Iki günden 18 bitecek benimde yuruyus benim riskim vardi hala ilac kullanıyorum o yüzden yapamıyorum yapsam eminim ki açık hava çok iyi gelecek bana ama olmuyor benim hala kriz gibi geliyor bulantı bazen kusmasam da bir haftadır kusmuyordum ne güzel artık hiç kimseye iyiyim demiyorum ben ne zaman kime iyiyim desem ertesi gün surunuyorum gun boyu bulantidan iştahım hiç yok cok sıkıldım yediklerim hep sınırlı şeyler zatenBenim gecti sayilir ama bi anda bicak gbi kesmiyo azala azala bitio 10 gun fln hic kusmamistm o yazdigm gun kustm o gunden snr yine kusmadm cok sukur bilmiorm daha kusar miyim. Istahm fln iyi ama bazen yine de geride bi bulanti hissi oldugu oluyo. Benm 18 bitince baya bitmisti ben yuruyuse fln baslamistm
Benim oluyor. Özellikle aşağıda toplandığında çok hissediyorum. Oturup dinleniyorum hemen.Kızlar sizin bebeklerde arada bi yere toplanıp karınınızın gerildiği oluyormu saniyelik sonra yer değiştiriyor 20+1 haftalığım
Ben tam hissedemiyorm sanirim. Bu toplanma olayini hele hiç anlamadim bi kaç kisi daha yazmisti. Doktora da sordum bebek nerde duruyor diye yeri belliydi. Yer degistiriyorlar mi bu haftalarda bebekler bilen var mi? Yani kafasi soldayken baska zaman sağ tarafta olabiliyor mu?Kızlar sizin bebeklerde arada bi yere toplanıp karınınızın gerildiği oluyormu saniyelik sonra yer değiştiriyor 20+1 haftalığım
Benimki değiştiriyor Bi sağda Bi solda bende Bi kaç gündür net hissediyorum bazen hiç tık yok yakında sizinki de belli eder kendiniBen tam hissedemiyorm sanirim. Bu toplanma olayini hele hiç anlamadim bi kaç kisi daha yazmisti. Doktora da sordum bebek nerde duruyor diye yeri belliydi. Yer degistiriyorlar mi bu haftalarda bebekler bilen var mi? Yani kafasi soldayken baska zaman sağ tarafta olabiliyor mu?
Bende hemen sağa sola dönüyorum hemen yer değiştiriyor demekki normal bir durumBenim oluyor. Özellikle aşağıda toplandığında çok hissediyorum. Oturup dinleniyorum hemen.
Ya ben de ayni senin gibiydim hatta burda bile yazmistm buraya ne zaman iyiym bikac gundur kusmadm yazsam ertesi gun pert oluyodm dedigim gibi cnm bi anda kesilmio demek sen de bi gun iyisin bi gun kotusun yakinda 1 hafta boyunca iyi olursn derken 2 hafta insallah zaten insan 1 hafta 10 gun iyi olunca unutuyo kotu gunlerini.Iki günden 18 bitecek benimde yuruyus benim riskim vardi hala ilac kullanıyorum o yüzden yapamıyorum yapsam eminim ki açık hava çok iyi gelecek bana ama olmuyor benim hala kriz gibi geliyor bulantı bazen kusmasam da bir haftadır kusmuyordum ne güzel artık hiç kimseye iyiyim demiyorum ben ne zaman kime iyiyim desem ertesi gün surunuyorum gun boyu bulantidan iştahım hiç yok cok sıkıldım yediklerim hep sınırlı şeyler zaten
Yok kan sulandırıcı vermediler ve bacakları ağrıyor korkuyorum ondan ötürüEvet canım o değer covid de yükseliyor belirleyici özelliği.. Kan pıhtılasmasina bakılıyor kan sulandıricida vermislerdir.. Crp her enfeksiyon hastalikta yükselir normal gripte idrar yolu enfeksiyonu aklina ne gelirse ama d dimer daha farklı ona göre karar vermislerdir.
Testin negatifligi önemli değil esinde belirtilerde varmış zaten
Insallah geçer bir an önce canim cok teşekkür ederim cevabın için insan zaman koyunca geçmedikçe daha da modu düşüyor bazen toparlayamıyorum cok iyi geldi böyle böyle geçecek demek kiYa ben de ayni senin gibiydim hatta burda bile yazmistm buraya ne zaman iyiym bikac gundur kusmadm yazsam ertesi gun pert oluyodm dedigim gibi cnm bi anda kesilmio demek sen de bi gun iyisin bi gun kotusun yakinda 1 hafta boyunca iyi olursn derken 2 hafta insallah zaten insan 1 hafta 10 gun iyi olunca unutuyo kotu gunlerini.
Benim aksam saatlerinde özellikle karnım kütük gibi oluyor. Saat yönünde dogru karnıma masaj yaptığımda sanki rahatlıyor minnak, doğal olarak ben de:) ama sırt üstü yatarken özellikle baya baya hissediyorum çok tuhaf bi his ya karnımın içinde bir kütle var sanki. Zaman zaman ağırlaşıyo tarifi yok:)Kızlar sizin bebeklerde arada bi yere toplanıp karınınızın gerildiği oluyormu saniyelik sonra yer değiştiriyor 20+1 haftalığım
Benim bu ust uste 2. Hamilelik oldugu icin bunda daha tecrubeliydm hic gecsin gecsin diye beklemedm 14den snr azalirsa ne ala diodm cnk ilkinden tecrubeliydim. Ilkinde kimisi 12de biter diodu gun sayiyodm bitmeyince daha demoralize oluyodm snr dr 14den snr genelde gecer dedi yine gecmedi insan o sekilde daha kotu oluyo tavsiyem fazla ona odakli yasama kusmaya onlem olarak yaninda mesela poset fln tasi ya da kotu olmani engelleyecek seyler yapmaya calis ama ona odaklanma hele evdeysen cikamiyosan insan daha cok kafasina takiyo hakkaten ama bi mesgale bulup kafayi bulantidan uzaklastirmak lazim. Ben bu sene min. 4 ay boyle giderim belki9 ay bile giderm dye sartladm kendimi is de yogundu, arabamda posetle gttm geldm cok kusup bi de su icemez olursam hic direnmeyip direk seruma gttm ama hic of bitmedi biktm fln diye dusunmemeye calistm inan kendimi tutmayip evde yere kustugm bile oldu umrumda olmadi esya benm kusmuk benm temizleyen de benim nihayetnde:) rahat olunca daha rahat gecio zaman. Allah yardimcin olsun onemli olan bebisler saglikli olsnInsallah geçer bir an önce canim cok teşekkür ederim cevabın için insan zaman koyunca geçmedikçe daha da modu düşüyor bazen toparlayamıyorum cok iyi geldi böyle böyle geçecek demek ki
Buda benim ikinci hamileliğim aksi gibi ilkinde bu kadar sürmemişti ki o zaman çok poşet taşıdım her yere bunda bulduğum yere kusarım poşet daha da bulandırıyor midemi diye hiç almadım yanıma cok şükür his denk gelmedi ama elimde sürekli leblebi ağzıma atıyorum ilkinde cok yoğundu cabuk bitti 3 güne bir seruma giderdim bunda 9 10 11 haftalar kötüydü azaldı ama gerçekten şu arka fonda sürekli oluyor ya dayanamıyorum geçen hafta kuzenlerim arkadaşlarım şehir dışından gelmişlerdi hep onlarla takıldım disarida ama berbat oldum disarida yemek yedikçe ben kendi yaptığım ve bir kaç çeşit harici yiyince de kötü oluyorum galiba hiç etki etmedi bu defa disarida olmak yazık sürekli bana yemek aradıkBenim bu ust uste 2. Hamilelik oldugu icin bunda daha tecrubeliydm hic gecsin gecsin diye beklemedm 14den snr azalirsa ne ala diodm cnk ilkinden tecrubeliydim. Ilkinde kimisi 12de biter diodu gun sayiyodm bitmeyince daha demoralize oluyodm snr dr 14den snr genelde gecer dedi yine gecmedi insan o sekilde daha kotu oluyo tavsiyem fazla ona odakli yasama kusmaya onlem olarak yaninda mesela poset fln tasi ya da kotu olmani engelleyecek seyler yapmaya calis ama ona odaklanma hele evdeysen cikamiyosan insan daha cok kafasina takiyo hakkaten ama bi mesgale bulup kafayi bulantidan uzaklastirmak lazim. Ben bu sene min. 4 ay boyle giderim belki9 ay bile giderm dye sartladm kendimi is de yogundu, arabamda posetle gttm geldm cok kusup bi de su icemez olursam hic direnmeyip direk seruma gttm ama hic of bitmedi biktm fln diye dusunmemeye calistm inan kendimi tutmayip evde yere kustugm bile oldu umrumda olmadi esya benm kusmuk benm temizleyen de benim nihayetnde:) rahat olunca daha rahat gecio zaman. Allah yardimcin olsun onemli olan bebisler saglikli olsn
Buda benim ikinci hamileliğim aksi gibi ilkinde bu kadar sürmemişti ki o zaman çok poşet taşıdım her yere bunda bulduğum yere kusarım poşet daha da bulandırıyor midemi diye hiç almadım yanıma cok şükür his denk gelmedi ama elimde sürekli leblebi ağzıma atıyorum ilkinde cok yoğundu cabuk bitti 3 güne bir seruma giderdim bunda 9 10 11 haftalar kötüydü azaldı ama gerçekten şu arka fonda sürekli oluyor ya dayanamıyorum geçen hafta kuzenlerim arkadaşlarım şehir dışından gelmişlerdi hep onlarla takıldım disarida ama berbat oldum disarida yemek yedikçe ben kendi yaptığım ve bir kaç çeşit harici yiyince de kötü oluyorum galiba hiç etki etmedi bu defa disarida olmak yazık sürekli bana yemek aradık
Sizi hatırlıyorum sizinde coktu bulantiniz kesin bende yine böyle olurum diyordum 6 haftalikken falan oldum gerçekten de inşallah doğuma kadar sürmez tek duam o mide kaynaması falan bir nebze ama göbeğim kocaman oldu hala oguruyorum herkes daha mi geçmedi diyorBen de yiyemiyorum hicbir sey. Ne kadar Zor. Bu kadar surecegini asla tahmin etmezdim
Ay bana da disardakiler daha iyi geliyodu ya evdeki sulu tencere yemekleri hala cok iyi gelmio bana hep hamburger sandvic fln yiyesm var ama okdr bulantiya kusmaya rekor kilo aldgm icin bisey yemiyormBuda benim ikinci hamileliğim aksi gibi ilkinde bu kadar sürmemişti ki o zaman çok poşet taşıdım her yere bunda bulduğum yere kusarım poşet daha da bulandırıyor midemi diye hiç almadım yanıma cok şükür his denk gelmedi ama elimde sürekli leblebi ağzıma atıyorum ilkinde cok yoğundu cabuk bitti 3 güne bir seruma giderdim bunda 9 10 11 haftalar kötüydü azaldı ama gerçekten şu arka fonda sürekli oluyor ya dayanamıyorum geçen hafta kuzenlerim arkadaşlarım şehir dışından gelmişlerdi hep onlarla takıldım disarida ama berbat oldum disarida yemek yedikçe ben kendi yaptığım ve bir kaç çeşit harici yiyince de kötü oluyorum galiba hiç etki etmedi bu defa disarida olmak yazık sürekli bana yemek aradık
Bende aynı durumdayim kilo konusunda 4 kilo görünüyor ama hamile kaldigimda tartilmamistim daha mi fazla diye korkmuyor değilim makarna patates sadece yediklerim hamburgerden kofteden o kadar tiksindim ki asla yiyemeyecek gibiyim ilk başladığında Hamburger yemiştim o yüzden galibaAy bana da disardakiler daha iyi geliyodu ya evdeki sulu tencere yemekleri hala cok iyi gelmio bana hep hamburger sandvic fln yiyesm var ama okdr bulantiya kusmaya rekor kilo aldgm icin bisey yemiyorm
Benim ilk hamileligimde asla bu kadar uzun ve siddetli olmamisti. Bu kez bitmedi tukenmedi. Isyan etmiyorum ama Allah biliyor hic keyfini suremiyorum hamileligimin. Insallah hepimiz en kisa zamanda duzeliriz.Sizi hatırlıyorum sizinde coktu bulantiniz kesin bende yine böyle olurum diyordum 6 haftalikken falan oldum gerçekten de inşallah doğuma kadar sürmez tek duam o mide kaynaması falan bir nebze ama göbeğim kocaman oldu hala oguruyorum herkes daha mi geçmedi diyor
Ben de olacagım mecburen ama ayrıntılı ultrason dan sonra planlıyorum ınsallah iyiki yaptırmısız deriz canımKizlar yarina asi randevusu aldim hala icim rahat degil ama artik mecburum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?