2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hangi kahveyi nasıl içiyorsunuz ? Ben kabızlığa çözüm bulamadım. Çok sıkıntım var . Ne yaptıysam düzelmiyor. Su içiyorum 2,3 litre
İncir ,kayısı, sabahları midem bulanacak korkusu yaşasamda 1 yemek kaşığı zeytin yağı içiyorum limon sıkıyorum az ..

Tetanoz aşısı oldu mu herkes? Kararsız kaldım ben gerekliliği konusunda, mutlaka ol diyen de var olmasan da olur diyen de
Ben bugün oldum. 2017de (kedi tırmalamıştı) olduğum için bu hamilelikte 1 tane olacağım.
2 sinovac aşım var . 3. Biontec için karar vermedim. Covid aşısı olacaksan tetanozla aralarında 1 ay olmalı dedi Ebe.
Tetanoz olayım istedim.3. Doza karar vermediğim için. Yoksa önce covid i yaptırsaydım. Tek doz olduğu için 1 ay sonra ya tetanozu yaptırabilirsin demişti.
.
Sola yatıyorum.sıcaktan bunalmıştım daldım sonradan aklıma gelsede sağa vurulsaydım diye ,sol kolumdan vuruldum ,kolum zaten ağrıyordu tetanoz iyice ağrıttı.

.

Filtre makine kahvesi. Normalde kafeinsiz kahve içerim ama tuvalete çıkmak için kafeinli içiyorum. Bende çok işe yarıyor bu yöntem.
Bir de magnezyum eksikliği de kabızlığı arttırıyor, doktorunuza magnezyum takviyesi de sorun isterseniz

Tetanoz aşısı oldu mu herkes? Kararsız kaldım ben gerekliliği konusunda, mutlaka ol diyen de var olmasan da olur diyen de
Bana 5yıl önce doktorum hastanede doğum yapacaksın, steril ortamda olacaksın, gerek yok tetanoz aşısı olmana demişti ve olmamıştım. Ancak bu mantıkta bakılınca yıllardır tarlada, dışarıda doğuran kadın yok, o halde neden binlerce kişiye hala aşı yapılıyor diye de sorgulamak lazım.

Benim de ayni sekilde kizim okula basliyor. Zaten o yuzden olmaya karar vermistim ama son anda caydim. Kimsenin kafasini karistirmak da asla istemem. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur. Ben yurtdisinda yasiyorum. Turkiye'den yeni geldik, burada doktor bakiyorum. Bana kesin ol diyecek zaten. Hatta belki de asi olmadim bu zamana kadar diye kizacak.. Ben de yazarim gelismeleri.

Aslında bebeğin yeri normal göbek deliği in üstünde hep ama ayakta mı duruyor anlamıyorum hep vajinaya doğru içten tekme hissediyorum
Ben de ayaktayken ya da oturuyorken aşağılarda baya aşağılarda hissediyorum. Uzandigim zaman ise göbek deliğimin alt taraflarında hissdiyorym sanırım yer çekiminden de olabilir ayrintiliya bı gitsem görsem iyi olduğunu bilsem rahatlayacagim insaAlallah.

Ayrıntılı ultrason için radyoloji uzmanına mi gittiniz / randevu aldınız ya da perinatologa mi. Benim kontrol için gittiğim hastanede radyoloji uzmanı bakıyor. Ama emin d olamadım. Sizce hangisine gidilmeli ?

Kizlar herkese günaydın .Ben de uzun uzadıya düşündükten ve 4 doktorla görüştükten sonra bugün covid aşısı olmaya karar verdim .Yalnız Sinovac mi olsam Biontech mi karar veremedim .İki doktor kesinlikle biontech olma dedi .Biontech in ikinci dozunda hastanelik olanlar ,ya da evde 3 gün yatanlar var .Ateş yapıyor .Hamilelikte zaten bağışıklık düşük sıkıntı olur mu diye korkuyorum .Hâlâ çok kararsızım .Biontech hakkında sizin doktorlarinizin fikri ne idi??

Ayrıntılı ultrason için radyoloji uzmanına mi gittiniz / randevu aldınız ya da perinatologa mi. Benim kontrol için gittiğim hastanede radyoloji uzmanı bakıyor. Ama emin d olamadım. Sizce hangisine gidilmeli ?
Perinatolog en iyisi .Bu işin uzmanı ama malesef ben randevu bulamadım .Bulunduğum şehirde 2 tane var .İkisi de 3 ay önceden dolmuştu .Daha sonra bir radyoloji uzmanına yaptıracaktim o da dolu idi .Ben kadın dogumcuya yaptırdım .Özel bir hastanede bir kadın dogumcu yapıyor dediler.Ultrasonu da çok iyi diye yorumlar duydum ve ona yaptırdım .İlk kizimda perinatologa gitmiştim .Bir fark göremedim .

benim doktorum da biontech önerdi daha güvenli bulduğunu söyledi, sinovac sadece çin ve türkiyede yapılıyor bir de üçüncü dünya ülkelerinde. bilmiyorum ama çin kapalı bi kutu gibi geliyo bana. avrupada ve amerikada uygulanan bi aşıyı olmak şilideki çindeki aşıdan daha güvenilir geldi. iki doz oldum ben kol ağrısı dışında bi sorun yaşamadım. ama alerji riskiniz vs varsa biontech önermiyorlar

Hım öyleyse Doktordan doktora fark varmış. Ben de hicc perinatolog bulamadım burada. Mecbur radyoloji uzmanına gidicem. İnsaAlalh iyi inceler.

ben perinatologa aldım ama bence radyoloji uzmanı da görür eğer bir sorun varsa Allah korusun. sonuçta uzman doktor ikisi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…