2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba kızlar doktorum tatilde arıyamıyorum soramıyorum bu yüzden, buraya sormak istedim 2 haftadır her gğn 7 defa iç çamaşırı değiştiriyorum idrar gelir gelmez tuvaletteyim fakat sanki suyum geliyor gibi sırılsıklam idrar kaçırma gibide degil, ikinci hamileligim ve ilk hamileligim sezeryandı. İlk defa başıma geldi böyle olan yada doktora yazan var mı sormuş olan nedeni nedir aceba bildiğiniz iç çamaşırım su gibi idrarda degil çözemiyorum. Korkmaya başladım saçma belki ama suyumu azalıyor diye düşündüm böyle bişey mümkün mü bilmem ama

Bu bende de sık oluyor hiç sormuyorum da doktora gittiğimde ama bir aydır var. Düzenli idrar tahlili de yaptırıyorum birşey yok sonucunda. Suyum az değil bu arada aksine 3 hafta önce fazla bile çıktı benim. Heralde bebek yerleşiyor falan diye düşünüyorum

Merhaba , benim sizin dediğiniz kadar çok ıslanma olmadı, fakat ayakta çok durduğumda yürüdüğümde bu başıma çoğu kez geliyor, ben de idrar olduğunu düşünmeyip acaba suyum mu geliyor diye doktora sordum. Su o şekilde gelmez , azıcık bile delinme olsa, tamamen bütün su bir anda iner, sadece sen değil çevrendekiler bile suyunun geldiğini anlar dedi..ben arada oluyor şeklinde sormuştum, idrar kaçırma basınçtan dolayı olabilir demişti.. ama sizin daha sık oluyor anladığım kadarıyla yanlış yönlendirmeyeyim sizi. Doktora danışabilseniz daha iyi olur , ya da varsa hemşire ya da asistanı.

Kızlar levrek, çupra yiyebiliyor muyuz? Sevdiğim balıklar bunlar hem de temizliyorlar pazarda, bilemedim zararı var mı dip balığı olduğu için
hamilelik için bilmiyorum da bebeğimde balığa geçtiğimiz zaman ek gıdada doktor bu balıkları önermemişti çok. ama ben de yiyorum levreği çok sevdiğim için valla. dip balığı olsa bile haftada biri aşmadığı sürece bence cok da takılmaya gerek yok

Bende ilk defa başıma geldi ve korkmaya başladım şahsen baya fazla oranda çünkü bunu yaşıyorum enfeksiyon yok idrar kaçırma yok akıntı gibi degil böyle akıntı yok çözemiyorum vallahi şaşırdım bende korktum biraz

Kızlar levrek, çupra yiyebiliyor muyuz? Sevdiğim balıklar bunlar hem de temizliyorlar pazarda, bilemedim zararı var mı dip balığı olduğu için
Ben iki balığı da birkaç kez yedim, fileto kestiriyorum zaten sık olmadıkça ve taze oldukça sorun yoktur bence ama sık yenebilecek tek balık hamsi istavrit ve sardalyadır uzmanlara göre

somon ztn çiftlikte yetişmiyor mu ya da norveçten geliyor

Canım kuzenimin suyu 6aylıkken geldi ama birden geldi o işediğini düşünmüş ayağa kalkınca birden gelmiş suyu yüzde 5 suyla 36 haftaya kadar da gitti sağlıklı doğdu bebeği, yani suyun değil sendeki gelen onu çıkar aklından.

Bebek arabasi, oto koltuğu vs. Bu arac gerec işlerini eşime bırakıyorum o arastirsin bulsun. Araca takacak olan tasiyacak olan kendisi. Ayrica kanguru yada sling tarzi biseyde bakalim diyoruz. Orman yuruyuslerinde treking de vs daha kullanışlı olur sanki.. Pratik olan kullanisli olan hangisi ise bakicaz artik. Ben kendimi cok iyi hissetmiyorum arastirip bakmaya okuyup anlamaya gücüm yok. Bebek temizlik malzemelerine bakamıyorum mesela hala kokuyor bana deterjan okumaya görseline dahi tahammülüm yok.. Alışveriş için daha coook coook zaman varmis gibi geliyor bana geçmiyor günler hiç...

Bayanlar. Benim de sürekli koyu kahve ip gibi geliyor akıntı. Sürekli gidiyorum. Prulaton veriyor 3 haftalık haftada bir biraz rahatlıyorum progestan 200 hala devam. Bu defa gitmedim yatıp dinlendiriyorum kendimi. 3. Gün tekrar oluyor. İçerde sorun yok diyok doktor.

Ahaaa ya yanlış yere yazmisim nasil. Oldu anlamadim. Mart annesiyim ben insallah ocaga nasıl geldim.. Silemiyorumda.. Cok pardon

Kendini iyi hissetmeyince hiç birşeyle ilgilenemiyor insan normaldir. 17. Haftadasın daha zaten.. Deterjan olayını gel de bana bir sor. Bulaşık deterjanı çamaşır deterjanı yumuşatıcı sıvı sabun parfüm vs ne çektim Azaldı şimdi ama geçmedi tamamen. Yemek kokusu hassasiyetini duymuştum da, deterjan olayını duymamıştım kimseden

Demir ilacını günde kaç kez iciyosunuz kızlar
Sadece gece yatarken iciyorm ben. Imom, magnezyum, devit, oksapar, coraspin ve ferrum kullaniyorm her gun ama hicbirini aksatmadigm hepsini birden aldigim tek bi gunum olmuyo malesef. dr da tahmn edebiliyorm kesn sadece oksaparla coraspini unutmyosndr dedi:) bgn oksapari bile unuttm okdr yogundm ki eczaneye gtmeyi unuttm smdi aklima geldi. Bi gunden bisey olmaz heralde sabah hemen alir yaparm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…