2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sutle demlenmis yesil cay kesin cozum ama gebelikte yesil cay sakincali diye buliyorum. Ben de cok cektim tarhana corbasi icmistim tesadufen iyi geldi sanki
Kaç gündür kayısı, incir vs yiyorum bana mısın demiyor. Tarhana çorbası içeyim onu da deneyeyim ama sanki ben ilaç almadan düzeltemeyeceğim gibi.

karşılamıyor olabilir isterseniz önce bi eczaneye telefonla sorun karşılamıyorsa hiç acile gitmeyin eczaneden alıverin
Karşılayıp karşılamaması sorun değil. Kendim alabiliyorsam direkt eczaneden alırım aslnda ama bi doktora da danışmak isterim ölçüsünü vs.

Kaç gündür kayısı, incir vs yiyorum bana mısın demiyor. Tarhana çorbası içeyim onu da deneyeyim ama sanki ben ilaç almadan düzeltemeyeceğim gibi.
Ah bilmem mi. Ben bir de hala dogru duzgun yiyemiyorum. Sindirim sistemim mahfoldu hic yasamadigim seyler bile oldu maalesef...insallah duzelir. Bal serbeti ilik suyla deneyebilirsin ben tatli yiyemedigim icin yapamadim.

Ah bilmem mi. Ben bir de hala dogru duzgun yiyemiyorum. Sindirim sistemim mahfoldu hic yasamadigim seyler bile oldu maalesef...insallah duzelir. Bal serbeti ilik suyla deneyebilirsin ben tatli yiyemedigim icin yapamadim.
Balı da denedim bi de kabız olduğumdan mıdır hızlı kilo alıyorum zaten baya bi aldım. Şişkinlik ve doluluk hissi cabası. Cidden ne zormuş bu yaa. Önce de kabız olurdum ama bu kadar kötü olmazdım yiyememek de kötü cidden. İ

Kayısıyı sabah aç karnına yedikten sonra arkasından su içersen fayda ediyor ama çok kötüysen ilaç yazdır

Hissediyormuşsun zaten içini rahat tut inşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz

Merhaba peki bu hareket dedikleriniz tam olarak.nasil tekme seklinde mi yoksa kipirti gibi mi? Yani hissettiginiz gunlerdede her dakika hissedilmiyor degil mi gunde 3 kere 4 kere gibi mi
Merhabalar ufak tekmeler şeklinde hissediyorum yok her dk değil günün belli bi kesimi 2-3 dk şeklinde.. günde 1-2 defa oluyor her gün olmayabiliyor genellikle akşam vakti bende

Dulphalac recetesiz sanirm ben de onu iciyorm direk. Ben normalde de kabizliktan cok cekerdm ztn kullanirdm hamilelere de hep bu verilirms megersem

Kızlar kabızlığa çare bulabilen var mı? Mahvoldum yaa

ben ilk hamileliğimde trde duphalac kullanıyordum. İkinci hamileliğimde kanadada doktora sorunca magnezyum verdi. Çok işe yaradı. Hem duphalactan daha saglıklı. Turkıyede neden doktorlar vermiyorlar anlayabilmiş değilim. Siz özellikle sorun isterseniz magnezyum kullanımını

Magnezyum kullanıyorum aslında ama çözüm olmadı maalesef

Banada 1 bardak sade kefirle ceviz iyi geliyor normalde kabız olan biri değildim ama multivitamin ve kan ilacı mahvediyor

Magnezyum kullanıyorum aslında ama çözüm olmadı maalesef
Canım kabızlık yapan bişeyler mi yiyorsun acaba? Mesela muz patates gibi? Demir ilacı da yapar. Bende öyle bir sorun başlıyor gibi olunca o yemeği kesiyorum, hergün zaten tatlı ihtiyacım için işyeri çekmecemde siyah kuru kayısı var o iyi geliyor ama denemişsin gerçi. Bir yediklerini gözden geçir istersen, bir de bol su içmek önemli. Sindirim zorluğu yaşatan yemeklerden de uzak durulmalı. Lifli gıdalara da bir bakabilirsin

Periontologa gidip bağırsak parlaklığı görünen oldu mu ya da çevrenizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…