2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar benm bi bilgim yok bu next hakkında. Ürünleri çok mu kaliteli? Ne kadar sürede geliyor? Yurtdışı firmasını mı?
Bende burada keşfettim bir arkadaş söylemişti ama kim olduğunu unuttum ürünleri çok kaliteli dediler alan kişiler bide benim en çok desenleri hoşuma gitti. Türkiye de pek bulamayacağin modeller var .

Detayliya gitmem lazımdı bu hafta bebişimi bir ayı geçti görmedim normal kontrolüm vardı bu korona maf etti beni bı an önce bitse de yavru mu görmeye gtsem

Kızlar ayrıntılı ultrasona girdim bağırsakta parlaklık gördü çok hafif, diğer herşey normalmiş ama azda olsa bu genetik rahatsızlık belirtisi olabilirmiş. Çok moralim bozuldu

Sizin aldıklarınız geldi mi?
ben aldım geldi aldıklarım, çok ama çok memnun kaldım hem kumaş kalitesi hem fiyat. artık burdan bir şey almam diye düşünüyorum. vergiye rağmen burdaki hm ile aynı fiyata geliyor. ama şuan sitede sorun varmış sanırım fiyatsal anlamda

Evet onu okudum yorumlarda. Düzelsin bir bakayım bende. Geç mi geliyo peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…