- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 133
ben 1,5 yaşındaki bebeğimi henüz hiç sağlık ocağına götürmedim. devlet ve özel tüm aşılarını ve kan tahlillerini doktoruna yaptırdım özel hastanedeKızlar bugün tahliller ve tetanoz aşısı için sağlık ocağındaydım. Yarın da detaylı ultrason var. Bir şeyi merak ediyorum belki bilenleriniz vardır. Bebekler doğduktan sonra yapılan bazı testler ve aşılar var. Sağlık ocağında takibini yapıyorlar sanırım. Biz bebek doğunca özel sağlık sigortası yaptıracağız. Özel sağlık sigortası olunca sağlık ocağına gitmeye gerek var mı yoksa özel hastanede tüm bu işlemleri ve takibini yaptırabiliyor muyuz?
Çok teşekkür ederimSelamlar,
Benim de bazen öyle oluyor. Bir gün cok hareketliyse diğer gün hiç hareket olmayabiliyor. Doktor böyle seyler olabilir demisti.
Merhaba peki bu hareket dedikleriniz tam olarak.nasil tekme seklinde mi yoksa kipirti gibi mi? Yani hissettiginiz gunlerdede her dakika hissedilmiyor degil mi gunde 3 kere 4 kere gibi miSelamlar,
Benim de bazen öyle oluyor. Bir gün cok hareketliyse diğer gün hiç hareket olmayabiliyor. Doktor böyle seyler olabilir demisti.
Be im doktorum bionteck önerdi.. Artık sinovac yeni varyantlarda pek etkisi kalmamış durumda.. Aşılı olup hastalananlarin çoğu sinovac..Kizlar herkese günaydın .Ben de uzun uzadıya düşündükten ve 4 doktorla görüştükten sonra bugün covid aşısı olmaya karar verdim .Yalnız Sinovac mi olsam Biontech mi karar veremedim .İki doktor kesinlikle biontech olma dedi .Biontech in ikinci dozunda hastanelik olanlar ,ya da evde 3 gün yatanlar var .Ateş yapıyor .Hamilelikte zaten bağışıklık düşük sıkıntı olur mu diye korkuyorum .Hâlâ çok kararsızım .Biontech hakkında sizin doktorlarinizin fikri ne idi??
Çok kuvvetli hareket etmiyorlar zaten ,sende fazla ayakta isen belki hissetmiyor olabilirsin .Endişe etme günü gününü tutmuyor.Kızlar selam herkese,
Dünden bu yana içimde bir sıkıntı.. Öncesinde kıpır kıpır olan bebek nedense dünden beri bi hayli hareketsiz.. Bu normal bir durum mu ? Alıştırdı harekete şimdi ise neredeyse çıt yok ..
Yaptırabilirsin tabi ki ,bende bu defa öyle yapmayı düşünüyorum lanet bir aile sağlığı merkezi çıktı şansımaKızlar bugün tahliller ve tetanoz aşısı için sağlık ocağındaydım. Yarın da detaylı ultrason var. Bir şeyi merak ediyorum belki bilenleriniz vardır. Bebekler doğduktan sonra yapılan bazı testler ve aşılar var. Sağlık ocağında takibini yapıyorlar sanırım. Biz bebek doğunca özel sağlık sigortası yaptıracağız. Özel sağlık sigortası olunca sağlık ocağına gitmeye gerek var mı yoksa özel hastanede tüm bu işlemleri ve takibini yaptırabiliyor muyuz?
Vitamin ilacıni saat kaç gibi aliyorsun? Eğer akşamlarıysa onu kesinlikle sabaha çek..geç içilen vitamin ilaçlarının böyle etkisi olabilirKızlar size birsey danısacağım hamile kaldıgımdan beri her gece nerdeyse kabus görüyprum böyle bisi yaşayan varmı acaba benim gibi ? Artık strestenmi anlamadım gitti
Günde 3-4 den fazla tekmeliyor benimki. Saymadım ama sürekli hatırlatıyor kendini. Bazen yer değiştirdiğini bile hissediyorum. 2 gündür çok hareketli. Ben yorgun olursam daha az tekmeliyor, ya da ayakta ev işi yapıyorsam pek anlamıyorumMerhaba peki bu hareket dedikleriniz tam olarak.nasil tekme seklinde mi yoksa kipirti gibi mi? Yani hissettiginiz gunlerdede her dakika hissedilmiyor degil mi gunde 3 kere 4 kere gibi mi
Bazen olabilir normal :) '' Alıştırdı harekete şimdi ise neredeyse çıt yok .'' Bu cümleyi bende kurmuştum bir ara :) ama o zaman çok yorgundum hissediyorlar galiba.Kızlar selam herkese,
Dünden bu yana içimde bir sıkıntı.. Öncesinde kıpır kıpır olan bebek nedense dünden beri bi hayli hareketsiz.. Bu normal bir durum mu ? Alıştırdı harekete şimdi ise neredeyse çıt yok ..
Tüm test ve aşıları özel hastaneler de yapıyor. Hatta özel muayenehanedeki doktorlarda da aşı var.Kızlar bugün tahliller ve tetanoz aşısı için sağlık ocağındaydım. Yarın da detaylı ultrason var. Bir şeyi merak ediyorum belki bilenleriniz vardır. Bebekler doğduktan sonra yapılan bazı testler ve aşılar var. Sağlık ocağında takibini yapıyorlar sanırım. Biz bebek doğunca özel sağlık sigortası yaptıracağız. Özel sağlık sigortası olunca sağlık ocağına gitmeye gerek var mı yoksa özel hastanede tüm bu işlemleri ve takibini yaptırabiliyor muyuz?
Hissettiklerine emin oldumBazen olabilir normal :) '' Alıştırdı harekete şimdi ise neredeyse çıt yok .'' Bu cümleyi bende kurmuştum bir ara :) ama o zaman çok yorgundum hissediyorlar galiba.
Çıktım şimdi canım çok şükür herşey normal sadece araştırma hastanesi olduğu için covid geçirdim diye 2 hafta sonra tekrar gel dedi zaten haftaya kendi doktoruma gidecem o git derse gidecemGüzel haberlerini bekliyorum :)
Çok sevindim :)Çıktım şimdi canım çok şükür herşey normal sadece araştırma hastanesi olduğu için covid geçirdim diye 2 hafta sonra tekrar gel dedi zaten haftaya kendi doktoruma gidecem o git derse gidecem
Bende de öyle canim. Bı gün çok hareketli diğer gün sakın. Bence sırt üstü yatıp bebeğini dinle birşeyler hissedersinKızlar selam herkese,
duphalac şurup anında kesiyor fazlasıyla:)Kızlar kabızlığa çare bulabilen var mı? Mahvoldum yaa
Kizimin ozel sigortasi da vardi ama yasadigimiz yerdeki aile hekimligi o kadar duzgun takip etti ki, asilarini hastaneye gitmeden sira da beklemeden mis gibi yaptirdik. Zamani gelince telefonla arayip cagiriyorlardi. Zaten evimize cok yakindi. Sadece rotavirus gibi devletin zorunlu demedigi asilari ozelde yaptirdik. Nasil konforlu ve kolaysa o sekilde yaptirin canim. Ozelde de yapiliyor ama sanirim o zaman takibi sizin yapmaniz lazim.Kızlar bugün tahliller ve tetanoz aşısı için sağlık ocağındaydım. Yarın da detaylı ultrason var. Bir şeyi merak ediyorum belki bilenleriniz vardır. Bebekler doğduktan sonra yapılan bazı testler ve aşılar var. Sağlık ocağında takibini yapıyorlar sanırım. Biz bebek doğunca özel sağlık sigortası yaptıracağız. Özel sağlık sigortası olunca sağlık ocağına gitmeye gerek var mı yoksa özel hastanede tüm bu işlemleri ve takibini yaptırabiliyor muyuz?
Teşekkür ederim canım sağlıkla gelsin bebişlerimizÇok sevindim :)
Acile gidip yazdırayım o zaman yaa.Valla çatlıycam yoksaduphalac şurup anında kesiyor fazlasıyla:)
Sutle demlenmis yesil cay kesin cozum ama gebelikte yesil cay sakincali diye buliyorum. Ben de cok cektim tarhana corbasi icmistim tesadufen iyi geldi sankiKızlar kabızlığa çare bulabilen var mı? Mahvoldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?