- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Biontech 2. Dozdan snr yan etki olarak ates eklem agrisi fln olan cok duydm arkadaslarimin coguna oldu dayim 2 gun ise gelememisti ama benm esime bisey olmadi mesela. Bence esine asidan yan etki olmus corona olmamistirKızlar benim 2.dozun üstünden 2 gün geçti bir yan etkim yok. Ama 1 ay önce 2 dozunu tamamlamış olan eşimde 2 gün düşmeyen ateş ve öksürük oldu. 3 ayrı doktora gittik, ilki pcr yaptırmasını söyledi negatif çıktı. Diğer 2 doktor da covid olduğunu söyledi pcr negatif olsa da. Ama pozitif olmadığından kimseye karantina verilmedi. Test negatif olup aslında covid olmak nedir, Böyle birşey oluyor muydu ya? Ciğer filmi de temiz çıktı ama değerleri crp falan fırlamış. Yalnız çift doz aşıya rağmen böyle geçirdiyse aşısız olsaydı mahvolurmuş koca adam eridi 3 gün önümde resmen. Bende henüz bir belirti vs yok benim de covid aşılarım tam ama 2.dozu yeni oldum.
Ama 2.doz aşının üstünden 1 ay geçti. 1 ay sonra yan etki görülür mü? İlk 2.günde görmüştüm yan etki ama bu kadar zaman sonrw bilemedimBiontech 2. Dozdan snr yan etki olarak ates eklem agrisi fln olan cok duydm arkadaslarimin coguna oldu dayim 2 gun ise gelememisti ama benm esime bisey olmadi mesela. Bence esine asidan yan etki olmus corona olmamistir
Yaaa buna cok uzulenlerden biride ben olabilirimKızlar Next den alısverıs yapmayı dusunen arkadaslar kötü bir habeerım var şimdi tekrar bakayım dedim siteye 140 liraya aldıgım 5 li tulum setleri 340 liralara çıkmış fahiş bir artış olmuş ne yazık ki...Kuru mu yenı guncelledıler noldu anlayamadım...
5 kisiye baktım
4 ü tuttu
Olabilir d dimer felan bakildiysa oradan da anlaşılıyor eğer o değeri yükseldiyse yani.. Zaten testlere güvenmeyin pozitse evet kesin pozitifdir ama negatifse kesin denmiyor.. Yalancı negatiflil diye bir şey varKızlar benim 2.dozun üstünden 2 gün geçti bir yan etkim yok. Ama 1 ay önce 2 dozunu tamamlamış olan eşimde 2 gün düşmeyen ateş ve öksürük oldu. 3 ayrı doktora gittik, ilki pcr yaptırmasını söyledi negatif çıktı. Diğer 2 doktor da covid olduğunu söyledi pcr negatif olsa da. Ama pozitif olmadığından kimseye karantina verilmedi. Test negatif olup aslında covid olmak nedir, Böyle birşey oluyor muydu ya? Ciğer filmi de temiz çıktı ama değerleri crp falan fırlamış. Yalnız çift doz aşıya rağmen böyle geçirdiyse aşısız olsaydı mahvolurmuş koca adam eridi 3 gün önümde resmen. Bende henüz bir belirti vs yok benim de covid aşılarım tam ama 2.dozu yeni oldum.
Mrb.. rica etsem banada bakarmısın ben bulamadım da5 kisiye baktım
4 ü tuttu
10.07.1993
Ha ha ha nerden buldun o kadar eski mesajıMrb.. rica etsem banada bakarmısın ben bulamadım dadoğum tarihim; 10.07.2993 son adet tarihim; 28 Nisan 2021 bakarsan çok sewinirim canm yaa
Yok ya aslında çok baktım çok araştırdım bazı yerlerde kız diye çıkıyor bazılarında erkek nerden bilim kafam karıştı işteHa ha ha nerden buldun o kadar eski mesajı
Cin takvimi bakmayı bilemediysen
Cin Takvimi hesaplama yazarsanda çıkar canım
Bende bunda da tuttu
Rus takvimi filan hikaye
Baktım kız görünüyor
Allah bilir tabi
Sağlıcakla kucağına al ins
Tamam tamam 93 e gore baktım canımYok ya aslında çok baktım çok araştırdım bazı yerlerde kız diye çıkıyor bazılarında erkek nerden bilim kafam karıştı iştemsjda bakınırken denk qeldim sorayım dedim öle tabi Rabbim en iyisini bilir Allah razı olsn qüzel duan için bu arada kendi doqun tarihimi 1993 olacaktı bu arada
Tamam tamam 93 e gore baktım canım
İnsan merak ediyor tabi haklısın
Bende yeni öğrendim bir hafta önce
Sağlıcakla gelsin bebislerimiz
Ben hamileliklerde aşırı ödem tutuyorumKızlar iki gündür ayak bileklerimin ve ayaklarımın normale nazaran daha sis oldugunu hissediyorum. Ödem simdiden baslar mi?
17+5 te öğrendimAmin canm inşALLAH, rabbim bi sancıdan kurtarsn seni inşALLAHsenin kaç haftalık olduki cinsiyeti ne ben 17 haftalık qittim oturuyor dedi qöremedi yani doktorm anlayacaqın
Tamam tamam 93 e gore baktım canım
İnsan merak ediyor tabi haklısın
Bende yeni öğrendim bir hafta önce
Sağlıcakla gelsin bebislerimiz ins
17+5 te öğrendim
Erkek dedi bikac kez. Baktı
Benimki o kadar kıpır kıpırdıki
Ultrason esnasında tek kale mac yapıyodu sipa sanki
Bi düzgün durmadı suratını görelim
Amin ins hepimize cok kolay dogumlar versin Alr
Rabbim biran önce saqlıkla kucaqına almayıda nasip etsin inşALLAH canm17+5 te öğrendim
Erkek dedi bikac kez. Baktı
Benimki o kadar kıpır kıpırdıki
Ultrason esnasında tek kale mac yapıyodu sipa sanki
Bi düzgün durmadı suratını görelim
Amin ins hepimize cok kolay dogumlar versin Allah
Moralinizi yüksek tutun insallah hafif atlatırsınız evham yapmayın lütfen kendimizi bu virüs yüzünden yeterince tüketiyoruz zaten elde olmadan...
Geçmiş olsun canım bende pozitif çıktım hemde deltaateş vücut ağrısı vardı bugün hafif öksürük başladı. Havada inadına sıcak ateş düşürmek ne mümkün bu sıcakta
Birumuttur yasamak çok geçmiş olsun canım.
Burada bile kaç tane duydum, Allah bilir Türkiye geneli nasıldır..
Cuma akşamı ilk doz aşımı oldum bende, geç kaldığımı düşünüyorum açıkçası..
Ikinize de cok gecmis olsn stres yapmayin lutfen stres bagisikligi daha da dusuruyor normal bi hastalik gibi dusunmeye calisin allah sifa versin
gecmis olsun cnm kalbini bozma. Artik hastaligi iyice tanidilar, hamile oldugun icin muhtemelen ilac vermeden vitamin ve bol dinlenme ile atlatacaksin. hepimiz yakalanicaz gibi bir his var icimde, benim kizim okula basladigi an korunamicaz.. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canım insallah hafif atlatırsın. Kan sulandırıcı da kullanıyorsun insallah pıhtılaşma problemi olmaz diye düşünüyorum. D vitamini başlamış miydin? D vitamini duzeyi iyi olunca daha hafif atlatılıyormus diye biliyorum
Çok çok çok geçmiş olsun kızlar ins hafif şekilde atlatırsın
Çok sağolun kızlar eşim dha rahat ama ben ona göre kötüyüm grip nezle gibiyim nefes almam zor tıkanıklık var gene buna şükür bu sekildeyim daha da ilerlemezde böyle bitiririm inşallah
Bu ara tuzlu aycekirdegi yiyorum her aksam. O mu sebep oldu acabaBen hamileliklerde aşırı ödem tutuyorum
Malesef bende oluyor sicak gunler suyu az tükettiğimde
Ve tuza dikkat etmek gerekiyor
Aa 1 ay mi gecti cnm ozur dilerm ben sandm esin 1 ay once asiyi oldugunda bu belirtiler oldu. 1 ay snr yan etki duymadm tabiAma 2.doz aşının üstünden 1 ay geçti. 1 ay sonra yan etki görülür mü? İlk 2.günde görmüştüm yan etki ama bu kadar zaman sonrw bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?