2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende sizin gibi hissediyorum hep alta vuruyor

Canim yalnız o yediğin smit ve poğaçalar da yüksek karbonhidrat içerdiğinden hızla şekerinin iniş çıkışlarlarina sebep olur
Haklısın kestim onu da ama türkiyede pek çok insan böyle karbonhidrat ağırlıklı besleniyor, ben ortalamadan hızlı kilo alıyorum. Kıramadım insulin direncini

Haklısın kestim onu da ama türkiyede pek çok insan böyle karbonhidrat ağırlıklı besleniyor, ben ortalamadan hızlı kilo alıyorum. Kıramadım insulin direncini
Canim belkide senin vücudun da hızlı kilo alıyordur . Olsun sıkma canını doğumdan sonra hepimiz vericez nasılsa

Aşı olmaya karar verdiysen bence bir an önce ol rahatla derim .Okullar başlıyor ,antikor oluşması için en az 15 gün diyor uzmanlar bunu da göz önünde bulundur naçizane.

Kızlar bana dua eder misiniz biliyorsunuz Covid oldum nefes darlığı başladı çok zorlanıyorum

Allah kolaylık versin ,çok kötü olursan filyasyon ekibini ara belki oksijen vermek gerekir zaten normalde nefes darlığı yaşıyoruz gebeliğe bağlı ,şimdi covid iki katı zorlar seni .
Aynen ya. Niye hep aşağıda anlamadım ki. Yukarı çıkması gerekmiyor muydu.

Benimde kasiktan vuruyor sonra göbek deliği hizasından vuruyor yer geniş şimdilik minnak olduğu için istediği gibi kullanıyor mekanı

Benim doktor 12 bitince ol demişti, iki dozu da tamamladım 16. Haftaya kadar. Olmaya karar verdikten sonra riske atmak istemedim. Vakalar artıyor, okullar da açılıyor.

Kızlar bana dua eder misiniz biliyorsunuz Covid oldum nefes darlığı başladı çok zorlanıyorum
Cok gecmis olsun gidin bence de ihmal etmeyin. Bir de parmaktan oksijen satürasyonunu olcen cihazlar var, bir tane internetten temin edin isterseniz. Satürasyon duserse hastaneye mutlaka gidin

Allah butun hastalara sifa versin cnm bnmde zorlaştı sanki kalbim çok hızlı atıyor çok yoruluyorum evini bol bol havalandir nefes egzersizleri yap mutlaka burundan al beşe kadar say yavaşça agzindan ver daha kötü hissedersen mutlaka doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…