2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Geçmiş olsun canım bende pozitif çıktım hemde delta ateş vücut ağrısı vardı bugün hafif öksürük başladı. Havada inadına sıcak ateş düşürmek ne mümkün bu sıcakta

Geçmiş olsun canım bende pozitif çıktım hemde delta ateş vücut ağrısı vardı bugün hafif öksürük başladı. Havada inadına sıcak ateş düşürmek ne mümkün bu sıcakta
Ikinize de cok gecmis olsn stres yapmayin lutfen stres bagisikligi daha da dusuruyor normal bi hastalik gibi dusunmeye calisin allah sifa versin

gecmis olsun cnm kalbini bozma. Artik hastaligi iyice tanidilar, hamile oldugun icin muhtemelen ilac vermeden vitamin ve bol dinlenme ile atlatacaksin. hepimiz yakalanicaz gibi bir his var icimde, benim kizim okula basladigi an korunamicaz.. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Canım insallah hafif atlatırsın. Kan sulandırıcı da kullanıyorsun insallah pıhtılaşma problemi olmaz diye düşünüyorum. D vitamini başlamış miydin? D vitamini duzeyi iyi olunca daha hafif atlatılıyormus diye biliyorum

Kızlar Next den alısverıs yapmayı dusunen arkadaslar kötü bir habeerım var şimdi tekrar bakayım dedim siteye 140 liraya aldıgım 5 li tulum setleri 340 liralara çıkmış fahiş bir artış olmuş ne yazık ki...Kuru mu yenı guncelledıler noldu anlayamadım...

Inanmiorm smdi gordm saka gibi bissuru sey eklemistm sepete sonra alirim demistm cok sacma olmus kismetimizde yokmus. Gecende de hmden bisey aldm ama hic begenmemistm acikcasi

Sağlıkla giysin inşallah :) Kıyafet işi tamamsa abartmamışsın bence, doğduktan sonra duruma göre alırsın yine. Çıkamazsan bile evden e bebek sitesi 2 güne getriyor kargoyla. Bende sitesinden yeni doğan 7 takım, zıbın, çorap, eldiven, 5li hastane çıkışı aldım başlangıcı böyle yaptım

kızlar 19. Hafta içindeyim az önce otururken kalktım böyle karnım gerildi gibi oldu sanki aşağı doğru indi gibi hissediyorum kas kasılması gibi de değişik ama yaşyan var mı ?

Ay inanmıyorum o fiyatlar ney tulumlarin hepsi 140 180 arasiydi neden böyle oldu ben daha alamadım

Canım çok geçmiş olsun benimde deltaydı hiç korkma stres yapma bol bol dinlen c vitamini almaya çalış limonlu suyu yapabilirsin o bana çok iyi geldi bol sıvı almaya çalış düzeleceksin benim hiç bişeyim kalmadı

Evet ben de inanamadım bugün ! Ceket bakmıştım 160 tl ye bugün olmuş 320...

Ben
Biyokimyasal riskim yüksek çıktı ama kombine riskim iyi olunca ileri bi tarama istemedi doktor.
Zaten bu testte en belirleyici olan ense kalınlığı.
Canım şuan ne durumdasın? Benimde biyokimyasal risk yüksek çıktı ama kombine risk normal. Aklimda soru işaretleri var.

Çok çok çok geçmiş olsun kızlar ins hafif şekilde atlatırsın

Kızlar benim 2.dozun üstünden 2 gün geçti bir yan etkim yok. Ama 1 ay önce 2 dozunu tamamlamış olan eşimde 2 gün düşmeyen ateş ve öksürük oldu. 3 ayrı doktora gittik, ilki pcr yaptırmasını söyledi negatif çıktı. Diğer 2 doktor da covid olduğunu söyledi pcr negatif olsa da. Ama pozitif olmadığından kimseye karantina verilmedi. Test negatif olup aslında covid olmak nedir, Böyle birşey oluyor muydu ya? Ciğer filmi de temiz çıktı ama değerleri crp falan fırlamış. Yalnız çift doz aşıya rağmen böyle geçirdiyse aşısız olsaydı mahvolurmuş koca adam eridi 3 gün önümde resmen. Bende henüz bir belirti vs yok benim de covid aşılarım tam ama 2.dozu yeni oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…