2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Eki Görüntüle 2907977 Eki Görüntüle 2907978
İnternet sitesinden buldum resimlerini , fiyatlar çok güzel di özellikle bebek arabasıni çok beğendim katlaninca yer kaplamiyor ve çok hafif.
Bende bu bebek arabasini aldım kardeşim ebebekte mudur olarak calisiyo onun indirimi vardı baya uyguna aldim içi kocaman ve yumuşacık içine ekstra bı örtü koymaya gerek yok katlanmasida çok basit tek elle şu an oğluma kullanıyorum ve iyiki almışım diyorum

Merhaba fotoğraf içi nasıl oluyor, hastanenin kadrosundan mı, sibhastanede mi çekildiniz doğum olur olmaz, saçma sapan sorular soruyorum eminim, ilk olunca bir de çevrede yeni doğum yapan olmayınca böyle oluyor

Kumaşı çok güzel di dediğin gibi canım . Bide açıp kapanması çok basitti yerde kaplamiyor çok hoşuma gitti inşallah bende memnun kalırım. Bide 5 6 binlik modeller vardı açıp kapanmasi bir sürü işlem gerektiriyor çok saçma geldi bana onlar tekerlekleri de bisiklet tekerleği gibi . Tabiki onuda alıp memnun kalanlar vardır

Ben de yatiyorm normalde hep yuzustu yatip bacagimi da atardim smdi bacak altina yuksek yastik koyuyorm gobegm hafif havada kaliyo yarim yatmis oluyorm. dr ztn istesen de tam yatamazsn dedi bebegi rahatsiz eden sey anneyi de rahatsiz edermis o sirtustu yatmama hikayesi fln da 32den snr icinmis. Gule gule kullan aldiklarini da

pıt pıtları duyan kızlaarrr tam olarak nerden geliyo benim iki gündür sol kasığıma yakın yerde yapıyo aşağı kısımda biraz hep aynı yerde oluyo hatta şu an elimi koydum üst üste geldi

Merhaba fotoğraf içi nasıl oluyor, hastanenin kadrosundan mı, sibhastanede mi çekildiniz doğum olur olmaz, saçma sapan sorular soruyorum eminim, ilk olunca bir de çevrede yeni doğum yapan olmayınca böyle oluyor
Bazi hastanelerin dogum paketinde var ben gecen acibademe asi icin gittigmde fotografci odasi gordm dogum fotosu diyodu snr esim dedi ztn paketin icinde vardi ya diye. Bize verdikleri fiyatta sezeryan 2 gece yatis, fön ve foto cekimi varmis.

Ben herşeyimi e bebekten alıyorum şu ana kadar memnun kalmadigim bı ürün yok bu bebek arabasinin tek eksi yönü çift taraflı olmaması oda çok önemli değil benim için

pıt pıtları duyan kızlaarrr tam olarak nerden geliyo benim iki gündür sol kasığıma yakın yerde yapıyo aşağı kısımda biraz hep aynı yerde oluyo hatta şu an elimi koydum üst üste geldi
Benim biri sol göbek altımda biri de ortaya yakın sağda vuruyor bazen de tam göbek hizam vurunca inip kalkıyor

Çok geçmiş olsun. Aşı oldun? Pıhtılaşma için ilaç alıyorsundur inşallah bir şey olmaz korkma. Bir yazı okumuştum hemen kefir ve ev yoğurdu tüket bol bol. C vit. Ve eğer dr öneriyorsa d vit.

Çok geçmiş olsun. Aşı oldun? Pıhtılaşma için ilaç alıyorsundur inşallah bir şey olmaz korkma. Bir yazı okumuştum hemen kefir ve ev yoğurdu tüket bol bol. C vit. Ve eğer dr öneriyorsa d vit.
Aşı olmadım malesef ki kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum ev yoğurdu tüketiyoruz kefir aldiralim hemen çok teşekkür ederim doktoruma hala ulasamadim

Canım çok geçmiş olsun sakin ol stres yapma bol sıvı tüket c vitamini almaya çalış ben günde 2 kere limonlu su yapıp içtim bazen içine taze zencefilde koydum sağlık ocağı doktoru magnezyum ve d vitamini verdi onu kullandım kendi doktorumda vitamin vermişti ona devam ettim ağrım olunca parol içtim yemene çok dikkat et bol bol dinlen inşallah atlatacaksın benim 12.günüm hiç bişeyim kalmadı

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatırsın

Ben herşeyimi e bebekten alıyorum şu ana kadar memnun kalmadigim bı ürün yok bu bebek arabasinin tek eksi yönü çift taraflı olmaması oda çok önemli değil benim için
Bende çok önem vermedim çünkü bebeğim hep beni görucek zaten dışarda da etrafa baksın çocuk hep bana bakarak asosyal olmasın fikrindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…