2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu arada internette şeker yüklemesi en doğru sonuç için sabah 7-9 saatleri arasında yapılır diyor ama doktor zaten 9'da başlıyor muayeneye.
Sizler kaçta yaptırdınız?

Ay benim oğluşumun hastane cıkışına bakın teyzeleri yaaa cok heycanlandım şafak sayar oldum 99son

Eklentiler

• 9BA2E2FE-1CAE-4954-8CCF-CD77B0E244AC.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 71
  • D9868705-8F31-4834-85FB-BEC13C12DCDC.webp
    7 KB · Görüntüleme: 64
  • EC36C504-6DB5-4109-9CB6-49CA515469E3.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 69
Ay benim oğluşumun hastane cıkışına bakın teyzeleri yaaa cok heycanlandım şafak sayar oldum 99son
Çok güzeller birçok hesap var bende yaptırcam hangi hesabı tercih ettiniz instada?..Tabi yaptırabılmem için önce ismini belirlemiş olmamız gerekiyor

Çok güzeller birçok hesap var bende yaptırcam hangi hesabı tercih ettiniz instada?..Tabi yaptırabılmem için önce ismini belirlemiş olmamız gerekiyor
Kubişinhobisi diye sayfa var orda yaptırdım 240tl bıraz geç gelıyor 1ayı buluyor ama değer kuması falan hoşuma gitti yastıklı olanlarda var ben tercih etmedım. İsim konusunda cok kararsız kalmadık zaten kız olsaydı hazırdı erkek olsaydıda

Kesinlikle ,bide doğuma az süre kala covid geçirmekte çok sıkıntılı bir durum ,özel hastaneler doğum için almiyormus devlet Hastanesi'ne sevk ediyormuş ,bebekle anne ayrı tutuluyormus vs bir sürü stres , dediğiniz gibi hiç gerek yok.

Bu arada internette şeker yüklemesi en doğru sonuç için sabah 7-9 saatleri arasında yapılır diyor ama doktor zaten 9'da başlıyor muayeneye.
Sizler kaçta yaptırdınız?

O saatlerde yapılması için doktor muayenesinin ertesi günü tekrar gitmek gerek ben 10 du yaptirdigimda randevum 9:30 du anca 10 u yaklaşık 12 saatlik açlığım vardı

Güle güle kullansın paşa çok güzelmiş gerçekten .Ben daha isim bulamadigim için yaptıramam böyle bir şey

Bana 75lik yapıldı, doktır Bi daha gerek duymadı ama ben diyetisyene gidicem, ölçüm cihazını bende düşünüyorum da sanırım onu doktorun yazması gerekiyormuş,
Doktor yazsa da karşılanmıyor diye duydum, ama gene sormakta tabi fayda var. Ben de haftaya gidicem endokrine bakalım

Ben şekerim çıkınca diyetisyene başladım, meyve için üzüm incir karpuz kavun için sınırlı ve dikkatli tüketmemi söyledi özellikle bu tarz şekerli meyveleri yediğimde yanında bir bardak süt veya ayran yoğurt kefir gibi süt ürünü tüketirsen kan şekernin hızlı yükselmesini engeller dedi aklınzda olsun kızlar

Kızlar ben 2. Doz aşıdan sonra çok etkilendim. Bir hafta geçti bazen kalp tarafımda sıkışma hissediyorum batıyo gibi kas. Sizde de oldu mu bu? Yan etkidir diye korkar oldum.

Kızlar ben 2. Doz aşıdan sonra çok etkilendim. Bir hafta geçti bazen kalp tarafımda sıkışma hissediyorum batıyo gibi kas. Sizde de oldu mu bu? Yan etkidir diye korkar oldum.
Ben de cuma günü olmuştum 2.doz hiç korktuğum gibi olmadı. Sadece kol ağrısı oldu yine bir gün.
Bende nefes darlığı oluyor bazen ama bebekten dolayı bence. Hissediyorum kafası yukarda, akciğerlerimi kaburgalarımı sıkıştırıyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…