2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Oglum hareketli degildi anne karninda suan 4 yasinda kendi kendine 5 dk durdugunu bilmeeem hareketlerle pek alakasi yok sanırım

Aaa bizde de buyukler aman sari tulbent ort sari bisiler giydir ki sarilik olmasin sari isikta uyut vb seyler soylerler ki oglumda uyguladim hepsini bunu yeni ogrendim arastirayim koru korune inandim belkide buyuklere
Beyaz ışık takarım o zaman avizesine. Gece lambasınına da renk değiştiren kumandalı loş bir ışık, artık hangi renk daha iyi olursa onda bırakırım gerektiğinde

Yani tam bilemedim geçen forumda bir annenin yazdığını okudum, sarı örtü örtmüş kayınvalidesi, doktor odaya girdiğinde kızmış çocuk sarılık olur diye hemşireye söyleyip kaldırtmış. Ben de onun üstüne araştırdım doktorlar sarıdan ilk günler uzak durun diyorlar, ama sanırım sarılık yapmasından değil, sarılık geçirirse anlaşılmaz diye. Şu haberi okudum ben İlk günler bebeğe sarı giysiler giydirmeyin

Biz bagi swingo 3in 1 Trio modelini aldık,kurduk hatta, denemesini de yaptık, umarım bebeğimiz de sever. Tavsiye ederim. Hem otomatik salıncak, hem mama sandalyesi özelliği olan bir ürün.

Selamlar. Benim doğumdan önce rahim ağzında yara vardı. Hatta daha öncesinde de polip aldırmıştım rahimden. Yara için soğan kürü yapıyordum. Birkaç sonra hamile olduğumu öğrendim. Sizce bu yara doğumda bana sıkıntı yaratır mı? Reglilerimin 2. Günü çok fazla kanamalarım oluyordu. Nedeni neydi bilmiyorum. Polip mi oluştu yine yaradan mı? Şimdi de ara ara kahve lekelenme lerim oluyor. Dinleniyorum sürekli.

Oglum hareketli degildi anne karninda suan 4 yasinda kendi kendine 5 dk durdugunu bilmeeem hareketlerle pek alakasi yok sanırım
Aynı benim kızım kızımda ben 26 haftalık hamileydim hiç hissetmedim çok evham yaptım doktora gittim doktor normal sağlıklı kimi bebekler böyle derdi yavrumun bebekligi çok rahat geçti şuan 3 yaşında ama asla oturma bilmez susma bilmez sürekli koşma hoplama zıplama peşinde bu oğlum da inanılmaz hareketli gecesi gündüzü yok karnimda sürekli vuruyor hiç uyumuyor diye düşünüyorum doğunca nasıl olacak hem meraklıyım hem endişeli doğunca hiç uyumazsa ben iki sıpa ile naparim die

Günaydın canım. Birinci hamileliğimde oğlum hep geceleri hareketliydi.sabah mesela onun tekmeleriyle uyanirdim. Doğduktan sonra da dediğin gibi rahat üç yaşına kadar geceleri hiç uyumuyirdu. Ben sinir krizi geçiriyordum sinirden ellerim titriyordu artık. Ama ben bunu hep çalışan bir anne olmama bagladim. Çünkü oğlum bana aşırı düşkün bir çocuk ben eve geldikten sonra bir dakika bile benden ayrı durmak istemiyordu. İşten saat 6 da geliyordum. Akşam de en geç 10 da uyutuyordum. Dört saat ilgilenebiliyirdim. gece sürekli uyanıp kucağımda olmak istiyordu. Bu durum üç yasina kadar surdu. Hatta konuşmayı öğrendiğinde bana şunu söyledi "annecim ben akşam uyumak istemiyorum çünkü sen sabah işe gidiyorsun " dedi.
Bakalım bunda ne olacak. Bu da birinci oğlum gibi aşırı hareketli. Ayrıntılı ultrasonda doktor şaştı kaldi ne kadar hareketli diye. Sağlıkla kucağımıza gelsinler d katlaniyoruz birsekilde her seylerine

BENDE ASPİRATÖR İSTİYORUM MA AHANGİSİ İYİDİR BİLEMEDİM. SİZİN KULLANDIĞINIZ NEYDİ?

Kızlar günaydın
Ağustos ayında aile hekimime gittiğimde kan değerlerime bakılmıştı normaldi.
Tekrar baktırmam gerekir mi? Aile hekiminden de aramadılar daha, doktorum da istemedi

Kızlar günaydın
Tekrar baktırmam gerekir mi? Aile hekiminden de aramadılar daha, doktorum da istemedi
Bende ağustosta yaptırmıştım kimse istemedi ama ben bugün gidip rutin tahlilleri istedim aile hekimine gitmisken biten ilaçlarımı da yazdırdım kan değerlerime bir bakmak istedim bende istersen gider aile hekiminde yaptirabilirsin

Merhaba hanımlar .Herkese sağlıklı hamilelikler ,doğumlar dilerim .Kızı olacak anne adaylarımız isme karar verdi mi?Otuz birinci haftaya gireceğim ama henüz karar veremedim .Sizler ne koyacaksiniz?

Ayrıca ilk kızım gündüzleri genelde hareketsiz olur .Akşam 11 de hareketlenmeye başlar sabaha kadar hareketli olurdu .Hatta son aylarda iyice güçlendiği için hareketlerinden ben de uyuyamazdim.Dogunca da aynı oldu.Butun gün uyuyor .Akşam 11 de uyanıyor .Sabaha kadar uyumuyordu.Şimdi yoldaki kızım da aynı..

Kızlar günaydın
ben gittiğimde bir sonraki takip gününü veriyor.
Ağustos’tan sonra Ekim ayının başında bir daha bakıldı. Kasım’da yine gideceğim. Tahlil yaptırmak istiyorsanız gidip sorun.

ben gittiğimde bir sonraki takip gününü veriyor.
Ağustos’tan sonra Ekim ayının başında bir daha bakıldı. Kasım’da yine gideceğim. Tahlil yaptırmak istiyorsanız gidip sorun.
Benim aile hekiminden arayıp soran yok valla nasıl takip ediyorlarsa, bi arar sorar yaptırtırım. Demir ilacı vs. kullanmadığım için aklıma takıldı

Merhaba arkadaslar, aranizda ögretmen olan var mi? 24. Haftada izin hala devam ediyor mu?

Benim oğlum olacak ben de hala isme karar veremedim ama kız isimlerini daha çok beğeniyorum
Aybüke, Gökçe, Ayla, Ayda, Bilge, Melike, Hilal en sevdiğim isimlerden. fikir olsun size de.

Benim oğlum olacak ben de hala isme karar veremedim ama kız isimlerini daha çok beğeniyorum
Aybüke, Gökçe, Ayla, Ayda, Bilge, Melike, Hilal en sevdiğim isimlerden. fikir olsun size de.
Sağlıkla gelsin oğlunuz inşallah .Benim de beğendiğim erkek ismi çok var .Erkek olsa kolayca koyardım diyorum.Heralde hangisi olursa çok düşündüğümuzden zor geliyor .Teşekkür ederim fikirleriniz için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…