıştım smdi bunda da aynı markaları tercih edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…