Benim ilk hamileligimde asla bu kadar uzun ve siddetli olmamisti. Bu kez bitmedi tukenmedi. Isyan etmiyorum ama Allah biliyor hic keyfini suremiyorum hamileligimin. Insallah hepimiz en kisa zamanda duzeliriz.
Aynen bende o durumdayim Allah bu günleri aratmasın ama çok zorlanıyorum ilkine nazaran cinsiyetleri farklı mı peki sizinkinin onunla alakalı mı benim ikisi de aynı cinsiyet ama bulantilari cok farklı
Aynen bende o durumdayim Allah bu günleri aratmasın ama çok zorlanıyorum ilkine nazaran cinsiyetleri farklı mı peki sizinkinin onunla alakalı mı benim ikisi de aynı cinsiyet ama bulantilari cok farklı
Benim de ayni. ikisi de kiz ama bunda cok zorlandim. Ilk.kizim da 1 -1.5 ay sure bitti Hemen normale donmustum. Tatillere gittim, her seyi yedim. Ne bileyim. Hayirlisi
Amin amin. Kizimin okulu acilmadan ilk dozu almis olayim diye. Az once FDA'in resmi web sayfasindan okudum hala gebelerle ilgili yeterli calisma yok diyor. Doktorunuzla karar verin yaziyor. Gel de evham yapma Musibet hastalik mahfetti hepimizi.
Bugün arkadaşımın bebeği öldü cok üzgünüm moralim sıfır doğuma 2hafta kalmıştı gripti ilaç almış doktorun yazdıği grip için zehirlenmiş bebek içerde ilaçlarada güvenemez oldum iyice pinpiriklendim Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor sizlerde her ilacı almayın dıkkat edin arkadaşlar doktorlar bazen herşeyi bilemeyebilir onlarda insan sonuçta .
ah çok üzüldüm Allah korusun böyle doktorlardan... hangi ilacı kullanmış acaba, gebelere de kolay kolay grip ilacı vermiyorlar belki de alerjik miydi bünyesi, kaldırması çok zor bir acı rabbim yardımcısı olsun
Günaydın kızlar kaç kilo aldınız ben birden almaya başladım böyle gidersem çok korkuyorum doğuma kadar ne olucak böyle. Son iki haftada 2 buçuk kilo almışım
Aslında şöyle oldu. Cumartesi kanamam oldu ve apar topar hastaneye yattım. Kadın doğum doktoruma söyledm pazartesi günü böyle böyle eklem ağrım var diye çünkü uyutmuyodu artık. Oda test istemiş hastanedeyken. Üstüne testm pozitif geldi. Enfeksiyondan kanaman oldu muhtemelen dedi.
Çoğaldı evet. Boğaz ağrım arttı. Eklem ağrım arttı. Sonra koku gitti mesela ve hala yok
Günaydın kızlar kaç kilo aldınız ben birden almaya başladım böyle gidersem çok korkuyorum doğuma kadar ne olucak böyle. Son iki haftada 2 buçuk kilo almışım
Marka nasıl bilmiyorum ama tesadufen gördüm bu markayı cok cici seyler gorunuyor. Bu markanın kalitesini bilen var mi? Kız bebisler icin boyle birsey dusunulebilir bence cok tatlı fikir olsun RROSEE34
Yok şükür rabbim bidaha yaşatmaz inşallah teşekkür ederim. İnşallah sende sadece üşütmüşsündür
Sağol canım bütün hastalara rabbim şifa versin. Şimdi bilemiyorum gerçekten çok kararsızım. Antikor oluştu diye düşünüyorum zaten 1 ay olamıyorum covid geçirdiğim için. Tetanozlarımı olmadım daha. Sen olmuşmuydun aşı?
bankacı yazmışsınız ama çalışıyor musunuz bilmiyorum eğer evdeyseniz ben olsam olmazdım antikor oluşmuştur nasılsa atlattığınız için. ben çalışıyorum oldum iki doz aşımı. yine de korka korka gidiyorum işe. 24. haftadan sonra evden çalışma hakkınız var bankacıysanız eğer
İyi akşamlar kızlar ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim liste yapıyorum da sizce bebek bakım seti olarak hangi markayı önerirsiniz tırnak seyleri olsun şampuan olsun bir sürü marka farklı fiyatlar kafam çok karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim
şampuan kesinlikle minoris organik yenidoğan köpük şampuan, fiyat pahalı diye tereddüt etmeyin çünkü dalinden unibabyden cok cok daha uzun dayandığı için daha bile ucuza geliyor. yine ondan kullanacağım. bir kutu şampuan 8 ay falan dayanmıştı şaka gibi. bebek bakım seti tarak falan almadım ben, ihtiyaç duymadım, tırnak makası aldım e bebekten babyjem o kadar. bunda da almayacağım.
Kızlar lohusa takımı olarak nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz? Alt üst takım mı elbise mi daha kullanışlı olur. Tecrübeli anneler sizler ne kullanmıştınız
elbise daha kullanışlı oluyor hastane için ilk günler için, kanama oluyor pantolonlu takım zor olur. evde giymiştim ben pantolonluları, hastanede elbise giydim hep
Merhaba fotoğraf içi nasıl oluyor, hastanenin kadrosundan mı, sibhastanede mi çekildiniz doğum olur olmaz, saçma sapan sorular soruyorum eminim, ilk olunca bir de çevrede yeni doğum yapan olmayınca böyle oluyor
ben koronanın ilk zamanlarında doğum yapmıştım fotoğrafçıyla anlaşmıştım ama ameliyata almadılar eşimi bile almadılar çok üzülmüştüm. artık alıyorlardır her konuda açıldık saçıldık ben doğum esnası için tutmayacağım, yenidoğan çekimine götürücem 10 günlükken. çünkü doğum sonrası süslenip püslenecek giyinip kuşanacak pek halim yoktu benim. hatta dedim iyi olmuş fotocunun iptal olduğu. ama tabi saçını bile yaptıranlar var doğum sonrası. enerji meselesi
Aşı olmadım malesef ki kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum ev yoğurdu tüketiyoruz kefir aldiralim hemen çok teşekkür ederim doktoruma hala ulasamadim
çok geçmiş olsun ne kadar çok duyuyoruz gebelerde artık ya umarım sorunsuz atlatırsınız sen de bebişin de, beslenme çok önemli bence her şeyden bol bol ye enerjin düşmesin
Geçmiş olsun canım bende pozitif çıktım hemde delta ateş vücut ağrısı vardı bugün hafif öksürük başladı. Havada inadına sıcak ateş düşürmek ne mümkün bu sıcakta
Kızlar Next den alısverıs yapmayı dusunen arkadaslar kötü bir habeerım var şimdi tekrar bakayım dedim siteye 140 liraya aldıgım 5 li tulum setleri 340 liralara çıkmış fahiş bir artış olmuş ne yazık ki...Kuru mu yenı guncelledıler noldu anlayamadım...