Yaa evet d dimer diye birşey aşırı ama aşırı yüksek ve crp de bu covid pozitif mi demek pcr negatif olsa da?Olabilir d dimer felan bakildiysa oradan da anlaşılıyor eğer o değeri yükseldiyse yani.. Zaten testlere güvenmeyin pozitse evet kesin pozitifdir ama negatifse kesin denmiyor.. Yalancı negatiflil diye bir şey var
Ben eldiven almadım ama iyi mi yaptım bilmiyorumSağlıkla giysin inşallah :) Kıyafet işi tamamsa abartmamışsın bence, doğduktan sonra duruma göre alırsın yine. Çıkamazsan bile evden e bebek sitesi 2 güne getriyor kargoyla. Bende sitesinden yeni doğan 7 takım, zıbın, çorap, eldiven, 5li hastane çıkışı aldım başlangıcı böyle yaptım
bende ilk bebeği eldiven kullanmadım. herşeyi hissetsin diye. öyle yüzü falanda pek çizmedi. bu bebeğimde de kullanmayı düşünmüyorum.Ben eldiven almadım ama iyi mi yaptım bilmiyorumKatıldığım bir eğitimde bir uzman bebeklerin dokunma duyusunun gelişmesinin önemli olduğunu bu nedenle eldiven takılmaması gerektiğini söyledi.
Bende eldiven takmayı düşünmüyorum sürekli, sadece ilk doğduğunda hastanede takarım. Tırnaklarını da kesersem eve geçince eldivensiz sorun olmaz :)Ben eldiven almadım ama iyi mi yaptım bilmiyorumKatıldığım bir eğitimde bir uzman bebeklerin dokunma duyusunun gelişmesinin önemli olduğunu bu nedenle eldiven takılmaması gerektiğini söyledi.
Benim oğlum eldiveni çıkardığım anda yüzüne dalardı. Hatta 2 aylıkken geceleri çıkartmaya başladım ve çığlıkla uyanıyordu. Bir bakıyordum burnu kan içinde.. o yüzden eldiveni çok önemsiyorum uyku zamanlarında. Emzirirken kucağınızdayken açabilirsiniz ama.Ben eldiven almadım ama iyi mi yaptım bilmiyorumKatıldığım bir eğitimde bir uzman bebeklerin dokunma duyusunun gelişmesinin önemli olduğunu bu nedenle eldiven takılmaması gerektiğini söyledi.
Benimde şişiyor ayak bileklerim, başlar yaniKızlar iki gündür ayak bileklerimin ve ayaklarımın normale nazaran daha sis oldugunu hissediyorum. Ödem simdiden baslar mi?
O zaman ben yine de alayım birkaç tane kenarda dursunBenim oğlum eldiveni çıkardığım anda yüzüne dalardı. Hatta 2 aylıkken geceleri çıkartmaya başladım ve çığlıkla uyanıyordu. Bir bakıyordum burnu kan içinde.. o yüzden eldiveni çok önemsiyorum uyku zamanlarında. Emzirirken kucağınızdayken açabilirsiniz ama.
Benim de öyleKızlar iki gündür ayak bileklerimin ve ayaklarımın normale nazaran daha sis oldugunu hissediyorum. Ödem simdiden baslar mi?
Evet az önce öğrendik negatif bizim, inşallah sizde anlamadan atlatırsınızAmin cnm çok sagolasin
Çok sağol cnm kendi doktoeuma ulaştım ek hiç birşey yazmıyorum kullandığın vitaminler yeterli kan sulandırıcıda kullanıyorsun dedi ekstra birşeye gerek yok dinlen bol sıvı la dedi
Amin çok sağol cnm insallah
Sonuç çıktımı çok sağolun size de geçmiş olsun
Biz ilk kez yakalaniyoruz nasıl ayırt ediliyor falan diye düşünürdüm gelince gerçekten kendini belli ediyormuş Allah tüm hamilelere yardım etsin bütün darda zorda olanlara insallah
Evet kullanıyorum hem hap hem iğne doktor yeterli şuan dedi baska bir takviyeye gerek yok dedi
Çok sağol cnm. Ulaştım doktoruma ekstra bir ilaç vermedi dinlenip sıvı almamı söyledi
Çok geçmiş olsun havalar çok sıcak gerçekten, Allah güç kuvvet versinGeçmiş olsun canım bende pozitif çıktım hemde deltaateş vücut ağrısı vardı bugün hafif öksürük başladı. Havada inadına sıcak ateş düşürmek ne mümkün bu sıcakta
Benimde yüksek çıkmıştı dimer crp ve pozitif geldi sonucum sizin nasıl negatif oldu acaba olmadı tekrar baktırın mutlakaYaa evet d dimer diye birşey aşırı ama aşırı yüksek ve crp de bu covid pozitif mi demek pcr negatif olsa da?
Ben de öyle düşünüyorum .Yenidoğan bebeklerin tırnakları çok çabuk uzuyor . Kessek bile yüzü cizik içinde kalabiliyor birden .Ben kızımda hep kullandım ama sık sık çıkartıp hava almasını sagliyordum.Benim oğlum eldiveni çıkardığım anda yüzüne dalardı. Hatta 2 aylıkken geceleri çıkartmaya başladım ve çığlıkla uyanıyordu. Bir bakıyordum burnu kan içinde.. o yüzden eldiveni çok önemsiyorum uyku zamanlarında. Emzirirken kucağınızdayken açabilirsiniz ama.
Evet canım o değer covid de yükseliyor belirleyici özelliği.. Kan pıhtılasmasina bakılıyor kan sulandıricida vermislerdir.. Crp her enfeksiyon hastalikta yükselir normal gripte idrar yolu enfeksiyonu aklina ne gelirse ama d dimer daha farklı ona göre karar vermislerdir.Yaa evet d dimer diye birşey aşırı ama aşırı yüksek ve crp de bu covid pozitif mi demek pcr negatif olsa da?
Senin de iyi olmana sevindim canımİyi olmana sevindim, yeni işin hayırlı olsun, vakitte daha hızlı geçer çalışınca, benimde bitti gibi ama tiksinme çok var
Ben daha başlamadım sayılır, bu ay kendimize yatak aldım maaş gittiSenin de iyi olmana sevindim canımtiksinme evet bende de oluyor ama tost peynir birkaç sebze ve meyve dışında pek birşey yiyemiyorum. Halen o ağzımdaki tahta yutmuş gibi hissiyat devam ediyor Biz bebek için biraz alışveriş yaptık, çoğu bitti sayılır, sen ne durumdasın
Benimde aynı sıkıntım var kusarken bulantilariniz hala geçmedi mi 12 16 derken en azından 20. Haftayı umut ediyordum ama çok kötüyüm bugün yine kusmaya başladım anlayamıyorum neden bu kadar surduAh cok zor allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah biz de sizin haftanizi goruruz
Benim derdim de kusarken kacirmakdun yeni tuvaletimi yapmstm 1 saniye sonra kustm ama okdr siddetli oguruyorm ki mesane bos olsa bile bi damla bi yerlerden buluyo umarm o haftalarda kusmam yoksa yandim
Benim gecti sayilir ama bi anda bicak gbi kesmiyo azala azala bitio 10 gun fln hic kusmamistm o yazdigm gun kustm o gunden snr yine kusmadm cok sukur bilmiorm daha kusar miyim. Istahm fln iyi ama bazen yine de geride bi bulanti hissi oldugu oluyo. Benm 18 bitince baya bitmisti ben yuruyuse fln baslamistmBenimde aynı sıkıntım var kusarken bulantilariniz hala geçmedi mi 12 16 derken en azından 20. Haftayı umut ediyordum ama çok kötüyüm bugün yine kusmaya başladım anlayamıyorum neden bu kadar surdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?