Eki Görüntüle 2907977
Eki Görüntüle 2907978
İnternet sitesinden buldum resimlerini , fiyatlar çok güzel di özellikle bebek arabasıni çok beğendim katlaninca yer kaplamiyor ve çok hafif.
Bende bu bebek arabasini aldım kardeşim ebebekte mudur olarak calisiyo onun indirimi vardı baya uyguna aldim içi kocaman ve yumuşacık içine ekstra bı örtü koymaya gerek yok katlanmasida çok basit tek elle şu an oğluma kullanıyorum ve iyiki almışım diyorum
Hastaneye yatar yatmaz elbise kullanışlı oluyor. Normal doğum düşünüyorsan sancı aşamasında ebe sürekli açıklık kontrolü yapıyor, elbise o yönden daha kolay.
Ben doğuma kadar elbise, doğumdan sonra fotoğraf için alt-üst takım giymiştim.
Merhaba fotoğraf içi nasıl oluyor, hastanenin kadrosundan mı, sibhastanede mi çekildiniz doğum olur olmaz, saçma sapan sorular soruyorum eminim, ilk olunca bir de çevrede yeni doğum yapan olmayınca böyle oluyor
Bende bu bebek arabasini aldım kardeşim ebebekte mudur olarak calisiyo onun indirimi vardı baya uyguna aldim içi kocaman ve yumuşacık içine ekstra bı örtü koymaya gerek yok katlanmasida çok basit tek elle şu an oğluma kullanıyorum ve iyiki almışım diyorum
Kumaşı çok güzel di dediğin gibi canım . Bide açıp kapanması çok basitti yerde kaplamiyor çok hoşuma gitti inşallah bende memnun kalırım. Bide 5 6 binlik modeller vardı açıp kapanmasi bir sürü işlem gerektiriyor çok saçma geldi bana onlar tekerlekleri de bisiklet tekerleği gibi . Tabiki onuda alıp memnun kalanlar vardır
Eki Görüntüle 2907977
Eki Görüntüle 2907978
İnternet sitesinden buldum resimlerini , fiyatlar çok güzel di özellikle bebek arabasıni çok beğendim katlaninca yer kaplamiyor ve çok hafif.
Kizlar ben karnimin ustune tam olmasa da yarim yatiyorum ya:/ bir sey olmaz di mi? 25.haftadan sonra dikkat etmek gerekiyomus sanirim.
Bir de gecelik kinusunda suwen tavsiyesi veren arkadaslara cok tesekkur ederim. Iki takim pijama ve bir de gecelik aldim. Guzeller gercekten hosuma gitti.
Bebek kiyafetleri ve hastane cikisi icin kitikate, tum urunleri organik. Direk magazasindan gidip aldim. Cildirtacak derecede sevimli seyler var ve gercekten kaliteli, ozellikle penye battaniyeleri kocamam ve kalin. Tavsiye ederim.
Ben de yatiyorm normalde hep yuzustu yatip bacagimi da atardim smdi bacak altina yuksek yastik koyuyorm gobegm hafif havada kaliyo yarim yatmis oluyorm. dr ztn istesen de tam yatamazsn dedi bebegi rahatsiz eden sey anneyi de rahatsiz edermis o sirtustu yatmama hikayesi fln da 32den snr icinmis. Gule gule kullan aldiklarini da
pıt pıtları duyan kızlaarrr tam olarak nerden geliyo benim iki gündür sol kasığıma yakın yerde yapıyo aşağı kısımda biraz hep aynı yerde oluyo hatta şu an elimi koydum üst üste geldi
Merhaba fotoğraf içi nasıl oluyor, hastanenin kadrosundan mı, sibhastanede mi çekildiniz doğum olur olmaz, saçma sapan sorular soruyorum eminim, ilk olunca bir de çevrede yeni doğum yapan olmayınca böyle oluyor
Bazi hastanelerin dogum paketinde var ben gecen acibademe asi icin gittigmde fotografci odasi gordm dogum fotosu diyodu snr esim dedi ztn paketin icinde vardi ya diye. Bize verdikleri fiyatta sezeryan 2 gece yatis, fön ve foto cekimi varmis.
Kızlar çok üzgünüm dün gidip test verdim ve pozitif çıktı çok korkuyorum bu kan pıhtılaşma sorunum olmasa hiç korkmam inşallah sorunsuz bu süreci atlatiriz hepimiz ne gibi takviyeler aldınız doktoruma daha ulaşamadım
Kumaşı çok güzel di dediğin gibi canım . Bide açıp kapanması çok basitti yerde kaplamiyor çok hoşuma gitti inşallah bende memnun kalırım. Bide 5 6 binlik modeller vardı açıp kapanmasi bir sürü işlem gerektiriyor çok saçma geldi bana onlar tekerlekleri de bisiklet tekerleği gibi . Tabiki onuda alıp memnun kalanlar vardır
Ben herşeyimi e bebekten alıyorum şu ana kadar memnun kalmadigim bı ürün yok bu bebek arabasinin tek eksi yönü çift taraflı olmaması oda çok önemli değil benim için
pıt pıtları duyan kızlaarrr tam olarak nerden geliyo benim iki gündür sol kasığıma yakın yerde yapıyo aşağı kısımda biraz hep aynı yerde oluyo hatta şu an elimi koydum üst üste geldi
Kızlar çok üzgünüm dün gidip test verdim ve pozitif çıktı çok korkuyorum bu kan pıhtılaşma sorunum olmasa hiç korkmam inşallah sorunsuz bu süreci atlatiriz hepimiz ne gibi takviyeler aldınız doktoruma daha ulaşamadım
Çok geçmiş olsun. Aşı oldun? Pıhtılaşma için ilaç alıyorsundur inşallah bir şey olmaz korkma. Bir yazı okumuştum hemen kefir ve ev yoğurdu tüket bol bol. C vit. Ve eğer dr öneriyorsa d vit.
Çok geçmiş olsun. Aşı oldun? Pıhtılaşma için ilaç alıyorsundur inşallah bir şey olmaz korkma. Bir yazı okumuştum hemen kefir ve ev yoğurdu tüket bol bol. C vit. Ve eğer dr öneriyorsa d vit.
Aşı olmadım malesef ki kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum ev yoğurdu tüketiyoruz kefir aldiralim hemen çok teşekkür ederim doktoruma hala ulasamadim
Canım çok geçmiş olsun sakin ol stres yapma bol sıvı tüket c vitamini almaya çalış ben günde 2 kere limonlu su yapıp içtim bazen içine taze zencefilde koydum sağlık ocağı doktoru magnezyum ve d vitamini verdi onu kullandım kendi doktorumda vitamin vermişti ona devam ettim ağrım olunca parol içtim yemene çok dikkat et bol bol dinlen inşallah atlatacaksın benim 12.günüm hiç bişeyim kalmadı
Ben herşeyimi e bebekten alıyorum şu ana kadar memnun kalmadigim bı ürün yok bu bebek arabasinin tek eksi yönü çift taraflı olmaması oda çok önemli değil benim için