2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Olabilir d dimer felan bakildiysa oradan da anlaşılıyor eğer o değeri yükseldiyse yani.. Zaten testlere güvenmeyin pozitse evet kesin pozitifdir ama negatifse kesin denmiyor.. Yalancı negatiflil diye bir şey var
Yaa evet d dimer diye birşey aşırı ama aşırı yüksek ve crp de bu covid pozitif mi demek pcr negatif olsa da?

Ben eldiven almadım ama iyi mi yaptım bilmiyorum Katıldığım bir eğitimde bir uzman bebeklerin dokunma duyusunun gelişmesinin önemli olduğunu bu nedenle eldiven takılmaması gerektiğini söyledi.

Ben eldiven almadım ama iyi mi yaptım bilmiyorum Katıldığım bir eğitimde bir uzman bebeklerin dokunma duyusunun gelişmesinin önemli olduğunu bu nedenle eldiven takılmaması gerektiğini söyledi.
bende ilk bebeği eldiven kullanmadım. herşeyi hissetsin diye. öyle yüzü falanda pek çizmedi. bu bebeğimde de kullanmayı düşünmüyorum.

Bende eldiven takmayı düşünmüyorum sürekli, sadece ilk doğduğunda hastanede takarım. Tırnaklarını da kesersem eve geçince eldivensiz sorun olmaz :)

Benim oğlum eldiveni çıkardığım anda yüzüne dalardı. Hatta 2 aylıkken geceleri çıkartmaya başladım ve çığlıkla uyanıyordu. Bir bakıyordum burnu kan içinde.. o yüzden eldiveni çok önemsiyorum uyku zamanlarında. Emzirirken kucağınızdayken açabilirsiniz ama.

Kızlar çarşamba gününe perinatalogdan randevu aldım. Doktorum bu aralar tam zamanı dedi. Rahim içi darlığını bu doktora da söyleyeceğim bakalım ne yorum yapar. Detaylı ultrason ne kadar sürüyor?
Dünde bir baktım ishal olmuşum sancılandım acile gittim, serum taktılar iyi geldi. Tahlil sonuçlarım temiz çıktı şükür. Rota virüs salgını varmış dikkat edin

Kızlar bu arada cuma kontrolümde bebeğimin 365 gr olduğunu söyledi. Sizce normal mi kilosu :) Bende ilk kilomu almışım 1 kilo :)

O zaman ben yine de alayım birkaç tane kenarda dursun

Next alışverişimi bgn tamamlayayım dedim benim de sepete eklediklerimin fiyatları değişmemişti ama bir ürün, ki en sevdiğimdi, tükenmiş. 69,90a sepete eklemişim tükenince 0-3 aylık olanı alaym o zaman dedim o zaman da129a çıktı. Onu sepetten çıkarırsam da kargo badava limitin altında kaldm bu sefer de 55 tl kargo istedi. Şanssızlık resmen. Ben de kıza sordum fiyatları review ediyoruz fln dedi. Eski fiyatlar gelicek mi dedim ona kesin konuşmadı sadece we are reviewing dedi yarın tekrar bakın dedi

Evet az önce öğrendik negatif bizim, inşallah sizde anlamadan atlatırsınız

Ben de öyle düşünüyorum .Yenidoğan bebeklerin tırnakları çok çabuk uzuyor . Kessek bile yüzü cizik içinde kalabiliyor birden .Ben kızımda hep kullandım ama sık sık çıkartıp hava almasını sagliyordum.

Yaa evet d dimer diye birşey aşırı ama aşırı yüksek ve crp de bu covid pozitif mi demek pcr negatif olsa da?
Evet canım o değer covid de yükseliyor belirleyici özelliği.. Kan pıhtılasmasina bakılıyor kan sulandıricida vermislerdir.. Crp her enfeksiyon hastalikta yükselir normal gripte idrar yolu enfeksiyonu aklina ne gelirse ama d dimer daha farklı ona göre karar vermislerdir.
Testin negatifligi önemli değil esinde belirtilerde varmış zaten

İyi olmana sevindim, yeni işin hayırlı olsun, vakitte daha hızlı geçer çalışınca, benimde bitti gibi ama tiksinme çok var
Senin de iyi olmana sevindim canım tiksinme evet bende de oluyor ama tost peynir birkaç sebze ve meyve dışında pek birşey yiyemiyorum. Halen o ağzımdaki tahta yutmuş gibi hissiyat devam ediyor Biz bebek için biraz alışveriş yaptık, çoğu bitti sayılır, sen ne durumdasın

Ben daha başlamadım sayılır, bu ay kendimize yatak aldım maaş gitti bebişin cinsiyeti neydi, iyi yapmışsın hazı olsun beşik bebek arabası da aldınmı yalnız kıyafet mi

Benimde aynı sıkıntım var kusarken bulantilariniz hala geçmedi mi 12 16 derken en azından 20. Haftayı umut ediyordum ama çok kötüyüm bugün yine kusmaya başladım anlayamıyorum neden bu kadar surdu

Benimde aynı sıkıntım var kusarken bulantilariniz hala geçmedi mi 12 16 derken en azından 20. Haftayı umut ediyordum ama çok kötüyüm bugün yine kusmaya başladım anlayamıyorum neden bu kadar surdu
Benim gecti sayilir ama bi anda bicak gbi kesmiyo azala azala bitio 10 gun fln hic kusmamistm o yazdigm gun kustm o gunden snr yine kusmadm cok sukur bilmiorm daha kusar miyim. Istahm fln iyi ama bazen yine de geride bi bulanti hissi oldugu oluyo. Benm 18 bitince baya bitmisti ben yuruyuse fln baslamistm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…