2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnstagram takıp ettıgım bir hesap ne yazık ki fiyatlar sabıtlendı yazmıs doğru bölge aldıysa eğer…Bana verdıklerı Bilgi düzeltircez yönündeydi kızlar üzgünüm….

Özel bakiyorsan Zeki Şahinoğlunu tavsiye ederim ilk hamileliğimde gittim bunda yine gidicem haftaya Çarşamba randevum.Devlette ulaşım o kadar zor ki prosedüre takılıyorsun sürekli
Zeki şahinoglu hangi semtte canım
Bikac yeri aradim 600-1200 arasi fiyat verdi

Canım ben devlete gittim üniversite hastanesi perinatoloji prof baktı ama randevu için araya birilerini soktuk çok yoğun randevu bulamıyosun önce kadın doğumdan sıra aldık sonra onlar sistemden perinatolojiye sıra verdi

ayni sırayı takip ettim
Ama perinatoloji ayrıntılı yapmiyoruz sadece dedi
Sivida aldirmak istersen bakayım dedi
Şaştım kaldım ya, basından mı attı beni naptı
Birde tatildeydik sırf bu yuzde. Erken geldik randevuyu kacirmayayim diye
Uzuldum
Birde esinle birlikte tîbbi genetige git sen dedi

Zeki Şahinoğlunun muaynehanesi bağdat caddesinde detaylı ultrasonumu orda yaptırdım 600 TL ye

Fetusprenatal tanı olarak nette aratırsanız çıkan numaradan randevu alabiliyorsunuz.
Tesekkr ederim

Son bir hafatda 3 defa oldu. Sabah 8cibari uyaniyirum. 12 gibi tekrar uykum geliyor ve yatiyorum. 3 gibi uyaniyorum. Sonra 7 gibi tekrar uykum geliyor. Yani uyanik oldugum vakitleri kizimla aktif gecirmesem kotu anneyim paikolojisine girmek uzerim.

Gebze John hopkins Hastanesi'ne geliyor haftada 3 gün .Bir de sanırım Ataşehir'de bir özel hastaneye gidiyor ben oğlumda orda yaptırdım ama şimdi Gebzedeki hastaneye gidicem.Özel muayenesi de var.Fiyatlar genel olarak o civarda ama .

Gunaydinlar
Bizde dün ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür ki sorunsuz geçti 25 cm boyu 459 Gr kilosu olmuş Dr bir şey demedi ama iyi herhalde ama benim kız gene göstermedi yüzünü bize salladik malladik yok bir dahaki kontrole kaldı darısı ayrıntılı ultrasona gireceklere olsun ins...

Merhabalar İstanbul'da Avrupa yakasında ayrıntılı ultrason çektirrn anneler bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Hangi hastenede ücretler nedir ve randevu alırken perinatalogdan alıp direk ayrıntılı ultrason muayenesi mi oluyoruz.

Özele gidecekseniz doğrudan perinatolojide ayrıntılı ultrason için randevu alabiliyorsunuz. Fiyatlar hastanelere göre değişiyor. Bazı hastanelerde radyologlar da ayrıntılı ultrason yapıyor. Ben perinatolog tercih ettim. Doktorumun yönlendirdiği birine gittim. Muayenesi iyiydi ama açıklamaları çok tatmin etmedi o yüzden tavsiye edemeyeceğim. Kelimeleri yutarak konuşuyordu hiç bir şey anlamadım.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…