Kızlar bebegi kasıkta hisseden varmı sanki bebek rahime vuruyor resmen ve karnı büyüdükçe gerginliği artan 22.haftadayım artk nefes darlıgı yaşamaya başladım . Aşiri gaz problemımız devam edıyor bısey yiyemez oldum İlk bebek olmasındanmı bu kadar zorlanıyorum
Haklısın kestim onu da ama türkiyede pek çok insan böyle karbonhidrat ağırlıklı besleniyor, ben ortalamadan hızlı kilo alıyorum. Kıramadım insulin direncini
Haklısın kestim onu da ama türkiyede pek çok insan böyle karbonhidrat ağırlıklı besleniyor, ben ortalamadan hızlı kilo alıyorum. Kıramadım insulin direncini
Canım ben de cok endişeliyim ama kızım okula gidecek etrafta artınca doktorum da kesınlıkle olmalısın dıyınce olacagım ama 6. Ay gecc mı olur acaba? 2. Doz da tamamlansın derken 7.5 ay olacak ben de hamileler ıcın kovıd son 3 ay daha tehlikelı dıyor ya uzmanlar son 3 aya girmeden mi yaptırsam dıyorumhaftaya baska perıantolojı uzmanına ve ımmunoloji uzmanına gıdıp konusacagım bu konuyu yazarım buraya ınsallah
Aşı olmaya karar verdiysen bence bir an önce ol rahatla derim .Okullar başlıyor ,antikor oluşması için en az 15 gün diyor uzmanlar bunu da göz önünde bulundur naçizane.
Allah kolaylık versin ,çok kötü olursan filyasyon ekibini ara belki oksijen vermek gerekir zaten normalde nefes darlığı yaşıyoruz gebeliğe bağlı ,şimdi covid iki katı zorlar seni .
Canım ben de cok endişeliyim ama kızım okula gidecek etrafta artınca doktorum da kesınlıkle olmalısın dıyınce olacagım ama 6. Ay gecc mı olur acaba? 2. Doz da tamamlansın derken 7.5 ay olacak ben de hamileler ıcın kovıd son 3 ay daha tehlikelı dıyor ya uzmanlar son 3 aya girmeden mi yaptırsam dıyorumhaftaya baska perıantolojı uzmanına ve ımmunoloji uzmanına gıdıp konusacagım bu konuyu yazarım buraya ınsallah
Benim doktor 12 bitince ol demişti, iki dozu da tamamladım 16. Haftaya kadar. Olmaya karar verdikten sonra riske atmak istemedim. Vakalar artıyor, okullar da açılıyor.
Cok gecmis olsun gidin bence de ihmal etmeyin. Bir de parmaktan oksijen satürasyonunu olcen cihazlar var, bir tane internetten temin edin isterseniz. Satürasyon duserse hastaneye mutlaka gidin
Allah butun hastalara sifa versin cnm bnmde zorlaştı sanki kalbim çok hızlı atıyor çok yoruluyorum evini bol bol havalandir nefes egzersizleri yap mutlaka burundan al beşe kadar say yavaşça agzindan ver daha kötü hissedersen mutlaka doktora git