2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Biontech 2. Dozdan snr yan etki olarak ates eklem agrisi fln olan cok duydm arkadaslarimin coguna oldu dayim 2 gun ise gelememisti ama benm esime bisey olmadi mesela. Bence esine asidan yan etki olmus corona olmamistir

Biontech 2. Dozdan snr yan etki olarak ates eklem agrisi fln olan cok duydm arkadaslarimin coguna oldu dayim 2 gun ise gelememisti ama benm esime bisey olmadi mesela. Bence esine asidan yan etki olmus corona olmamistir
Ama 2.doz aşının üstünden 1 ay geçti. 1 ay sonra yan etki görülür mü? İlk 2.günde görmüştüm yan etki ama bu kadar zaman sonrw bilemedim

Yaaa buna cok uzulenlerden biride ben olabilirim burda bi iki uere girdim dogru duzgun begenemedim bisey
Buradaki fiyatlara baktim trendyolda da ayni sekilde 2 ye katlamış
Sepetimdekiler alış aşamasına gelince nedense bende 2 ye katlandı
Hayırlısı nasibimizde yokmus

Olabilir d dimer felan bakildiysa oradan da anlaşılıyor eğer o değeri yükseldiyse yani.. Zaten testlere güvenmeyin pozitse evet kesin pozitifdir ama negatifse kesin denmiyor.. Yalancı negatiflil diye bir şey var

Mrb.. rica etsem banada bakarmısın ben bulamadım da doğum tarihim; 10.07.2993 son adet tarihim; 28 Nisan 2021 bakarsan çok sewinirim canm yaa
Ha ha ha nerden buldun o kadar eski mesajı
Cin takvimi bakmayı bilemediysen
Cin Takvimi hesaplama yazarsanda çıkar canım
Bende bunda da tuttu
Rus takvimi filan hikaye
Baktım kız görünüyor
Allah bilir tabi
Sağlıcakla kucağına al ins

Yok ya aslında çok baktım çok araştırdım bazı yerlerde kız diye çıkıyor bazılarında erkek nerden bilim kafam karıştı işte msjda bakınırken denk qeldim sorayım dedim öle tabi Rabbim en iyisini bilir Allah razı olsn qüzel duan için bu arada kendi doqun tarihimi 1993 olacaktı bu arada

Tamam tamam 93 e gore baktım canım
İnsan merak ediyor tabi haklısın
Bende yeni öğrendim bir hafta önce
Sağlıcakla gelsin bebislerimiz ins

Kızlar iki gündür ayak bileklerimin ve ayaklarımın normale nazaran daha sis oldugunu hissediyorum. Ödem simdiden baslar mi?

Amin canm inşALLAH, rabbim bi sancıdan kurtarsn seni inşALLAH senin kaç haftalık olduki cinsiyeti ne ben 17 haftalık qittim oturuyor dedi qöremedi yani doktorm anlayacaqın

Amin canm inşALLAH, rabbim bi sancıdan kurtarsn seni inşALLAH senin kaç haftalık olduki cinsiyeti ne ben 17 haftalık qittim oturuyor dedi qöremedi yani doktorm anlayacaqın
17+5 te öğrendim
Erkek dedi bikac kez. Baktı
Benimki o kadar kıpır kıpırdıki
Ultrason esnasında tek kale mac yapıyodu sipa sanki
Bi düzgün durmadı suratını görelim
Amin ins hepimize cok kolay dogumlar versin Allah

Tamam tamam 93 e gore baktım canım
İnsan merak ediyor tabi haklısın
Bende yeni öğrendim bir hafta önce
Sağlıcakla gelsin bebislerimiz ins

Rabbim biran önce saqlıkla kucaqına almayıda nasip etsin inşALLAH canm

Moralinizi yüksek tutun insallah hafif atlatırsınız evham yapmayın lütfen kendimizi bu virüs yüzünden yeterince tüketiyoruz zaten elde olmadan...

Geçmiş olsun canım bende pozitif çıktım hemde delta ateş vücut ağrısı vardı bugün hafif öksürük başladı. Havada inadına sıcak ateş düşürmek ne mümkün bu sıcakta

Ikinize de cok gecmis olsn stres yapmayin lutfen stres bagisikligi daha da dusuruyor normal bi hastalik gibi dusunmeye calisin allah sifa versin

Çok çok çok geçmiş olsun kızlar ins hafif şekilde atlatırsın

Birumuttur yasamak A Afra00 cok gecmis olsun kızlar
Cok hafif atlatırsınız ins
Çok sağolun kızlar eşim dha rahat ama ben ona göre kötüyüm grip nezle gibiyim nefes almam zor tıkanıklık var gene buna şükür bu sekildeyim daha da ilerlemezde böyle bitiririm inşallah

Ama 2.doz aşının üstünden 1 ay geçti. 1 ay sonra yan etki görülür mü? İlk 2.günde görmüştüm yan etki ama bu kadar zaman sonrw bilemedim
Aa 1 ay mi gecti cnm ozur dilerm ben sandm esin 1 ay once asiyi oldugunda bu belirtiler oldu. 1 ay snr yan etki duymadm tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…