2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
ben 1,5 yaşındaki bebeğimi henüz hiç sağlık ocağına götürmedim. devlet ve özel tüm aşılarını ve kan tahlillerini doktoruna yaptırdım özel hastanede

Selamlar,
Benim de bazen öyle oluyor. Bir gün cok hareketliyse diğer gün hiç hareket olmayabiliyor. Doktor böyle seyler olabilir demisti.
Merhaba peki bu hareket dedikleriniz tam olarak.nasil tekme seklinde mi yoksa kipirti gibi mi? Yani hissettiginiz gunlerdede her dakika hissedilmiyor degil mi gunde 3 kere 4 kere gibi mi

Be im doktorum bionteck önerdi.. Artık sinovac yeni varyantlarda pek etkisi kalmamış durumda.. Aşılı olup hastalananlarin çoğu sinovac..

Çok kuvvetli hareket etmiyorlar zaten ,sende fazla ayakta isen belki hissetmiyor olabilirsin .Endişe etme günü gününü tutmuyor.
Yaptırabilirsin tabi ki ,bende bu defa öyle yapmayı düşünüyorum lanet bir aile sağlığı merkezi çıktı şansıma eğer anlaşmaya bağlı değişiklik göstermiyorsa özel aşıları bile özel sigorta karşılıyor sadece fark çıkıyor cüzi onun ödemesi oluyor .Bizim karsiladi mesela .Devletin ücretsiz yaptırdığı aşılar da ücretsiz yapılıyor olmalı ( bundan emin değilim )

Kızlar size birsey danısacağım hamile kaldıgımdan beri her gece nerdeyse kabus görüyprum böyle bisi yaşayan varmı acaba benim gibi ? Artık strestenmi anlamadım gitti
Vitamin ilacıni saat kaç gibi aliyorsun? Eğer akşamlarıysa onu kesinlikle sabaha çek..geç içilen vitamin ilaçlarının böyle etkisi olabilir

Merhaba peki bu hareket dedikleriniz tam olarak.nasil tekme seklinde mi yoksa kipirti gibi mi? Yani hissettiginiz gunlerdede her dakika hissedilmiyor degil mi gunde 3 kere 4 kere gibi mi
Günde 3-4 den fazla tekmeliyor benimki. Saymadım ama sürekli hatırlatıyor kendini. Bazen yer değiştirdiğini bile hissediyorum. 2 gündür çok hareketli. Ben yorgun olursam daha az tekmeliyor, ya da ayakta ev işi yapıyorsam pek anlamıyorum

Bazen olabilir normal :) '' Alıştırdı harekete şimdi ise neredeyse çıt yok .'' Bu cümleyi bende kurmuştum bir ara :) ama o zaman çok yorgundum hissediyorlar galiba.

Tüm test ve aşıları özel hastaneler de yapıyor. Hatta özel muayenehanedeki doktorlarda da aşı var.

Bazen olabilir normal :) '' Alıştırdı harekete şimdi ise neredeyse çıt yok .'' Bu cümleyi bende kurmuştum bir ara :) ama o zaman çok yorgundum hissediyorlar galiba.
Hissettiklerine emin oldum . Tesadüf olamaz galiba 2 gündür işler stresli ve yoğun ilerliyor. Sanırım etkilendi

Bende de öyle canim. Bı gün çok hareketli diğer gün sakın. Bence sırt üstü yatıp bebeğini dinle birşeyler hissedersin

Kizimin ozel sigortasi da vardi ama yasadigimiz yerdeki aile hekimligi o kadar duzgun takip etti ki, asilarini hastaneye gitmeden sira da beklemeden mis gibi yaptirdik. Zamani gelince telefonla arayip cagiriyorlardi. Zaten evimize cok yakindi. Sadece rotavirus gibi devletin zorunlu demedigi asilari ozelde yaptirdik. Nasil konforlu ve kolaysa o sekilde yaptirin canim. Ozelde de yapiliyor ama sanirim o zaman takibi sizin yapmaniz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…