Çok geçmiş olsun canım, benimde eşimde belirtiler vardı bu sabah test verdi,Kızlar çok üzgünüm dün gidip test verdim ve pozitif çıktı çok korkuyorumbu kan pıhtılaşma sorunum olmasa hiç korkmam inşallah sorunsuz bu süreci atlatiriz hepimiz ne gibi takviyeler aldınız doktoruma daha ulaşamadım
Çok gecmıs olsun Allah sıfa versın doğal yollarla atlatıcaksın ınsallahKızlar çok üzgünüm dün gidip test verdim ve pozitif çıktı çok korkuyorumbu kan pıhtılaşma sorunum olmasa hiç korkmam inşallah sorunsuz bu süreci atlatiriz hepimiz ne gibi takviyeler aldınız doktoruma daha ulaşamadım
Koku gitmiş miydi sende? Geldi mi bende hala gelmedi koku. Ne zaman gelir ki ?Canım çok geçmiş olsun sakin ol stres yapma bol sıvı tüket c vitamini almaya çalış ben günde 2 kere limonlu su yapıp içtim bazen içine taze zencefilde koydum sağlık ocağı doktoru magnezyum ve d vitamini verdi onu kullandım kendi doktorumda vitamin vermişti ona devam ettim ağrım olunca parol içtim yemene çok dikkat et bol bol dinlen inşallah atlatacaksın benim 12.günüm hiç bişeyim kalmadı
Yok canım tat koku hiç gitmedi bende ama burnum tıkalı olduğu için alamıyodum koku tabi benim ilkinde gitmişti çok geç gelmişti 1 ay sürüyo bazenKoku gitmiş miydi sende? Geldi mi bende hala gelmedi koku. Ne zaman gelir ki ?
Canım çok geçmiş olsunKızlar çok üzgünüm dün gidip test verdim ve pozitif çıktı çok korkuyorumbu kan pıhtılaşma sorunum olmasa hiç korkmam inşallah sorunsuz bu süreci atlatiriz hepimiz ne gibi takviyeler aldınız doktoruma daha ulaşamadım
Güle güle kullanın çok tatlı hepsiEki Görüntüle 2908068 Kızlar ebebekten geliyorum. Cicilerimize bakınYenidoğan ağırlıklı olarak 3 aylık şeyler de aldım. İnşallah abartmamışımdır Kıyafet işi tamam gibi ama 10’lu hastane çıkışı almak gerekir mi bilemedim. Güzel bir model bulamadığım için almadım. Şimdilik kıyafet, havlu, müslin bez, battaniye, omuz örtüsü, ağız mendili aldım.Bazı şeyler trendyolda daha ucuz. Ordan almayı planlıyorum. Bakım ürünlerini de doğuma doğru internetten sipariş vereceğim.
Sancınız olduğu için erken doğum riski nedeniyle progestan vermistir. Fitili kullanın ve dinlenin bol bol gecmis olsunHerkese merhaba
Bende Allah nasip ederse ocak annesi olacagim
Sizlere bir konuda soru sormak istiyorum benzer biraey yasayan varmi
Cuma günü karin agrim vardi birazda gazim var gibiydi ama icim rahay etmedi sakarya merkeze devlete gittum malum ilcede kadin dogum acil yok alttan ustten bakti bebek iyi haftasiyla uyumlu rahim boyu normal acilma yok dedi idrar tahlili istedi oda temiz cikti. Progestan yazdi bende nasil yani dusuk tehlikem mi var neye istinaden dedim sancin var bunu kullan yat dedi e ben bisey anlayadim sanci olunca dusuk tehlikemmi olur ne kadar yaticam felan dedim saskinlikla agrin gecene kadar dedi. E ertesi gun sancim gecti ama kasik batmalarim var sinirim bozuldu biraz devlet acilde sagolsun dr 24 25 anca ama agzindan kerpetenle laf alinan cinstendi
Çok gecmis olsun canım grupta ne kadar çok yakalanan var cok korkuyorum artıkKızlar çok üzgünüm dün gidip test verdim ve pozitif çıktı çok korkuyorumbu kan pıhtılaşma sorunum olmasa hiç korkmam inşallah sorunsuz bu süreci atlatiriz hepimiz ne gibi takviyeler aldınız doktoruma daha ulaşamadım
Çok güzel ciciler güle güle kullansın küçük beyEki Görüntüle 2908068 Kızlar ebebekten geliyorum. Cicilerimize bakınYenidoğan ağırlıklı olarak 3 aylık şeyler de aldım. İnşallah abartmamışımdır Kıyafet işi tamam gibi ama 10’lu hastane çıkışı almak gerekir mi bilemedim. Güzel bir model bulamadığım için almadım. Şimdilik kıyafet, havlu, müslin bez, battaniye, omuz örtüsü, ağız mendili aldım.Bazı şeyler trendyolda daha ucuz. Ordan almayı planlıyorum. Bakım ürünlerini de doğuma doğru internetten sipariş vereceğim.
Şifa olsun inşallah 2.dozu ne kadar süre sonra olmanızı önerdiler acabaBen bugün ilk doz biontech oldum. Sadece aşınolduğum yerde hafif bir ağrı oldu akşama doğru, sabah olmuştum. Yeni virüs daha tehlikeli ki doktorum mutlaka olmamı önerdi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
E nabız uygulamasında yazıyor ilk aşıyı ne zaman olduysanız, 2.si aşağı yukarı 20 gün sonra yapılıyorŞifa olsun inşallah 2.dozu ne kadar süre sonra olmanızı önerdiler acaba
Olucam bu akşam nasipse o yüzden ayarlama yapmam lazım ekimde görümcemin düğünü var o zamana kadar 2 dozu tamamlayıp bağışıklık kazanmam lazımE nabız uygulamasında yazıyor ilk aşıyı ne zaman olduysanız, 2.si aşağı yukarı 20 gün sonra yapılıyorteşekkür ederim umarım şifa olur , siz oldunuz mu ?
Amin cnm çok sagolasinGeçmiş olsun Allah şifa versin
Çok sağol cnm kendi doktoeuma ulaştım ek hiç birşey yazmıyorum kullandığın vitaminler yeterli kan sulandırıcıda kullanıyorsun dedi ekstra birşeye gerek yok dinlen bol sıvı la dediCanım çok geçmiş olsun sakin ol stres yapma bol sıvı tüket c vitamini almaya çalış ben günde 2 kere limonlu su yapıp içtim bazen içine taze zencefilde koydum sağlık ocağı doktoru magnezyum ve d vitamini verdi onu kullandım kendi doktorumda vitamin vermişti ona devam ettim ağrım olunca parol içtim yemene çok dikkat et bol bol dinlen inşallah atlatacaksın benim 12.günüm hiç bişeyim kalmadı
Amin çok sağol cnm insallahÇok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatırsın
Sonuç çıktımı çok sağolun size de geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım, benimde eşimde belirtiler vardı bu sabah test verdi,
Biz ilk kez yakalaniyoruz nasıl ayırt ediliyor falan diye düşünürdüm gelince gerçekten kendini belli ediyormuş Allah tüm hamilelere yardım etsin bütün darda zorda olanlara insallahÇok gecmıs olsun Allah sıfa versın doğal yollarla atlatıcaksın ınsallahbu ara fazlaca hastalanan duymaya başladım çevremde yine...sanırım açıklanan rakamlarda gerçeği yansıtmıyor 3.doz için temkinliydim ama olacağım herhalde
Evet kullanıyorum hem hap hem iğne doktor yeterli şuan dedi baska bir takviyeye gerek yok dediKoku ve tat hastalık başladıktan 4-5 gün sonra çıkıyor, bazılarında çıkmıyor. Kan sulandırıcı veriyor doktorlar. Eğer hali hazırda kullandığın varsa arttırılabilir belki. Ben 150lik kullanıyorum coraspin hap, sizinkini arttırır belkiBirumuttur yasamak
Çok sağol cnm. Ulaştım doktoruma ekstra bir ilaç vermedi dinlenip sıvı almamı söylediCanım çok geçmiş olsunİçini ferah tut. İnşallah sorunsuz atlatacaksınız bu süreci Kendini yorma dinlen ve bol bol vitamin almaya bak. Doktoruna ulaşınca o seni mutlaka yönlendirecektir. Benim hamile bir arkadaşım covid geçirdi maşallah çok da sağlıklı doğum yaptı. O yüzden olumlu düşün
Doktorum asi olmamami söylemişti keşke olsayd belki içim rahat geçirirdim bu süreci şuan çok stresli ve sıkıntılı yım korkuyorum çünkü sizlerde çok dikkat edin lütfen psikolojisi insanı maf ediyor bu hastalığınÇok gecmis olsun canım grupta ne kadar çok yakalanan var cok korkuyorum artık14 hafta daha çalışacağımı düşünürsem aşı olmaktan başka çarem kalmadığını düşünüyorum 1.5 yıldır kendimi korudum ama artık gardım düşüyor
Ayyy çok güzel ciciler .Sağlıkla giysin hepsini inşallahEki Görüntüle 2908068 Kızlar ebebekten geliyorum. Cicilerimize bakınYenidoğan ağırlıklı olarak 3 aylık şeyler de aldım. İnşallah abartmamışımdır Kıyafet işi tamam gibi ama 10’lu hastane çıkışı almak gerekir mi bilemedim. Güzel bir model bulamadığım için almadım. Şimdilik kıyafet, havlu, müslin bez, battaniye, omuz örtüsü, ağız mendili aldım.Bazı şeyler trendyolda daha ucuz. Ordan almayı planlıyorum. Bakım ürünlerini de doğuma doğru internetten sipariş vereceğim.
Moralinizi yüksek tutun insallah hafif atlatırsınız evham yapmayın lütfen kendimizi bu virüs yüzünden yeterince tüketiyoruz zaten elde olmadan...Doktorum asi olmamami söylemişti keşke olsayd belki içim rahat geçirirdim bu süreci şuan çok stresli ve sıkıntılı yım korkuyorum çünkü sizlerde çok dikkat edin lütfen psikolojisi insanı maf ediyor bu hastalığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?