- 29 Şubat 2016
- 395
- 307
- 103
- 34
Canım benim salı günü var detaylı ulturason prof dr yapıcak dedi doktorum yani yine kadın doğum doktoru yapcakmışAyrıntılı ultrason için radyoloji uzmanına mi gittiniz / randevu aldınız ya da perinatologa mi. Benim kontrol için gittiğim hastanede radyoloji uzmanı bakıyor. Ama emin d olamadım. Sizce hangisine gidilmeli ?
Ben perinatolog doktorundan randevu almıştım dün gittim memnun kaldımAyrıntılı ultrason için radyoloji uzmanına mi gittiniz / randevu aldınız ya da perinatologa mi. Benim kontrol için gittiğim hastanede radyoloji uzmanı bakıyor. Ama emin d olamadım. Sizce hangisine gidilmeli ?
ben iki sene önce iki doz olmuştum hamileliğimde, bu yüzden olmana gerek yok dedi doktorum. ama hiç olmamış olsam kesin olurdum. bir zararı yok sonuçta tereddüte mahal verecekTetanoz aşısı oldu mu herkes? Kararsız kaldım ben gerekliliği konusunda, mutlaka ol diyen de var olmasan da olur diyen de
Ayrıntılı ultrason için radyoloji uzmanına mi gittiniz / randevu aldınız ya da perinatologa mi. Benim kontrol için gittiğim hastanede radyoloji uzmanı bakıyor. Ama emin d olamadım. Sizce hangisine gidilmeli ?
Kizlar herkese günaydın .Ben de uzun uzadıya düşündükten ve 4 doktorla görüştükten sonra bugün covid aşısı olmaya karar verdim .Yalnız Sinovac mi olsam Biontech mi karar veremedim .İki doktor kesinlikle biontech olma dedi .Biontech in ikinci dozunda hastanelik olanlar ,ya da evde 3 gün yatanlar var .Ateş yapıyor .Hamilelikte zaten bağışıklık düşük sıkıntı olur mu diye korkuyorum .Hâlâ çok kararsızım .Biontech hakkında sizin doktorlarinizin fikri ne idi??
benim doktorum da olmamı tavsiye etti çünkü bebeği boğmacaya karşı da koruyomuş. Tek doz yeter dedi ama ztn türkiyede 2 doz yapıyolarmış yurtdışında tek doz yapılıyomuş söylediği kadarıyla. Onu da 27. haftadan snra dediBana 5yıl önce doktorum hastanede doğum yapacaksın, steril ortamda olacaksın, gerek yok tetanoz aşısı olmana demişti ve olmamıştım. Ancak bu mantıkta bakılınca yıllardır tarlada, dışarıda doğuran kadın yok, o halde neden binlerce kişiye hala aşı yapılıyor diye de sorgulamak lazım.
hormonlardn oluyo sanırım benim iki hamileliğimde de ilk haftalarda oldu bu haftalarda görmez oluyorum. Zaten geçen seneki hamileliğim tam koronanın başına denk gelmişti o zaman her gün rüyamda kalabalıklara girdiğimi ellerimi yıkamadan avm'de yemek yediğimi fln görürdüm kabusa gel:) Yazık psikolojimize. Bu seneki kabuslarım daha farklıydı neyse kiKızlar size birsey danısacağım hamile kaldıgımdan beri her gece nerdeyse kabus görüyprum böyle bisi yaşayan varmı acaba benim gibi ? Artık strestenmi anlamadım gitti
Ben ilk gebeliğimde radyolojiye gitmiştim. Gittiğim hastanede radyolog bakıyordu. Baya ayrıntılı incelemişti memnun kalmıştım.Ayrıntılı ultrason için radyoloji uzmanına mi gittiniz / randevu aldınız ya da perinatologa mi. Benim kontrol için gittiğim hastanede radyoloji uzmanı bakıyor. Ama emin d olamadım. Sizce hangisine gidilmeli ?
Hım öyleyse Doktordan doktora fark varmış. Ben de hicc perinatolog bulamadım burada. Mecbur radyoloji uzmanına gidicem. İnsaAlalh iyi incelerPerinatolog en iyisi .Bu işin uzmanı ama malesef ben randevu bulamadım .Bulunduğum şehirde 2 tane var .İkisi de 3 ay önceden dolmuştu .Daha sonra bir radyoloji uzmanına yaptıracaktim o da dolu idi .Ben kadın dogumcuya yaptırdım .Özel bir hastanede bir kadın dogumcu yapıyor dediler.Ultrasonu da çok iyi diye yorumlar duydum ve ona yaptırdım .İlk kizimda perinatologa gitmiştim .Bir fark göremedim .
Ay sorma vallahi cok doğru lanet olsun bu koronaya ya dedigin gibi bi yere gitmeye korkuyorum rüyalarımda sürekli koronalı görüyorum bide annem dün demezmi bizim mahallede hamile kız vefat etti ayyyy varya dahada beter oldum bütün gece kabus gördüm yahormonlardn oluyo sanırım benim iki hamileliğimde de ilk haftalarda oldu bu haftalarda görmez oluyorum. Zaten geçen seneki hamileliğim tam koronanın başına denk gelmişti o zaman her gün rüyamda kalabalıklara girdiğimi ellerimi yıkamadan avm'de yemek yediğimi fln görürdüm kabusa gel:) Yazık psikolojimize. Bu seneki kabuslarım daha farklıydı neyse ki
23 haftalık olduk kızımı hiç yukarılarda hissedemedim Allaha şükür hep kasıklarımda geziyor tekme atıyor yalnız değilmişimAslında bebeğin yeri normal göbek deliği in üstünde hep ama ayakta mı duruyor anlamıyorumhep vajinaya doğru içten tekme hissediyorum
Canım ben de kararsızdım burada da paylastım hatta ama gecen hafta kadın dogum doktorum kesınlıkle bıontech olmalısın deyince karar verdım ama takıpte oldugum immunolojı dr sınovac olmalısın dedıgın ıcın arada kaldım tekrar haftaya gideceğim. Insallah kendimiz ve bebegımız ıcın en dogru olana karar verırızKizlar herkese günaydın .Ben de uzun uzadıya düşündükten ve 4 doktorla görüştükten sonra bugün covid aşısı olmaya karar verdim .Yalnız Sinovac mi olsam Biontech mi karar veremedim .İki doktor kesinlikle biontech olma dedi .Biontech in ikinci dozunda hastanelik olanlar ,ya da evde 3 gün yatanlar var .Ateş yapıyor .Hamilelikte zaten bağışıklık düşük sıkıntı olur mu diye korkuyorum .Hâlâ çok kararsızım .Biontech hakkında sizin doktorlarinizin fikri ne idi??
Güzel haberlerini bekliyorum :)Günaydın kızlar bende bugün detaylı ultrasona gidicem dua edin bana güzel geçsin inşallah herşey yolundadır
MerhabalarKizlar herkese günaydın .Ben de uzun uzadıya düşündükten ve 4 doktorla görüştükten sonra bugün covid aşısı olmaya karar verdim .Yalnız Sinovac mi olsam Biontech mi karar veremedim .İki doktor kesinlikle biontech olma dedi .Biontech in ikinci dozunda hastanelik olanlar ,ya da evde 3 gün yatanlar var .Ateş yapıyor .Hamilelikte zaten bağışıklık düşük sıkıntı olur mu diye korkuyorum .Hâlâ çok kararsızım .Biontech hakkında sizin doktorlarinizin fikri ne idi??
ben de biontech oldm, ikinci dozda 3 gün ateşlenip evde yatsam bile korona olmaktan iyidir diye düşündüm. Sinovac fazla korumuyor deniyor özellikle bu yeni varyantlara karşı. Bir de aşı olsak da stres oluyoruz olmayıp korona olan da stres oluyo neticede koronayı sorunsuz atlatan da çok var çok şükür tabi ama koronadan dolayı komplikasyon yaşayan da çok var. Aşının kısa vadede komplikasyonları korona kadar çok değilmiş. İkisinin artı eksisine baktığımda olayım kurtulayım diye düşündüm. İlkinde çok şükür bir sıkıntı yaşamadım umarım ikincide de yaşamam. Herhangi bir ilaca karşı alerjim olsa belki biontech olmazdm.Kizlar herkese günaydın .Ben de uzun uzadıya düşündükten ve 4 doktorla görüştükten sonra bugün covid aşısı olmaya karar verdim .Yalnız Sinovac mi olsam Biontech mi karar veremedim .İki doktor kesinlikle biontech olma dedi .Biontech in ikinci dozunda hastanelik olanlar ,ya da evde 3 gün yatanlar var .Ateş yapıyor .Hamilelikte zaten bağışıklık düşük sıkıntı olur mu diye korkuyorum .Hâlâ çok kararsızım .Biontech hakkında sizin doktorlarinizin fikri ne idi??
Ben perinataloguma sordum kesinlikle biontech olmalısın artık mutasyona uğradı virüs sinovac coronavirüs için yapılmış bir aşı biontech mutasyonlu virüste daha etkili dedi pazar günü ilk doz biontech oldumKizlar herkese günaydın .Ben de uzun uzadıya düşündükten ve 4 doktorla görüştükten sonra bugün covid aşısı olmaya karar verdim .Yalnız Sinovac mi olsam Biontech mi karar veremedim .İki doktor kesinlikle biontech olma dedi .Biontech in ikinci dozunda hastanelik olanlar ,ya da evde 3 gün yatanlar var .Ateş yapıyor .Hamilelikte zaten bağışıklık düşük sıkıntı olur mu diye korkuyorum .Hâlâ çok kararsızım .Biontech hakkında sizin doktorlarinizin fikri ne idi??
Selamlar,Kızlar selam herkese,
Dünden bu yana içimde bir sıkıntı.. Öncesinde kıpır kıpır olan bebek nedense dünden beri bi hayli hareketsiz.. Bu normal bir durum mu ? Alıştırdı harekete şimdi ise neredeyse çıt yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?