2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Unibaby’nin tüm ürünlerini tavsiye ederim. Şampuan, yeni doğan ıslak mendil, pişik kremi, deterjan-yumuşatıcı.

Kızlar lohusa takımı olarak nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz? Alt üst takım mı elbise mi daha kullanışlı olur. Tecrübeli anneler sizler ne kullanmıştınız

Bana sinovac mantıklı geldi ama herkes biontech olmuş gibi

Kızlar bi arkadaşım 18 haftalık doktoru ona renkli ultrason da vermis resmi nasıl belli bizim ki neden siyah beyaz hala ya bende görmek istiyorum

Kızlar bi arkadaşım 18 haftalık doktoru ona renkli ultrason da vermis resmi nasıl belli bizim ki neden siyah beyaz hala ya bende görmek istiyorum
Yüzünü gösterirse ayrıntılı ultrasonda görürsün büyük ihtimal. Ben oğlumu gördüm babasına benziyo aynı
Ama kızım hiç göstermemişti. Her defasında elleriyle yüzünü kapatıyordu

Kızlar lohusa takımı olarak nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz? Alt üst takım mı elbise mi daha kullanışlı olur. Tecrübeli anneler sizler ne kullanmıştınız
Hastaneye yatar yatmaz elbise kullanışlı oluyor. Normal doğum düşünüyorsan sancı aşamasında ebe sürekli açıklık kontrolü yapıyor, elbise o yönden daha kolay.
Ben doğuma kadar elbise, doğumdan sonra fotoğraf için alt-üst takım giymiştim.

Bana da ozelde gittigim perinatolog ilk kez verdi renkli ultrason. 17+6ydim. Ama hic anlaşılır degildi daha ağzı, yüzü. Daha erken herhalde diye düşündüm belki ileriki haftalarda belirginlesir

Benim dr da renkliyi actı ama sipa hic durmadı ki.
Ben kayit ettim muayene esnasında video yu bile durdurup anlayamıyorum
Bi dahaki sefere gosteriri ins
Cuma günü ayrıntılıya girecegim gerci bi ihtimal orda da gorebiliriz
Her dr da renkli olmuyor birde

Aa bende bu hafta girerim ozaman ayrintilaya salı randevum var inşallah gösterir benim ki

Ya ben dogum yapacagm hastaneye fiyat fln sormak icin gittigmde bana bikac tane de form vermislerdi hastane cantasinda bulunmasi gerekenler diye orda anne icin 2 3 adet gecelik 1 adet de pijama takimi diyodu tuhaf geldi sez. Olsa bile 2 gece kalinio ztn 3 gecelik 1 pijamayi ne yapaym diye dusundm ben sez olmam gerektigi icin pijama almam heralde 3 gecelik yeter sanki? Zaten amelyat onluguyle gidip geliosn giydirilene kdr o onluklesn 1bck gun kaliyo geriye

Kizlar ben karnimin ustune tam olmasa da yarim yatiyorum ya:/ bir sey olmaz di mi? 25.haftadan sonra dikkat etmek gerekiyomus sanirim.

Bir de gecelik kinusunda suwen tavsiyesi veren arkadaslara cok tesekkur ederim. Iki takim pijama ve bir de gecelik aldim. Guzeller gercekten hosuma gitti.

Bebek kiyafetleri ve hastane cikisi icin kitikate, tum urunleri organik. Direk magazasindan gidip aldim. Cildirtacak derecede sevimli seyler var ve gercekten kaliteli, ozellikle penye battaniyeleri kocamam ve kalin. Tavsiye ederim.

Kızlar ebebekte çok güzel indirim var ayın birine kadar devam edicekmis . Biz bu gün gittik anne yanı yatağı ile bebek arabası aldık içinde kendi puseti olan . İhtiyaci olanlar bir bakın çünkü indirimler çok güzel di

Hayırlı olsun Hangisinden aldınız? Fiyatlar nasil?

Güle güle kullansın minnoş. Fotoğraf atabilirseniz ne güzel olur fikir olur bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…