2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aaa sen almışsın bile canım bende alayım hemen
Begendiyseniz
Bi xxl da beni paklar

Canım sarı renk hep daha şıktır ama ilk doğduğu günlerinde bebeği sarı ışığa ve sarı giysilere maruz bırakmamak gerekir. Sarılık riskini arttırıyormuş ben de tam şuan bu konuyla ilgili uzman yazılarını okuyordum üstüne denk geldi senin sorun. Bizim ev de hep sarı ışıklıdır :/ bir yenidoğan takımı da sarı renk almış annem sanırım giydirmeyeceğim risk geçene kadar veya sütümün bol gelip onu sık içtiğini görene kadar

Benim oğlan da benden çok kızın sesini duyuyordur
Doğunca kıza söyleticem ninnileri
Ayy bizimki de aynı durumda ablası maşallah şu dönem asla susmuyor sabahtan akşama konuşuyor bazen karnımı sevio nasıl vuruyor akşam babası işten geliyor kızla oynarlarken oğlan da karnımda başlıyor vurmalara çok tuhaf hissediyorum o zmn bnden çok ablasını duyuyor bizimki de
Aaa sen almışsın bile canım bende alayım hemen
Begendiyseniz
Bi xxl da beni paklar
Ben gerçekten beğendim ertesi günde hemen teslim oldu bni memnun etti inşallah sizlerde memnun kalırsınız
Bi heyecanla giris yaptım
İki rengini begenmistim
İkisinin bedenide kalmamış bendeki şansta
Cnm yarın yeniden bak hergun stoğu guncelliyorlar bnde baktığımda yoktu soru sorma kısmından sordum ertesi gün güncellendi hemen aldım ertesi günde elime ulaştı sorabilirsinix sizde stok mutlaka yarın guncellenir

Beyaz ışık takarım o zaman avizesine. Gece lambasınına da renk değiştiren kumandalı loş bir ışık, artık hangi renk daha iyi olursa onda bırakırım gerektiğinde

Şarjlı hangi marka almistiniz? Cogunun yorumunda uclari cok genis yenidogana uygun degil vs denmis
Canım buydu benımkı ama dedıgım gıbı ılk zamanlar otrıbebe kullandım bende bunun cekımı yenidogan ıcın fazla gelebilir belki ama baslık hepsının aynı bence

Eklentiler

• IMG_20211024_210703.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20211024_210651.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba, bu konu konuşulmuş olabilir ama otomatik sallanan veya titreşim özelliği olan ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum. Alan veya önceden kullanan, tavsiyesi olan var mı? Bagi dandini modelini beğendim ama kararsız kaldım.

Aaa bizde de buyukler aman sari tulbent ort sari bisiler giydir ki sarilik olmasin sari isikta uyut vb seyler soylerler ki oglumda uyguladim hepsini bunu yeni ogrendim arastirayim koru korune inandim belkide buyuklere

Ben e bebekten aldim ama otomatik sallanan vb degil otomatige alistirmak korkutucu geliyor hep nedense. Bebe bi alisacak ana kucagin yaninda yoksa calissin kollarr

Kizlar benim kiz gunduz tek hereket yok velki aksam uzeri biraz ama gece oldummu tek kale mac yapiyor sanki belli saatlerde ozellikle cay vs ictigimde doktora soyledim boyle boyle dedi dogduktan sonra da gecmis olsun geceyi gunduz edecek demekki sana dedi ilk gebeliginde yasayan varmi bunu karindaki hareketliligiyle dogduktan sonraki durumu ayni olan hatirlayan var mi ? Oglum hep cok hareketliydi gebeligimde dogunca da ne gunduz durdu ne gece 3 yasina kadar uyku rutini oturmadi son 1 yildir duzeni gece uykusu cok sukur wala korkar oldum gunduz oğlum gece kizim derken eyvahlar olsun

Aaa bizde de buyukler aman sari tulbent ort sari bisiler giydir ki sarilik olmasin sari isikta uyut vb seyler soylerler ki oglumda uyguladim hepsini bunu yeni ogrendim arastirayim koru korune inandim belkide buyuklere
Bizde de sarı yazma örterler yüzüne sarılığını alsın diye

Benim kızım da hamileyken gece-gündüz hep hareketliydi, hiç durduğunu hatırlamam, her nst'ye girdiğimde doktor bugünün en hareketli bebeği derdi
Ama doğduktan sonra geceyle gündüzü çok erken ayırt etmişti, hatta bir aylıkken kontrolde doktor tamam uyuyorsa artık gece beslemek için uyandırmana gerek yok derdi. Gece son uykusuna akşam 10-11 gibi yatardı, ana yüreği işte 6 gibi emzirmek için ben kendim uyandırırdım, sonra 9 buçukta uyanırdı. ama bu 4-5 aylık olana kadar böyle devam etti. Sonra diş çıkarmaya başlayınca bütün düzen bozuldu tabi, sabaha kadar meme için uyanırdı..
bu oğlan hiç kıza çekmemiş gibi, baya tembel, en çok geceleri hareket ediyor.

Bi gun hic unutmam yeni dogum yapmisim daha 40 i cikmamis oglumun nasi huysuz surekli memede asla uyumuo reflusu var yedikce kusuyor vs basladim aglamaya sinirlerim bozuldu zaten perisan uykusuzum neyse annem yanimda ver bakim cocugu bana dedi bi uyutamiosun vs dedi al dedim gittim yattim saat gece 2 olmus geturdi ben omrumde boyle cocuk gormedim al sunu benden die wala o uyku sorunu iste reflusu 6 aylik bitti ama uykusuzluk 3 yasa kadar devam etti gece sayili uyudu kesintisiz onda da ben evhamlanip uyandirdim cocugu alisik degil bunyem bisi mi oldu cocuga die

2 bine inmişti fiyatı artı 400 TL hediye çeki verdiler araba 1600 e gelmiş oldu
Gule gule kullansin minnaginiz ben hala karar veremedim ama buyuk ihtimalle direk baston alicam gibi gorunuyor zaten ilk 3 ay bi yere cikamam cikinca da hep arabayla sonrasinda direk baston rahat olurmus gibi dusunuyorum ama bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…